Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovicska
aktív tag
Segítsetek, hol találom a zseblámpát ?
Valahogy nem jövök rá.TeeBeee : Linkeld már be nekem hogy melyiket rendelted, már elbizonytalanodtam hogy nekem van e rajta
Mortui Vivos Docent
-
TeeBeee
tag
válasz kovicska #204 üzenetére
6db postaköltséggel 1300Ft-ért egész baráti
Én is elbizonytalanodtam, de szerintem a felső hangszóró körül nem azt látod, hanem csak úgy van megmunkálva. Zseblámpa eredetileg az eszközök mappába volt talán. -
sonice
tag
Es jo minosegu a folia? Koszi
-
sonice
tag
errol mi a véleményetek?
-
Pudliing
csendes tag
Kedves G7 tulajok. Igazából csak kíváncsiskodom, hogy mennyire vagytok megelégedve a telefonnal, mivel a minap a Vodafonnál rendeltem egyet. Megvagytok vele elégedve? Régi Sony telefonomat váltanám vele.
-
törölt tag
válasz Pudliing #214 üzenetére
Számomra minden tekintetben pozitív meglepetés volt. Anyaghasználatnál én rosszabbra számítottam. Frankó "kis" készülék, bár csak néhány napig használtam, mert ajándékba vettem, de számomra meggyőző volt. Ráadásul ahhoz képest, hogy mekkora a kijelző, egész jól beméretezték a készüléket.
EMUI 3.0 meg egy kiváló UI. Több telefonon is használom (-tam).
-
Pudliing
csendes tag
Na majd ha megjön a drága akkor pár nap használat után majd kiderül. Bízom benne, hogy befog válni.
-
sonice
tag
Foliat en se nagyon talalok magyar oldalakon ugyhogy lehet marad ebay.. vagy mas tipp?
Koszi
-
Lecs@
addikt
Hetek óta több oldalon van. Már kint G7 - re Lollipop LEAK, de nem tuxom letölteni, és azt sem tudom jó-e nekünk. [link]
512 GB
-
Lecs@
addikt
Halk videó felvétel megoldása :
Tárcsázd ezt : *#*#2846579#*#*
1-Project menu
2-Backround settings
3-Dual mic settings --> kapcs Offra. Ennyi512 GB
-
törölt tag
Akkor lehet angol Ma én is elmentem és megnéztem, megnyomogattam ( szigorúan a telefonról van szó ) Tetszik. Van még 1,5 éven amíg hozhatok ki készüléket de jelenleg ez tetszik.Persze addig még sok térerő elmegy az éterben addig lejjebb is megy az ára gondolom ha majd lehet még kapni egyáltalán de az irány jó.és reméljük a többi készülékük is hasonló tudással, energiafelhasználással,és akkumulátorral jön ki.Majd olvasgatom, hogy a későbbiekben mik az esetleges tapasztalatok a készülékkel kapcsolatban.
-
Pudliing
csendes tag
Sajnos ma sem hívtak a telefonnal kapcsolatban. Remélem a héten már a kezembe foghatom, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá.
-
sonice
tag
Nektek is felugrik a hangero automatikusan bejovo hivasnal? Zseb opcio kikapcsolva pedig..
Koszi
-
zoltan77
aktív tag
Nekem is szokta csinálni. Vagy is a páromnak. Szerintem szoftveres probléma. Be van állítva egy hangerő szintre és egy idő után full hangerőn szól a telefon. Meg mostanában azt csinálja hogy telefonálok és beszélgetés közben elkezd tárcsázni másik számot.
Samsung A55 8/128Gb
-
zoltan77
aktív tag
B.U.É.K.
Samsung A55 8/128Gb
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok
Várható hogy a készülék kapható lesz a kékeknél ?
És pár kérdés mennyire melegszik volt anno ayámnak egy huawei de az nagyon melegedett sajna a pontos típust már nem tudom.
Valamint mennyire lassul már ha lassul huzamos használat során?
Előre is köszönöm.Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
trebór31
csendes tag
Sziasztok!
Aki a vodafonnál vette a g7-t az pontosan mit kapott a dobozban?
Valaki írta, hogy adnak hozzá tokot (ilyen bumper szerű?) sima stereo fülest, meg még fóliát is?Ez így már túl soknak tűnik .Illetve ki mit tudna mondani a méretről, mennyire biztonságos vagy mennyire lehet egyáltalán egy kézben használni, telefonálás, böngészés, fotózás, közben?(galaxy s2-ről váltanék,de hát elég nagy különbség méretekben )
Más negatívumot nem is olvasni (ez is egyén illetve tenyér függő )róla az átlagos kijelzőn kívül bár ez nem tudom mit takarna.[ Szerkesztve ]
-
TeeBeee
tag
válasz csucsu21 #239 üzenetére
Más szolgáltatónál lesz-e azt nem tudom, de a készülék konkrétan hideg!!!
Aktív használattal sem melegszik, sőt én még langyosítani se tudtam. A készülék nálam napi szinten úgy megy, hogy folyamatos net kapcsolat, facebook, messenger, viber, mailezés. 6-8 alkalmazás fut és semmi lassulás, a telefonkönyv, hívásnapló is gyorsan feljön még nap végén is. Ahogy fentebb is látható brutál üzemidő és képernyőidő érhető el vele. Gondolom ez a chip fogyaszt ilyen keveset. -
TeeBeee
tag
válasz trebór31 #240 üzenetére
Minden amit írtál, kivéve a fólia.
Én is s2-ről váltottam és soha többet ennél kisebb telefon. Vezetés közben egy egykezes használat trükkös vele, de ahhoz képest mekkora a kijelző szerintem nagyon kompakt készülék lett. Egy Note4-hez képest pl sokkal kecsesebb érzést kelt kézbe fogva is. Tapasztalat.
Böngészni, fotózni, fotókat nézni nagyon jó....sőt mindent jó rajta csinálni. -
trebór31
csendes tag
Nem akarom elhamarkodni, de eléggé úgy látszik, hogy 2014 telefonja lett a G7 szolgáltatói ár érték arányban, illetve minőségben 50 ezerért vodafonnál ilyen minőségi fém, 4 magos, hd, 5 megapixeles előlapi, 6-7-8 órás üzemidővel, és ahogy sokan írják nem igazán tudják megakasztani a rendszert se... ja és még headset és tok is van benne, sajnos a füllhallgató is ritkaságba megy már...
Gondolom azért nincs több ezer hozzászólás mert nincs akkora marketingje mint egy samsungnak .
Na várok még pár hetet és szerintem meg veszem én is, de a jövő heti CES-t csak meg kéne várni, hogy milyen új készülékek lesznek.Amúgy G7-re való fólia van már?(Gorilla glass talán egy minusz, anélkül fólia kell mindenképp)
-
kovicska
aktív tag
válasz trebór31 #240 üzenetére
Én vodáéktól vettem.
Doboz tartalma : Füles, töltő, adatkábel, műanyag tok.Nyugodtan cseréld le az S2 telódat erre, nem lesz gondod a méretével, nagyon hamar megszokod, talán már kicsinek is tünik számomra.
csucsu21 : Hogy hol lehet majd venni, azt sajnos nem tudom, nyugodtan vedd meg a vodánál, független, persze vásárlás előtt próbáld ki, akár kártyával, akár a föntebb már leírt kóddal.
Ez a telefon egyáltalán nem melegszik, köszönhető a fémháznak.
Lassulást egyenlőre nem vettem észre, tökéletesen teszi a dolgát.Dec 18-án vásároltam a telefont, talán eddigi legjobb készülékem, pedig már volt sok ( HTC, Samsung, LG, Alcatel, stb ) eddig minden telefonom eladtam, valamiért nem tudtam megszeretni őket, de ezt igen, csak jót tudok róla mondani, az EMUI nekem teljesen új volt, de már nem kellene más, egyszerű, könnyen kezelhető, és ami nagyon fontos akadásmentesen fut.
Remélem sokan fogják vásárolni, ezálltal nagy lesz a fórum, bizakodom hogy készül összefoglaló, és sok okosság.Mindenkinek csak azt tudom javasolni, vegyétek bátran, nem fog csalódást okozni.
[ Szerkesztve ]
Mortui Vivos Docent
-
törölt tag
válasz trebór31 #243 üzenetére
Mióta elhagyta a Huawei a Vivante meg egyéb butaságokat, azóta jól összehozott darabokat készít közép- és felső kategóriában.
Nemsokára jön a Kirin 930, és lassan a P8 is. Meg én azt tippelem, hogy a Mate 8 -cal is hamarabb fognak kijönni.
Szóval szolgáltatói fronton egyre erősebbek, csak sokaknak nincs bizalma a termékekikkel kapcsolatban, aztán később jönnek rá, hogy mekkorát tévedtek.
G7 külsőt tekintve szépen kiemelkedik a kategóriájából (szerintem).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs