Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pap
senior tag
válasz davidcsaba93 #18650 üzenetére
Nálam ilyen probléma nem fordult elő,de mondjuk én csak 1.3.0-ig vittem.
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
pap
senior tag
-
davidcsaba93
aktív tag
Azt már próbáltam, sőt teljesen gyári rendszert is felraktam s-onnal meg mindennel mert azt hittem hardverhiba de nem. Gyári gb-vel küldi az sms-eket és minden egyéb probléma is megszűnt vele. Most az 1.3.0-ból átraktam az 1.3.5-be a message.apk-t, feltelepítettem a romot így és működik! Öröm és bódottá
-
Zirowe
nagyúr
válasz #54715584 #18652 üzenetére
Miért is?
Aktuális zászlóshajó kapja meg először, majd a friss készülékek, és utána talán a régiek.
One x még nem kapta meg hivatalosan Európában.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
DjOrfeus 2
csendes tag
Esetleg ha tudna nekem valaki segíteni nemrég cseréltem a kütyüt és nem igazán jövök rà hogy mi lehet a bibi webcam okat akartam nézni és nem jelenik meg a kép töltöttem le flash playert de úgy is ugyanúgy nem jó beállítottam hogy flash ek mindig működjenek de ismét ugyanaz mi lehet a bibi vagy mit kène telepíteni hogy működjön???
Csak egy kék lego kocka jelenik meg a webkam képe helyett.
Valakinek valami ötlet esetleg???????? -
törölt tag
válasz Zirowe #18656 üzenetére
Hát, ha azt mondod, hogy van még remény, akkor én elhiszem... De már nem nagyon hiszek benne
Mondjuk semmi híreket nem olvastam még erről, se pro-t, se kontra-tSzerk: és mégis találtam
Jó lenne, ha nem kamu hírek lenne, de időpontot még mindig nem tudunk[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz #54715584 #18658 üzenetére
Én nem mondtam, hogy lesz, csak annyit, hogy még korai erről konspirálni, hiszen legalább 2013 q1-q2-ig kéne várni, ha egyáltalán.
OHA vállalásban lehet max reménykedni+a zászlóshajók általában két frissítést kapnak.
De tök mindegy, mert one s-ről lesz majd úgyis portolva.
Amúgy is amit linkeltél csak találgatás, hivatalos bejelentés még nem volt.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
enginev3.0
félisten
válasz randras_83 #18661 üzenetére
Attól függ képernyő hány órát ment
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
randras_83
addikt
-
T0rnad0
addikt
válasz DjOrfeus 2 #18657 üzenetére
Próbáld ki Opera Mobile-al is, ne csak a gyári böngészővel.
-
Bátor75
tag
válasz randras_83 #18663 üzenetére
Nyomj rá a képernyő felíratra és kiírja pontosan.
Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
manowarkill
tag
Hozzám került egy Sensation jelenleg minden gyári S-ON, hboot-1.27.0000, ics 4.0.3, 3.33.401.53 a radio. Most ez a leírás aktuális hozzá? Link Vagy esetleg még a tudástáros leírás is működni fog?
[ Szerkesztve ]
-
manowarkill
tag
válasz manowarkill #18666 üzenetére
megoldva, tudástár aktuális még
-
enginev3.0
félisten
válasz randras_83 #18668 üzenetére
2 óra az nem sok , 2.5 óra vagy 3 amit jónak tudok nevezni
-
randras_83
addikt
válasz enginev3.0 #18669 üzenetére
értem, majd ma megint megnézem, hogy mit bír. XDA-n dicsérik ezt a rom-ot, bár lehet h a faux kernellel jobb lenne. Néha érzek némi laggot.
https://www.flickr.com/randras83/
-
Sasal1ty
tag
Nektek is szaggat a nfs most wanted? Nekem ossze vissza lagol akad mashol meg egymagos cuccokon elfut akadas nelkul... Ja es nem is kompatibilis play szerint a telom vele sony xperia s meg siman viszi pedig ugyanaz a hardver...
[ Szerkesztve ]
GTA V : Pacikuki007
-
kelemenkelo
tag
válasz manowarkill #18667 üzenetére
Szia evvel a leirassal vegig tudtad csinalni nekem a drotos dolog elotti lepes nem megy
KosziPrivát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok segitene valaki egy s-off es rootban? 3szor nekifutottam nem sikerült!cserèbe adok 3tàbla milkàt
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
randras_83
addikt
válasz kelemenkelo #18673 üzenetére
meddig ment, mivel próbálod?
kgs1992.com innen szedd le a HTC Sensation/XE/4G Super Utiliity-t
[ Szerkesztve ]
-
kelemenkelo
tag
válasz randras_83 #18674 üzenetére
https://sites.google.com/site/sensationtudastar/s-off-1-27 ezt kovetem de a drotos okossag elotti lepesnel megall a tudomany lehet gond hogy win 7 el csinalom?
Privát üzenetre illik válaszolni , de ha ezt elmulasztod , akkor bunkónak tartalak .
-
enginev3.0
félisten
válasz kelemenkelo #18675 üzenetére
Én is azzal csináltam, lehet hiányzik valami program vagy driver
-
kelemenkelo
tag
válasz enginev3.0 #18676 üzenetére
Virusvèdőt kikapcsoltad?
-
enginev3.0
félisten
válasz kelemenkelo #18677 üzenetére
asszem igen mindent
-
kelemenkelo
tag
válasz enginev3.0 #18678 üzenetére
Ok koszi este nekifutok
-
randras_83
addikt
válasz kelemenkelo #18679 üzenetére
win7 alatt csináltam én is, a vírusírtó kikapcs, htc sync leszed, csak a teló driver marad fönt, azzal a utilityvel könnyebb szerintem. bár HTCDev unlock kell hozzá.
szerk: win7 64bit
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz randras_83 #18680 üzenetére
Nem, nem kell.
-
kelemenkelo
tag
egyszeruen nem megy pesteen valaki nem csinálná meg nekem áll a csoki ajánlatom valamivel vissza segitenám
-
Zirowe
nagyúr
válasz randras_83 #18682 üzenetére
És miért választaná bki is a htcdev opciót, ami maradandó, mikor van másik, nyomtalan?
-
pap
senior tag
válasz kelemenkelo #18683 üzenetére
A vezeték ügye szigetelt ,amit használsz?
Asus RT-AC66U, HP Microserver G8
-
kelemenkelo
tag
Igen de odaig el se jutok 3. Csomagold ki a ControlBearRelease_pyramid_ICS_WIN_NOHTCDEV.zip fájlt, majd futtasd a ControlBear.exe fájlt. A teló képernyőjén megjelenik pár rootal kapcsolatos értesítés, ez normális. Körülbelül 15-30 másodperc múlva a készülék újraindul a Juopunutbear képernyőre. (USB kábelt nem húzzuk ki még mindig)nos exe elinditom es nem csinal semmit a teloval csak irja hogy nyomjon entert a kilèpèshez
-
enginev3.0
félisten
válasz kelemenkelo #18686 üzenetére
Gondolom valamiért fel sem ismeri a telefont
-
Bátor75
tag
válasz kelemenkelo #18686 üzenetére
ADB-vel próbáld megkerestetni a telót. Ha az nem látja, ott a bibi.
Ezzel a paranccsal tudod megnézni: adb devices[ Szerkesztve ]
Xiaomi MI3 W & Chuwi VX1 & Lenovo S850
-
Zirowe
nagyúr
válasz randras_83 #18689 üzenetére
Miért, a bolt nem tudja elolvasni a relocked feliratot?
Arról nem is beszélve, hogy csak problémát okoz a felhasználásban.
Amíg van lehetőség s-offra htcdev nélkül, addig azt kell használni és örülni neki.
Bezzeg a one szèria![ Szerkesztve ]
-
sgs123456
tag
válasz randras_83 #18693 üzenetére
1év 2 hónapos.
-
T0rnad0
addikt
A 4.1-es Elegancia rom kinél hogy működik? Nekem elég jól spórol az akksival, sikerült 3 óra kijelzőhasználatot is elérni úgy, hogy maradt még 15% az akksiban. Viszont sebességre roszabb mint a Vipers, három programnál már látszik, hogy gondot okoz neki a multitasking...
-
pap
senior tag
-
randras_83
addikt
válasz sgs123456 #18694 üzenetére
Más kernellel is ilyen? fényerő nem automata...bár gondolom nem.
Próbáld újrakalibrálni, hátha az segít.szerk:
@ kelemenkelo (#18686)tényleg, van valami?
@(#18695) T0rnad0
Nekem még csak a 4-es van fönt. még várom a 4.1-ből a 2.0-t, utána meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
sgs123456
tag
válasz randras_83 #18697 üzenetére
- A fényerő az autómata, az lehet gond?
- Másik kernellel is próbáltam. Bricked, Faux, Yank
- Ha a kalibrálás csak annyiból áll, hogy a battery calibration programban rányomok a kalibrálás gombra teljesen feltöltött akkunál, akkor igen. Az is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest