Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Az nem törvényszerű, hogy egy készülékre az utolsó hivatalos update legyen a legjobb, a samsungnál pl imádják lepusztítani az előmodelt szoftveresen, hogy ezzel is inspirálják a vásárlókat, az S4-en kénytelen voltam 4.3-at használni, mert az 5.0.1 nem volt hiba mentes, de itt szerencsére nem így van
-
Ferenczi Áko
addikt
-
migabi24
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #5403 üzenetére
Igen a samsungéknál ez bevett szokás, üzemidő,sebesség,kamera minőség az leromlik mikor jön az utód, de bekaphatják mert férfi léttemre úgyis jobban szeretem a hüvelyt😁
[ Szerkesztve ]
-
Tibry
csendes tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden kedves tagnak!
-
DJosef
őstag
Üdv!
B200 alatt hol tálalom a hálózati sebesség mutatását?
Forget about it
-
pepetech
őstag
Menüje nincs viszont ha a 2gb-ot eléri valaki üzen a telefon és akkor enged belépni. Vagy van egy leírás ami alapján lehet képernyő lezáró gonbot csinálni, na azzal lehet ilyen ikont is csinálni így mindig el lehet érni.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
DJosef
őstag
válasz tamas.varga5 #5414 üzenetére
Köszönöm, de már megvan a gyári megoldás.
(#5413)
Szerintem félreértetted mire gondolok .[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
törölt tag
válasz Szabcsizz #5422 üzenetére
Csak furcsa most vagyok 48 százalékon,ebben van 1,12 perc kijelzö idö,ha igy folytatom amire lemerülök talán összejön a 2óra is,én ezt nagyon kevésnek találom.Éjszaka este 9-töl reggel 5-ig nem nyultam a telefonhoz mégis 10százalékot merült .A G4-em ilyenkor még fullon volt
-
DJosef
őstag
Szép napot Urak!
Ma frissítésem a WhatsApp alkalmazást, és azóta ikonszámláló kompatibilis az app.
Számomra ezzel eggyel csökkent az apró hiányosságok listája. Csak így tovább.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Fóliáztatni szeretném elöl/hátul a telót, olyan szép nem akarom tokban hordani.
Van valami ajánlott fólia? -
Attipapa
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Ha valakit érdekel, akkor ITT VAN a B321-es verzió. Tegnap felraktam a B200-ra,nem találok benne hibát. Üzenetek mindig megjönnek azonnal,nincs alvás,Waze is működik rendesen,akkuidő eddig jobb mint B200 volt.
B200-ra lehet csak felrakni, (B317-re ne tegyétek)1,01Gb és update.zip a kiterjesztése, amit a dload mappába kell rakni az SD kártyán. Ezután helyi frissítés menüből kell indítani a frissítést. Könnyű betallózni,mert a rendszer azonnal látja,ahogy felmásoltad az SD-re. Állítólag már nem béta.
Jó szórakozást! -
Szabcsizz
őstag
válasz #92239104 #5423 üzenetére
Védett alkalmazások körül nézz szét.Estére kapcsolj ki minden felesleges programot,ami fut a képernyő lezárása után is.Plusz Telekomra is (gondolom) hamarosan itt az Android M,ott majd a Doze mód besegít.Esetleg ha nem tudod kivárni,vagy független a készüléked tedd fel nyugodtan.Felettem pont leírta a fórumtárs a tudni valókat.
[ Szerkesztve ]
-
Tekergő82
tag
Tisztelt Attipapa!!! Tesztelnéd a kamerát is, mert nekem a B317 nem jött be. Nem volt usb csatlakozási mód, csak media lejátszó, videó alatt állandóan újra fókuszált a kamera. Fotó minőség is romlott, sokszor életlen képeket eredményezve. Vissza is mentem a B200-ra. Ha ezeket kipróbálnád, és leírnád a tapasztalatidat, azt megköszönném!!!
[ Szerkesztve ]
-
Tibry
csendes tag
Bővebb tapasztalatra én is kíváncsi lennék!
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Telekomos romról tértem át a független B317-re, amit már lassan 2 hónapja használok. Teljesen elégedett lennék vele, ha az akkuidő nem lenne ilyen pocsék. Telekomossal 1,5-2 napig bőven kibírta sok használat mellett, most meg reggel 7kor leveszem, este 21-22-re meg 20-30%-on van. S ez nem a teljesítménycentrikus energiabeállítás mellett történik...
A másik amit megfigyeltem, az az értesítések. Gmail-es üzenetek csak akkor csippannak, amint feloldom a kijelzőt. Pedig védett alkalmazások között szerepel a program, és mégis.
Négy kérdésem lenne igazából:
1. B317 az nem béta, ugye?
2. B317-ről milyen ROM-ra érdemes áttérni?
3. Hány v6-os ROM került ki eddig? (én csak a 317-ről tudok, bár mostanában nem volt időm követni a híreket)
4. Ki melyik ROM-ot használja? -
DJosef
őstag
Pedig ahogy néhány nappal ezelőtt láthattad van aki megkapta. Tegnap egyébként a saját szememmel is láttam, és ki is próbáltam a B323-at.
Számomra az új fekete témán az alkalmazásváltó kinézetén, illetve a feloldási animáción kívül semmi újdonságot nem tartalmaz.
(#5440)
Erre nem tudok mit mondani...[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
dkaro
őstag
válasz AngeloDivina #5429 üzenetére
Milyen gyári tokra gondolsz?
-
Attipapa
aktív tag
Szia! Én egy olyan topicból jöttem ide,ahol sok lelkes felhasznló merte kipróbálni azokat a dolgokat,amit leírt egy merész felhasználó. Nem megy tönkre a telefonja senkinek ha kipróbál egy új gyári romot.Az ottaniakra még garancia sincs.Senki ne várja,hogy egy bevállalós felhasználó mindenkinek a kedvére tesztel egy új rom- ot,hisz minden felhasználó mást kíván .Nincs veszteni való,nyugodtan próbálgathat mindenki! Nem fog a telefonja tönkre menni.Nem csak a fóliákról,tokokról kell itt beszélni, ez egy "szakmai topic" ugye?
Merjetek már kísérletezni,vagy várjátok azt,hogy " az Ön telefonjára új frissítés elérhetö" és egy gombnyomásra meg is van a frissítés,ha tetszik,ha nem! Igaz ,hogy utána sem :-) De legalább beszéljünk róla!!!
Remélem ez nem trollkodás!? Ugye?? Z..? -
djbelo
senior tag
válasz Attipapa #5442 üzenetére
"Nincs veszteni való,nyugodtan próbálgathat mindenki"
Ez azért így nem teljesen igaz! 150eft-os telot azért nem mindenki romolgatja sza.... Abban is biztos vagyok, hogy az összefoglalókban sem hiába van mindenhol írva, hogy "csak saját felelősségre" Egyébként is felesleges is, hisz rég volt ilyen jó készülékem,amit csak tölteni kell.
-
bexinho23
őstag
Aha, és b317-re mit tudok feldobni, hogy a b321-re frissítsek? Ugyanis 317ről OTA-n keresztül nem talál frissítést, ha pedig letöltöm 1,01 gb-os fájlként, azt pedig nem engedi feltenni, ha nem b200-as van fent. b200-ast pedig valamiért nem teszi fel (4%.nál hibát ír). Így most 317 van még mindig fent.
-
<>jana<>
senior tag
Tegnap feltettem a B321.est. Első tapasztalatok nálam: Nagyon gyors, Érzésre sokkal simábban működik a telefon. B317 után szebbek a szÍnek. Valamivel samsungosabb lett. Az alap Ram mennyisége 1.85 GB annyi mint a B200 alatt volt. Estére többet tudok majd. Ma használom egy kicsit
-
törölt tag
Na a 2.napom ezzel a telefonnal,éjszaka csak készenlétben 8 óra alatt 1 perc kijelzövel 7százalékot merültem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest