Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
milyen játékok futnak el ezen a gépen?pl.: gta,need for speed stb...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani Pirate alá, használható multiswitchet?akár widget is lehet.Amiket próbáltam vagy 2-3 funkciót tud,vagy sz.r Hasonló lenne jó mint a gyári,egy panelen tudjak ki-be kapcsolgatni mindent(gps,wifi,adat,mobil)
Köszi! -
bakter24
őstag
válasz ekrisztian #11158 üzenetére
Félfüllel olvastam, hogy az elixir2-hez van már admin modul, amivel (ha kompatibilis+rootolt) akkor a 3g-t is tudod kapcsolni. (ha már régóta van hozzá, akkor szorry, idén még nem tettem fel...) A többit meg eddig is tudta, szóval lehet jó választás.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
L_YKing
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=xdv7QKWM-zU&feature=youtube_gdata_player ez a fajta játék fut? csak azért kérdezek ennyit mert szeretnék venni egyet
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
BalanceR
addikt
-
BalanceR
addikt
válasz L_YKing #11162 üzenetére
Hát, szerintem igen, egy két járék hivatalosan nem kompatibilis a Slimmel, de valójában igen, és ahoz, hogy moddold a tábla ujjlenyomatát, root kell, ezenfelül root kell ahoz is , hogy a felesleges gyári appokat le tudd túrni...
Hátránya meg nincs...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
bostone
addikt
Aki használja a Beenhow romot elárulná nekem, hogyan tudta a kínai rootexplorer-t magyarra változtatni? Nem engedi lecserélni a tablet. A Totalcommander root jogok ellenére sem képes törölni.
-
bakter24
őstag
válasz napocska2 #11165 üzenetére
Mért, Te csak kettővel tudsz? Amúgy félfüllel sokkal könnyebb olvasni szerintem, mert ugye az én füleim nem egy oldalon vannak (gyárilag!), emiatt egyszerre csak az egyikkel látom, amit olvasok...
[ Szerkesztve ]
-
Zoliaa
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy problémám.
Van 1-2 játék illetve program amit ha telepítek megáll és azt írja ki hogy az alkalmazás nincs telepítve. Erre van valamilyen megoldás?(Elvileg ezek az alkalmazások kompatibilisek a tabbal) -
bakter24
őstag
válasz L_YKing #11173 üzenetére
Ebben megoszlanak a vélemények. Sokunknak bejön a legfrissebb gyári rom, mások kísérletezőbb kedvűek. Ha csak használni akarod, arra tökéletes a gyári rom. A root jó dolog, maximálisan egyetértek BalanceR kollégával.
-
bakter24
őstag
válasz L_YKing #11175 üzenetére
Lehet én vagyok hülye, vagy maradi, de én az értelmes kérdéseket kedvelem. Mit értesz ez alatt: "tehát ha csak rootolok máe az is "jó"?"
Mihez képest "is jó" ? És mit jelent a "csak" szó a mondatodban?
-
bakter24
őstag
válasz L_YKing #11178 üzenetére
Attól függ, mi a célod. A rootolás független a romtól, hogy melyik megy rá. A root jó. Az, hogy melyik romot használod, az meg szubjektív, a gyári is jól használható. Ha annál régebbi gyári romod van, mint az első hsz-ben lévő oldalamon linkelt, akkor mindenképp tedd fel a friss gyárit, mert elég sok bug volt az első gyári romban. Hogy mik, azt szintén a leírásban olvashatod. Jó étvágyat hozzá
-
törölt tag
Magyar Pirate-et hol találok?
-
gabe96
aktív tag
ha fólrakom a gyári frissítést, akkor az tórli a belső sd kártya tartalmát?
-
drmotto
őstag
A tabon működő, listában nem szereplő játékokat kinek jelezhetem?
Lenne egy pár. -
bakter24
őstag
válasz drmotto #11186 üzenetére
A leírásban van link, ahol magad hozzáadhatod az adott játékot a listához. De itt van direkben is a form!
-
mpierre
veterán
válasz Silent77 #11191 üzenetére
Már az Engribördszös Rióra gondolsz? Röccenés nélkül megy nálam.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz Silent77 #11193 üzenetére
Azt még nem próbáltam.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
bucsupeti
senior tag
Hát srácok a mai napon meglett az új tabom egy Samsung Galaxy Tab 8.9 személyében.
Érdekes mert az android világát egy Huawei készülékkel (T-Mobile Pulse) ismertem meg akkor amikor még 1.5-ös android volt, majd miután beleszerettem rajta keresztül eljutottam a 2.1-ig. Ekkor váltottam Samsung Galaxy S-re (azóta is ez a telefonom).
Tabok világát is Huawei készülékkel ismertem meg (S7 Slim) és erről váltottam szintén Samsung-ra.
Úgy látszik ez az út nálamNem adom el az S7-et, jó kis készülék, a gyerekek tudnak rajta mesét nézni stb.
A Galaxy azért más világ...."Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
veterán
válasz bucsupeti #11195 üzenetére
Gratula hozzá, én is szemeztem 8.9-el, de márka hű maradok és Huawei Mediapad lesz, pénteken hozzák.
Kinőtték a fiaim az S7-et. Sajnálom eladni, lehet meg is tartom, nagyon szeretem.
Legjobb választásom volt évek óta. remélem a mediapadban sem csalódok, csak az ára lehetett volna alacsonyabb.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bakter24
őstag
válasz Silent77 #11197 üzenetére
Remélem, írsz majd a Mediapadról valami kis tapasztalatot, vagy akár cikket (az oldalamon is lenne helye egy ilyen cikknek). Én legalábbis kíváncsi vagyok rá! Igaz, nekem elég a Slim, de érdekel, mit tud kihozni a Huawei nagyobb méretben, magasabb árkategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, mi a helyzet errefelé mostanság? Van valami újdonság?
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest