Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Friss előzetesen az ARC Raiders
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elden Ring
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarszegi14
csendes tag
Sikerült megoldanom. Az "Alkalmazás automatikus indítás" rész is be kellett kapcsolnom.
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
Csaszi87
tag
[Megérkezett a telekomos frissítés!]
Bocsánat ha már mindenki tudja!Nagy bajom van: Ma telefonálás után csak úgy "eldobta" a sim kártyát a telefon, nem látta. Csak 5x ki-be vevéssel és újraindítással sikerült megcsinálnom, most épp jó. Múlt héten is csinált iylet 1x, de akkor 1 újraindítás megoldotta a problémát. Most jobban megijedtem, mi lehet a gond? Lehet sim kártyát kéne cseréltetnem mert ez vágott és már elég régi is...
-
törölt tag
válasz Csaszi87 #6153 üzenetére
Szoftveres is lehet a probléma.
Én azért még lezongáráznám előtte, amit házilag meg lehet tenni.
1. Mentés, aztán wipe.
ha nem jó
2. Wipe, újratelepítés. HA van kiegészítő update.app, akkor azt is.
ha nem jó
3. Kártyacsere.
ha még mindig nem jó
4. Szerviz.Utóbbinál tolnak elsőre egy SW -zést, aztán ha nincs megoldás, hardveres a probléma.
Általában egyébként valóban a szoftver vagy a SIM szokta okozni ezt a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Sok ingyen app és játék, most elérhető!!!
[Download the Amazon Underground App on your Android device here:]
-
DJosef
őstag
-
-
bexinho23
őstag
Valaki használja a P8-at rootolva? Ha igen, melyik rommal?
-
NandorHUN
addikt
Arra tudok valami megoldást, hogy a fentről lehúzós keresőben a zenéket ne gyári appal játsza le?
Pedig nem az van beállitva alap zenelejátszónak.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Bópapa
csendes tag
válasz bexinho23 #6173 üzenetére
Szia
Én rootoltam a telefont, b200 rommal használom. Nálam a boooader is nyitva van, kértem hozzá kódot. Pár illesztőprogram a gépre (win7) utána kb 3 perc a root, telefon újraindítással együtt. Én eddig minden fájlhoz hozzáfértem, módosíthattam, gondolom teljes értékű a hozzáférés. -
NandorHUN
addikt
válasz Black&White #5929 üzenetére
Szép és jó, DE nyitott Bootloader kell hozzá, az meg ha tudom garancia vesztessel jár ezen a telón.
Amíg nincs más "észrevehetetlen" módszer szerintem legtöbb ember nem fog ezzel szórakozni.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Grecky
senior tag
Na, közben csináltam egy átfogó tesztet viberrel. Az egyik problémám az volt, hogy wifi kikapcsolás esetén (pl éjszaka alváskor), visszakapcsolás után nem jönnek meg a netkapcsolat nélküli időszak alatt kapott viber üzenetek, csak az alkalmazás "kézi" indítását követően. Utána normálisan működik a push a háttérbe rakva is.Intelligens és teljesítmény módban is fennáll a dolog, szal ennek állítgatása nem oldja meg a problémát. Viszont a hiba mobilnettel nem jelentkezik, így erre átmeneti megoldás lehet a mobil internet használata.
A másik viberes problémám pedig az volt, hogy nem jelez az értesítő LED, ez szerintem amiatt van, hogy nem tud fehéren villogni (mert ez a szín viber alapértelmezettje) és a szoftver nem képes helyettesíteni más színnel. Annyit észrevettem, hogy töltés alatt (amikor fixen világít a LED) villogtatja.
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
elszabi
tag
Nekem eddig 1 komolyabb hiba jött elő az új fw-rel:
Ha hívnak, akkor recseg a vonal. A másik fél szerintem nem hallja, de ez engem annyira nem vigasztal. Majd legyalulok mindent és tiszta lappal indítok, hátha megoldja a problémát, de még csak hajnalban üzemeltem be, nem volt rá igazán időm.
Amúgy jobban használható. Alkalmazások bezárása meg úgy általában a kezelhetőség terén jobb.
-
NandorHUN
addikt
Ezt én is tudom, de sok másik telón meg lehet oldani, hogy visszazárjuk észrevétlenül.
Itt még letagadni se lehet ha ki volt nyitva, Huawei nek meg innentől pedig semmi kötelessége javítani.Ha nem lenne gari veszélyeztetve már nekem is nyitva lenne a teló.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz elszabi #6185 üzenetére
Ez érdekes, én ugyanezzel a hibával küldtem szervizbe a készüléket ma (kértem a készülék cseréjét) és mrptomi fórumtag is erre a hibára panaszkodik! Kb. minden második bejövő hívásnál a bejövő hang recseg és szinte érthetetlen a beszédhang!
Hirtelen ennyi véletlen egybeesés nincsen! Másnak nem recsek a B323-mal a beszédhang?
(#6186) NandorHUN
Állítólag vissza is lehet zárni a BL-t egy kóddal...
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Csak elfelejtetted a legfontosabb dolgot ; itt ha unlockolni akarsz el kell kerned a keyt személyes Huawei-től.
Akkor még teljesen mindegy, hogy visszazárod e vagy sem, lehet hogy nem lesz semmi nyoma, de elég ha lecsekkolják a listát kik kérték el a key-t serial alapján, a telód ott lesz a listában akkor buktad a dolgot.
Ezért kéne olyan módszer amihez nem kell külön írni a gyártónak, utána már ha visszazárjuk nincs gond.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zzola
titán
válasz NandorHUN #6188 üzenetére
Nem felejtettem el semmit, én tudom jól, hogy mi a menet....
De ez mind csak feltételezés, mivel senki nem számolt még be garancia megvonásról, persze ettől függetlenül lehet igazad...Mondjuk a logika azt diktálná, hogy BL nyitás után ugrik a garancia.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz NandorHUN #6190 üzenetére
Kutya nem foglalkozott vele eddig. Sőt, pl. P7 -ek vagy 80 százaléka nyitott volt.
Azóta én garanciáztattam már Huawei -t utólag nyitva, de senki nem foglalkozott vele. Ettől függetlenül nem állítható, hogy nem jár garanciavesztéssel. Hivatalos megfogalmazásban azzal jár.
Mate8 -nál van lehetőség a visszazárásra (természetesen nyitással együtt), ami P8 -on még nem tesztelt. Change logját át kell bogarászni és rá kell próbálni, akinél nyitott. Saját felelősségre.
[ Szerkesztve ]
-
rObika8802
aktív tag
a biztonsági mentésem jelszava nem ugrik be.. van esetleg valami megoldás? vagy kuka és reménykedhetek ,hogy beugrik a jelszó? :/
.-.-.-.-.-.-.
-
NandorHUN
addikt
válasz #86973952 #6191 üzenetére
Mint írtam akkor már mind1, hogy visszazárod e vagy sem ha Huaweitől kerted el a keyt.
Hivatalosan nem jár garancia vesztessel, de ha unlock miatt ment tönkre a teló akkor gyártó mondhatja kb bármire, hogy emiatt történt,pl hibás cpura, hogy biztos túlfeszelted azért ment tönkre.
Én még várok egy kicsit hátha lesz valami megoldás erre, az meg a másik, hogy xda n is nem egy ember brickelte a telefonját valamelyik leírások egyikével másikával.
-
NandorHUN
addikt
válasz #86973952 #6191 üzenetére
Ez a DC unlocker tetszetős, majd ha kicsit több időm lesz lehet átolvasom a forumot.
H7 támogatja és vissza is tudja zárni mintha gyári lenne.
P8 lite ot is nyitja.Ha megoldják hogy menjen p8 on is ami H7 en vagy valaki leteszteli és megy, akkor ez egy tuti megoldás lehet. Kösz a linket.
-
törölt tag
válasz NandorHUN #6195 üzenetére
Általában a szervizben szoftveres szempontból kevés okosabb ember ül, mint az átlag ROM -oló. Ezzel nem akarok senkit leminősiteni, de többnyire ez az igazság.
SW -zés nem oldja, akkor a hardver a ludas kategória. Ezért (is) javítanak garanciában rengeteg olyan telefont, ami egyáltalán nem abba a kategóriába esik.
Szerk.:
Persze vannak extrém esetek is, szervizes jóindulattal. Ilyen volt az egyik fórumtárs Alcatel -e megmakkanva, Samsung boot animációval. Belefért a garanciális javításba.[ Szerkesztve ]
-
Ermac
tag
Hali !
Kérdésem annyi lenne, hogy faternak szereztem egy ilyen telót, beállítottam rajta hogy google automatikus képfeltöltése legyen, hogy ne keljen kábelezni kép feltöltéskor, namármost itt Angliában fotózok eltelik fél perc se és a kép már fent van, otthon Magyarországon van hogy egy nap után jelennek meg a képek amiket fotóz valami ötlet, hogy milyen beállítással lehet gubanc ??
We are Many You are but One
Új hozzászólás Aktív témák
- macOS PC-re
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest