Új hozzászólás Aktív témák

  • Vermilion69

    aktív tag

    Sziasztok!

    Rettentő tanácstalan vagyok, hogy ezt a készüléket vegyem-e meg, vagy a honor 4c-t (lenovo p70-en gondolkodtam még, de az értesítő led-re nekem szükségem van az e-mailek, fb üzenetek jelzése miatt).

    Szóval maradt ez a két telefon, és tegnap ezt volt szerencsém megfogdosni és istenem, nagyon szép készülék, a honor 4c-ről ez annyira nem mondható el, de 20.000 ft-al többet nem ér nálam egy külső és ezt sajnos nem tudtam megnézni se élőben.

    Tehát kérdésem lenne, hogy mi az, ami miatt emellett kéne döntenem a honorral szemben, mi az, ami miatt ti ezt vettétek meg?
    Kicsit aggódom amiatt, hogy a méret nem lesz jó, mert nő vagyok és ezt a vékonysága miatt még pont átérem egy kézzel és tudom is használni a képernyő minden pontján, de a honor vastagabb, ott nem tudom menne-e az egykezes mutatvány, és rendszerint így használom.

    Amit tudok különbséget az a 4G hiánya, amit nem tudom, hogy fogok-e használni, az akksi miatt is kicsit félek tőle (láttam itt többen mutattátok, hogy mennyit bír az akksija). Egyetemista vagyok, szóval órákon nem használom, ami napi 6-8 órában merül ki maximum, de amúgy wifi és 3G ha úton vagyok, ami napi 2 órát jelent. Játszani szoktam, de csak ilyen pixwords jellegűekkel, farm friends saga, szóval csak ilyen egyszerű kis cukiságokkal.

    Ha 1 napot kibír nekem jó, este töltőre rakom úgyis, a mostani a telefonom fél napot bír kb. napi 2x töltöm már (sony xperia ion). Ezt szeretném cserélni, de nem tudom, hogy honor vagy ez..

    Léci segítsetek :) A héten még az MM-ben akciós, 73-ért, a honor meg ugye 53, de ha emellett döntök, akkor még a héten meg kell vennem.

    Zárójelben leírom az igényeimet is mellé:
    - telefonálásra.. sok telefonálásra, legyen rendesen hallható a másik fél!
    - netezés, wifin főleg egész nap, de rövidebb időkre 3G is menne, és ritkán GPS is kéne, hogy menjen
    - játszok is rajta, de semmi komolyabbal, ilyen pixwords, farm heroes saga stb. típusú játékokkal
    - sok facebook és fb messenger használat
    - fotózni nem olyan gyakran szoktam, de ha igen, akkor fontos, hogy normális képet csináljon, amin rendesen olvasható egy dokumentum
    - videózással ugyanez, ha a nyulamat videózom akkor ne fókuszáljon össze-vissza, mint a mostani ionom
    - zenét soha nem hallgatok, videót ritkán nézek, csak youtube
    - az üzemidő fontos!! Bírjon végig normális használat mellett 1 napot, úgy hogy folyamatos wifi, e-mail szinkronizácó megy, netezés és fb esetleg 3G (itt csak a wifi, ami egész nap megy itthon és az egyetemen is)
    - ne legyen a mostani telefonomnál nagyobb! Ezt még pont átérem egy kézzel, szerencsére lány létemre hosszú ujjaim vannak, de ez a max.
    - legyen gyors, zökkenésmentes, legyen elég RAM, hogy bírja az oldalak közötti váltogatást vagy ne haljon be, ha ki és belépek egy játékból
    - értesítési LED-re szükségem van feltétlenül! Amin nincs, az nem is jöhet szóba.

Új hozzászólás Aktív témák