Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Nagyon vegyesek az érzéseim a Mate9 kamerájával kapcsolatban. Közelre és fix tárgyakat nagyon szépen fotóz, akár vakuval, akár nélküle. Amint távolabb lévő dolgokat kell fotózni, amik teszem azt még akár mozognak is, akkor elkezdenek a képek szétfolyni és homályossá válni. Ha nem napfényben, hanem egy kivilágított belső helyiségben van mindez, a jelenség csak fokozódik.
    Lehetséges a Mate9-el mozgó tárgyakat vagy embereket úgy lefotózni, hogy az éles kép legyen?
    Jelenleg csak közeli és fix objektumok fotózásánál érzem a kamerát nagyon jónak, minden másban mint ha fényéveket léptem volna vissza az S6 Edge után.
    A vaku is kb. 1méterig ér valamit, utána csak egy homályos foltként jelenik meg a képen.

    Manuális módban melyik beállítási opció tudna segíteni azon, hogy 1-2méternél távolabbi és akár mozgó objektumokat is normálisan lehessen fotózni vele?

    A másik problémám, hogy nem akar se auto, se manuális módon oda fókuszálni, amit én szeretnék. Valahogy mint ha nem a központi objektumot akarná a készülék fókuszba helyezni, hanem minden mást, ami körülötte van.

    Ha nem sikerült a kamerát valahogy normális működésre bírni, akkor sajnos meg fogok válni a Mate9-től, mert ez így számomra hatalmas csalódás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák