Új hozzászólás Aktív témák

  • Ununqatrium

    aktív tag

    Üdv mindenkinek. Beléptem a klubba egy fekete készülékkel. Kissé felemás érzéseim vannak így egy hét használat után.

    A kameráról mindenhol ódákat zengnek, ugyanúgy itt a fórumon is. Ha nincs erős fény, elég egy aprócska bemozdulás és rendre homályos képeket lő.

    Ami az átalakítós zenélést illeti, kipróbáltam egy M50-es fejhallgatóval, és az M7-hez viszonyítva talán egy picit itt tisztább a helyzet, pedig a sáros földig lehordták mindenhol. A hangerővel viszont gáz van, valahogy nagyon alacsony. Lehet az átalakító vékony kábele miatt, vagy felesleges cserélni?

    A telefon kijelzője sem tetszik igazan. Az M7 után túl sárgás, aminek fehérnek kéne lenni, pedig hűvösre lőttem be. Ellenben legalább piszkosul élethű tud lenni, ha akarom.

    A készülékház is érdekes dolog, mindenki ujjlenyomatokról beszél. Nálam egy-két másodperc után eltűnnek, elöl-hátul egyaránt. Gyűjti, de szerintem egyáltalán nem vészes a helyzet. Az már egy másik dolog, hogy tok nélkül használhatatlan. Kár, hogy el kell rejteni a szépségét. Egy szappan később csúszna ki a kezemből.

    Nem bántam meg a vételt, de most valahogy hiányzik az M7. Nem igazán volt eddig olyan érzésem, hogy jobban bejött az előző. Kicsit regényre sikeredett, bocsi érte.
    Lenne még egy záró kérdésem a segítőkészekhez: szoft frissítésekor kell a factory reset?
    Good bye! :D

    Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu

Új hozzászólás Aktív témák