Új hozzászólás Aktív témák

  • SlayR

    senior tag

    válasz vihartigris #1888 üzenetére

    Mate 10 topikból másolva, éjjel beszélgettünk ppont egy leendő tulajjal a témáról

    Persze, még nagyon az elején vagyok valahol, de mivel azért van ami az embernek az elvárások után a gyakorlatban első alkalmakkal már adja a pozitív vagy negatív érzetet az jól lejött kezdetnek.

    Mivel én szerettem az S8+nak is a dizájnját nálam a méret, ami persze kijelzőnél jön át főleg igen csak plusz pont. Itt rögtön egy negatívum a csúszósság és a finoman bánás itt is megvan, mert gyorsan repül a készülék...

    Éreztem azt, hogy valamerre léptek, érezni a kisebb-nagyobb javulásokon a beállítások finomítgatásain. Másnak persze ez lehet inkább negatívum, mert amit megszokott beállítási dolgokat Mate 10nél az itt máshol van.
    Ami negatív, hogy még mindig kicsit gyengének érzem az EMUIban, hogy pl nem lehet kisebb ikonokkal több mindent kirakni a főképernyőre.

    Valahogy érzem azt, hogy az M.I is szintlépésen van, és mégjobban játszik abban hogy a készülék használata komfortos legyen.

    Lehet másnak nem, meg a felröppent témák miatt az OLED, és a QHD-s téma is eléggé plusz.
    Kamerát nem is említeném külön,d e érzem azt hogy történt előrelépés, vagy is mondhatnám úgy számomra egy felhasználóbarát téma aze gész készülék, ami persze nem hibátlan, és biztos lesz olyan ami nem fog később esetleg tetszeni, de majd még írok beszámolót.

    U.I. ahhoz képest hogy ma kezdtem belakni az aksi is elég erősen teljesít ahhoz képest amennyit nyöüstöltem.

    Ujjlenyomatolvasó részemről kellemes könnyed egyszerű használatú, az arcfelismerőset viszont nem üzemeltem még be, nem érzem annyira szükségét egyelőre.

Új hozzászólás Aktív témák