Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashzoli
aktív tag
válasz kaciokos #17700 üzenetére
Szerintetek elég a 768 RAM ICS alatt (úgy tudom már van rá)? Két képszülék között gondolkozok (ez és a Galaxy R - most a külsőségeket és a felh. felülelet figyelmen kívül hagyom), emiatt lenne fontos.
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
enginev3.0
félisten
OTA 4.1-es sense-nk már van
(#17701) cashzoli@ Nem igazán volt még gondom a ram mennyiségével
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
rgeorge
addikt
válasz enginev3.0 #17702 üzenetére
Mármint milyen Sense 4,.1? Csak 3.6 a Sensationra, nem?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz enginev3.0 #17704 üzenetére
Hát azért az One S meg a Sensation két külön világ. Nem véletlen, hogy a Sense 3.5 után a Sensation "csak" a 3.6-ot kapta, és nem a 4.0-t. Nem fog 4.1 Sense-t kapni. Max Android 4.1-et, de szerintem azt sem, max. ha könnyen implementálható a Qualcomm SoC miatt. De nem (üzleti) érdekük, hogy régi HTC-re legyen Jelly Bean.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
szegto
senior tag
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz enginev3.0 #17710 üzenetére
Ott a pont kinek kell a gyári.... a hardver még egy ideig bírja szóval semmi gond
Ui: Van most valami új megbízható rom,esetleg olyan amiben van valami újdonság? lekéne cserélnem már a vipert nincs vele baj csak kéne egy kis változatosság
[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
enginev3.0
félisten
válasz Fl4tl4nd3r #17711 üzenetére
szerintem vársz 1-2 napot akkor itt az említett 4.1 sense
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
-
blt.62
őstag
Szerintetek az One X, sokkal jobb mobil mint a Sensation? Kijelzője,médiában is jobb? Hangszórója szebben szól?
Vagy akkor inkább SGS 3?
MegtorloXp
-
csenor
senior tag
-
sgs123456
tag
A galaxy nexus valóban nem rossz készülék. De az csak "bemutató" készülék. Én is gondolkoztam rajta a htc helyett, de hiányoznak belőle alap dolgok. Pl rádió.
-
T0rnad0
addikt
Valaki talált mostanában valami jó kis sense nélküli romot? Eddig a SmartDroidBerserk Mode vált be, a többi nem igazán...
-
csenor
senior tag
válasz blt.62 #17716 üzenetére
A kijelzője az egyik legjobb amit én láttam, köszönhetően a nagy felbontásnak.
Igaz, hogy egy alap rendszer van rajta de a market segítségével minden eszközölhető.
Néha néztem rajta filmet is és megvoltam elégedve vele, valamint a zene is jó szólt!
A Sensation-hoz képest rohadt gyors volt, főleg a Jb-vel! -
cashzoli
aktív tag
válasz enginev3.0 #17702 üzenetére
Kösz az infót! Valahogy elsiklottam a válasz fölött.
-
pap
senior tag
Feltettem ezt a 3.33-as firmwaret ,miben jobb a 3.32-nél? mit javítottak?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Joachim
tag
Sziasztok!
Lehet kiröhögtök, de CM7-es ROM-ot keresek, csak épp sehonnan nem tudom már letölteni.
Tegnap vettem egy Sensation XE készüléket, (root, S-Off adott) 4ext recovery-vel.
Felraktam egy CM9-et, de több dolog sem tetszik benne túl azon hogy a bluetooth nem működik és a sweep2week flashelése után most USB-n keresztül az SD kártyát sem látja a számítógép..
Kérem akinek van stabil CM7-es ROM-ja vagy tud olyan linket ahonnan még letölthető, jelezze!Köszönöm!
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
pap
senior tag
válasz Fl4tl4nd3r #17724 üzenetére
...és én is ezt ViperS 1.0.1 használom.
Neked van problémád vele?Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
Joachim
tag
válasz enginev3.0 #17726 üzenetére
De, mondjuk hogy "régi", viszont több funkció hiányzik a CM9-ből... amiket szeretnék alkalmazni.
Másik, hogy nem ragaszkodom az ICS-hez, főleg hogy mindenhol az olvasható, hogy kevesebb ideig bírja vele az akksi.
Úgy összességében csalódott vagyok kicsit a Desire után, így már hirdetem is az egy napja birtokolt Sensationt vagy cserélném SGS II-re.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Joachim
tag
válasz enginev3.0 #17728 üzenetére
Nagy vagy, köszi!
Ma már kerestem vagy két órán át, de letölteni már sehonnan nem lehetett!
Egyébként a legnagyobb csalódás az a hangszórója a Sensation-nek, főleg a Desire után, kb 30%-al halkabb.
Próbáltam a Volume+ progit is, de igazából semmit nem ér!Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
szegto
senior tag
-
pap
senior tag
Melyik faux kernelt érdemes feltenni viper romra hogy javuljon az üzemidőm?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
szegto
senior tag
válasz Joachim #17729 üzenetére
Ezt nem is értem.....
Nekem is Desire volt ezelőtt de semmilyen hangproblémám nincs a Sensation-el.
Teszi a dolgát ahogy kell.Egyébként meg rom telepítésnél vagya tweakban van olyan hogy XLOUD ami hardveresen kihozza a hangszóróból a maxot.... tehát tol rá egy kis kakót.
Soha nem használtam mert számomra az már tul hangos.[ Szerkesztve ]
-
Joachim
tag
válasz szegto #17732 üzenetére
Igen, bekapcsoltam az XLOUD-ot is, de a viszonyítás amit korábban írtam Desi-30% ebben az esetben igaz. Szóval fikázás nélkül, ezzel mellényúlt a HTC!
Mellesleg a Desire-el is elégedett vagyok, de 2 évente szoktam telefont cserélni és gondoltam egy erősebb vas a sok program mellé sosem árt!Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Igazából nincs semmi baja,de kizárólag a bricked kernellel hajlandó rendesen működni nekem bármi mással nagyon merül....engem inkább a melegedés idegesít régen 1700on sem melegedett ennyire most pedig alapon van...egy 20perc játék vagy net és szinte forró a telefon.Leakarom már cserélni kell egy kis változatosság.
[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
pap
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy ideje folyton kidobál FB-ről a teló és újra be kell jelentkeznem. Ez miért lehet?
A HTC féle Friendstreamben nem jelentkeztem be, ez lehet a baj? -
törölt tag
Storno
[ Szerkesztve ]
-
zsolttorgyik
csendes tag
Sziasztok!
3 hónappal ezelőtt Unlockoltam, Rootoltam és S-OFFoltam a sensationomat (ICS+1.27.0000 HBOOT)
nemrég sikerült megölnöm, bevittem szervizbe kicserélték a főpanelt garisan, majd visszakaptam a telefont.
Amióta a átvettem, semmiféle módszerrel nem tudok Rootolni Unlockolni S-OFFolni sem!
Amivel Próbáltam:
-https://sites.google.com/site/sensationtudastar/s-off-1-27
-One X All In One Kit (anno ezzel sec perc alatt Unlockoltam)
-Konzolból is próbáltam
ÉS NINCS EREDMÉNY!!!
Valaki tudna segíteni h miért nem tudom feltörni ezt a téglát? -
randras
veterán
válasz zsolttorgyik #17740 üzenetére
HBOOT verzió?
-
manowarkill
tag
válasz zsolttorgyik #17740 üzenetére
valószínűleg frissítették a hboot verziód, ahhoz más módszer van
-
zsolttorgyik
csendes tag
***LOCKED***
PYRAMID PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.27.0000
eMMC-boot
Jan 13 2012,17:33:34és sajnos nemjó :S
-
zsolttorgyik
csendes tag
Amit kiír, amikor szeretném unlockolni a bootloadert:
C:\Users\Torgyik Zsolt\Desktop\data>adb reboot bootloader
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
error: device not foundC:\Users\Torgyik Zsolt\Desktop\data>fastboot flash unlocktoken Unlock_code.bin
sending 'unlocktoken' (0 KB)... OKAY [ 0.152s]
writing 'unlocktoken'... FAILED (remote: unlock token check failed)
finished. total time: 0.160sC:\Users\Torgyik Zsolt\Desktop\data>pause
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . . -
Zirowe
nagyúr
válasz zsolttorgyik #17744 üzenetére
De azt ugye tudod, hogy most már nem kell az unlock token?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Bootloader nyitás.
zsolttorgyik: sensation tudástár.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
cashzoli
aktív tag
Valakinek van tippe, hogy itthon hol lehet hátlapot szerezni hozzá normális áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest