Új hozzászólás Aktív témák

  • laaceee98

    tag

    válasz Cannabis7 #8507 üzenetére

    Keleti vonalon sok a jó középkategóriás ajánlat, de rendszerint brutál nagyok, nehezek, melegszenek, és azért már a Xiaomi sem 60 ezerért adja a középre kategorizált készülékeit. Én ott talán a 10T részlegén nézelődnék, de azokat meg már nem nagyon kapni.
    Apple-től még a 13 mini is 280 ezer a mai napig, cserébe panaszkodnak a szupermakró mód használhatatlanságára, meg a kamera szoftverére, stb. Magyarán, ha jót akarsz: vegyél Prót félmillióért.
    Samsungnál az A52s 5G-t említeném, ami korrekt áron kínál jó készüléket, +IP67-et. Ha ma feltétlen új telefont kéne vennem, talán azt venném.
    OnePlusnál ott a Nord2 5G, a segédkamerái gyengék, nincs tárhelybővítés, nincs jack, és még az is jó 1 centivel nagyobb, mint a P30, perpillanat 140 körül van az ára.
    Huawei-nél maradnék, ha lenne GMS, de nincs. És köszönöm, egy többszázezres telefonra nem én akarom rákalózkodni a szükséges alkalmazásokat.

    Maholnap két és fél éve használom a P30-at. 3 Samsung, majd 3 iPhone után vettem, és sokáig nem tudtam megszeretni, de mostanra azt látom, hogy nehezen tudnám lecserélni, mert mindegyik alternatívával kompromisszumot kéne kötni. Legalábbis az én szempontjaim szerint. :))

    Dicsőség és kondi

Új hozzászólás Aktív témák