Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibry
csendes tag
hát ebből szervíz lesz! nem sikerűl életet lehelni bele sehogy sem!
-
Bycqul
csendes tag
Üdv Urak!
Nos, 4 hét után nekem is megérkezett a 970 Ft-os Ipaky tokom. Nagyon jó tapasztalataim vannak, nem csúszik, kényelmes, nem számottevően vastag (flip tokhoz képest fényévekkel vékonyabb) és nem utolsó sorban jól néz ki. Kérdésem csak annyi lenne, hogy a külső keret mindenkinek műanyag vagy csak az enyém volt occcó?
Más téma... Ahogy olvastam volt akinek csinált olyat a telefonja, hogy nem tudta fogadni a hívást. Nem egyedi eset az enyém kb kétnaponta eljátssza egy-egy hívásnál, hogy nem tudom sem felvenni sem letenni : Illetve nekem még annyi bajom van vele, hogy a wifi-t nem érzékeli olyan távolságban mint más telefonok. A régi ZTE GrandX in-em is érzékelte távolabbról a jelet[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
Szia!
Az Ipaky tok kerete nálam is műanyag (szerintem mindenkié). Azt a hibajelenséget nekem még nem produkálta, hogy nem tudom felvenni/letenni. Viszont a wifi hatótávja szerintem is lehetne kicsit nagyobb, van olyan, hogy a wc-ben (ami kb.5 méterre van a nagyszobától ahol a routerünk van) átvált mobiladatkapcsolatra, mert úgy érzi az erősebb.
-
Bycqul
csendes tag
Megnyugodtam... Csak azért kérdeztem, mert valaki fém keretet emlegetett itt régebben. Akkor a wifi sem egyedi eset, pedig azt hittem hiszen eddig nem nagyon panaszkodtak rá. Annyira nem zavar az, hogy nem tudom felvenni csak akkor van gebasz ha magántelefonszám keres, őt nem tudom visszahívni Egy valami van még ami zavar, az az üvegfólia... A felső két sarkán kb 1-1 cm2 en nem tapad fel, alul pedig középen kb 2 cm2 en nem tapad meg. Elsőre Nilkint vettem, ugyan ez volt. Gondoltam elrontottam... Aztán egy 500 Ft-osat raktam rá és ugyan az
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Sziasztok, két hibát fedeztem fel a típuson.
Ha viberen nem vagyok éppen nem kapom meg az üziket, valamint hívás kezdeményezéskor nem mindig sötétedik el a kijelzőha fülemhez emelem a telefont. Ezekre valami megoldás, köszi
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Sziasztok,szeretnek visszaterni az 5.0hoz.letoltottem a rollback verziot dload atnevezve es a harom gombos inditasnal hibat jelez.helyi frissites mint olyan nem letezik a 6.0.
Valami otlet,hogy mi lehet a gondja? -
espi38
őstag
Törölném az előző hozzászólásomat ha lehetne mert felment rá a 170-es most frissül otan a 200-as
Mikorra várható a végleges 6.0 verzió? -
dobost
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 hetes a P8am és egyik percről a másikra azt mondja, hogy nagyon jó lenne, ha tennék bele SIM-et, mert akkor talán telefonálni is tudnék.
SIM lecsekkolva, másik telefonban és működik...Találkozott már valaki ilyennel?
Köszi!
Üdv,
Tamás -
boogiemano
tag
Ud!
most mar biztos a P8 a honor temaban mar kerdeztem, de most mar itt aktualis:
talalkozott valaki olyan tokkal boritoval amire lehet csuklopantot azaz madzagot tenni? (es mondjuk van neki mar tapasztalata)peldanak okaert:
http://www.amazon.com/R-JUST-Huawei-Standard-Mobile-Shockproof/dp/B013UIM47U/ref=sr_1_98?ie=UTF8&qid=1455395733&sr=8-98&keywords=huawei+p8+cover+-lite
vagy
http://www.aliexpress.com/store/product/Multifunction-Neck-Lanyard-Hang-Strap-Cell-Phone-Bag-Mat-PC-Back-Cover-Colorful-TPU-Frame-Soft/1245119_32515444185.htmla problema ott kezdodik, hogy "szetnyithatot" semmikepp nem, inkabb valami "ipaky" jellegut szeretnek.
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz boogiemano #4081 üzenetére
Az elsőből nem olyan régen rendelt itt már valaki.
(#3865) Szabcsizz
[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
DJosef
őstag
Üdv urak!
Van valakinek tapasztalata a gyári huawei kemény hátlappal?
Nem karcolja sehol a készüléket?
Másik kérdés, hogy mire jó a több képernyő funkció?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Forget about it
-
AngeloDivina
aktív tag
Az enyémnek kívül és belül is puha hasított bőr hatású felülete van. Nagyon jól védi. Sajnos a farmer zsebe kéken megfogja a sarkainál és az éleinél a hátlapot. Kb. fél évet adok neki és cserés lesz. Inkább ezt cserélem mint a telefont.
[ Szerkesztve ]
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
boogiemano
tag
vegul ket tok nyerte el a tetszesem,
az itt a forumon is "kozkedvelt" szilikos es muanyag "ipaky"
[link]ileltve a "dual armor":
[link]oke egyiknek sincs csuklopant rogzitese, de valami muszaj addig talalok, vagy megoldom
ha megerkezik, beszamolok milyen[ Szerkesztve ]
Mate20Pro /stb/stb (de miert nem tesznek a mobilokra csuklopant rogzito lyukat??? hadd essen torjon a fergese..)
-
Szabcsizz
őstag
válasz boogiemano #4087 üzenetére
Dual Armor-t nem ajánlom.Én vettem és két nap után továbbadtam.Egyszerűen annyira bazári volt,plusz lötyögött össze vissza.
De lehet,hogy csak én fogtam ki rossz darabot.. -
.zSoLTi.
senior tag
Valamit vègre sikerült csinálniuk a facebook ès messenger párossal mert nálam szinte felère csökkent az energia fogyasztása.
-
sarszegi14
csendes tag
Hali mindenki. Szerintetek lehet valahol kapni a telefon hátsó üveg sávjára fóliát?
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz sarszegi14 #4090 üzenetére
Èn a nillkin üvegfoliámhoz kaptam anno. Ebay-en kell keresgèlni.
[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
-
Promi
aktív tag
Ezt a fajta root -ot próbálta már valaki?
Installation instructions ROOT
1 Download folder - Tools to install ROOT on ?313 -
and unpack. Tools to install ROOT on В313
2. Set new_twrp, to obtain root-rights. After installing TWRP (before mounting ROOT) be sure to make a backup copy of the firmware.
3. Go into TWRP and put Custom_Kernel+Busybox_P8. Overloaded
4.Go into TWRP and put SuperSU patch-v2.66_Pro.
After installing, press reboot system and see a prompt to install SuperSU. Make a swipe to the right.
After reloading You get a full SuperSu Pro 2.66.
ATTENTION! This can be done only on a custom kernel flashed the SuperSu patch. Otherwise get ballup or eternal download.
Important! When you get the update You need to observe the following rules
1. Before upgrading firmware, it is always necessary to remove ROOT and TWRP
2. Using TWRP to restore a previously made backup of the firmware (without ROOT)
3. Install stock recovery (attached to TWRP ).
3. Now you can upgrade without problems.[ Szerkesztve ]
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudna valaki ajánlani egy oldalt ahonnan "értelmes" áron lehetne venni erre a telóra Touch Plus fóliát?
30dollár+40 szállításra nem annyira tetszik, alin is 50 dollár.Egybeírva találtam FlosMall-on
[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
Promi
aktív tag
Lol a Kingroot v4.80 B200 -at tudja rootolni.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Nekem is megjött ma az Ipaky tokom. Frankó, minőségi darab! Ajánlom!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
bekebazsi
csendes tag
Sziasztok. Segitsetek új vagyok itt.
Honor 7 és P8 között gondolkodom. Lg g3 ról váltanék. Fontos lenne a jó kamera, fagyás akadás mentesség. És hogy melyik tartja jobban az árát.
Irjatok légyszi tapasztalatokat.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest