Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikoszo
csendes tag
válasz csipuka #17401 üzenetére
De én szeretem, amikor simán letöltöm vwifiről az aktuális frissítéseket. Pont ezért is választottam ezt a telót. Lehet kompletten gyárira vissza rakni vagy esélytelen?
Lehet, hogy tévedek, de a custom romok esetében a működés nem garantált tökéletesen.....vagy nem így van? Annyira nem vagyok otthon ebben.[ Szerkesztve ]
-
csikoszo
csendes tag
válasz Something_ #17403 üzenetére
Nem volt bontatlan, de alig láttam, mert takarásban tartotta. Az aksi alatt is ez a P/N szám van és utána egy kicsit távolabb egy B betű. Nem tudom ennek van e jelentősége, de inkább leírtam.
-
rena224
tag
válasz DjTaRsY #17377 üzenetére
mi is az a HBOOT? mert eddig HTCvel nem volt még dolgom(samuval, meg motoval már többel is, sőt lg-t is piszkáltam már), így a recoveryvel, meg az alapfogalmakkal tisztában vagyok, mert szeretek romolgatni én is, de ez az S-off, S-on, és HBOOT ez teljes képzavar nálam
"Ha már nyakig ülsz a szarban, adj hálát Istennek: Köszönöm Uram,hogy legalább nem hullámzik!"
-
Something_
őstag
válasz rena224 #17405 üzenetére
csikoszo: Írd vissza a CID-et, rakj fel gyári RUU-t és próbálj OTA-n frissíteni. Habár ezt szerintem te nem fogod tudni egyedül megcsinálni. Vidd vissza a boltba és mond, hogy rakják S-Onba vagy adják vissza a pénzed, mert ez buherált telefon és te egy gyári, magyar piacosat akartál venni.
[ Szerkesztve ]
-
csikoszo
csendes tag
válasz Something_ #17408 üzenetére
Már próbáltam a második napon visszaboltolni, de azt mondta, hogy nem lehet, mert már kikerült a kezéből és én is megbuherálhattam. Jó, mi?
De ezt nem is értem, hogy miért nem akarta visszaállítani gyárira, még ha szürke import is.
Lrhrt, hogy tiltva van az IMEI száma? Már nem tudom, hogy mit gondoljak. -
Something_
őstag
válasz csikoszo #17409 üzenetére
Lehet hogy azért mert egy sima eladó és nem ért hozzá
Na mindegy, keresd fel Edenyke-t, sztem egy kis összeg fejében gyári állapotba hozza a telefonodat és mond pár hasznos információt. A helyedben nem állnék neki az S-On-nak.
A bolt nevét azért leirhatnád, hogy mások lássák.
-
csikoszo
csendes tag
válasz Something_ #17410 üzenetére
Nem tudom, hogy itt meg lehet-e nevezni.......moderátor mit szól hozzá?
Az illető budapesti? Nem tudod véletlenül? Már aki ért az S-ON-hoz.....
-
csikoszo
csendes tag
válasz Something_ #17410 üzenetére
Már megnéztem
-
blt.62
őstag
Az én mobilom milyen lehet,mert ez van a doboz alján: P/N:99HNA201-00
Mert ha ez is gagyi ázsiai akkor megyek és szétütöm a gsm boltos arcát. Esküdözött,hogy ez ha nem is Magyar piacra szánt,de Europaira. Vagy az már eleve gond ha nem hazai piacra szánt Sensationt vettem? Különösebb gondom nincs vele.
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Zirowe
nagyúr
válasz blt.62 #17413 üzenetére
Kulonosebb gondom nincs vele vs. megyek es szetutom..
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
csikoszo
csendes tag
válasz Something_ #17414 üzenetére
OK, hogy szürke import, de miért nem lehet gyárira állítani? Még mindig ez a sötét folt számomra...........
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz csikoszo #17417 üzenetére
Állítsd át gyárira. Vissza lehet. Ki mondta, hogy nem? Erről beszéltem, hogy rakasd S-On-ba. De a frissítéseket felejtsd el.
Kár is erről beszélni, vidd el egy hozzáértőhöz ő elmagyaráz mindent potom pénzért.
Másik opció, hogy dugd fel a gsm boltos eladó seggébe a telefont. -
csikoszo
csendes tag
válasz Something_ #17418 üzenetére
Bocs, úgy értettem, hogy a boltos miért nem akarta átállítani gyárira........
Miért felejtsem el a frissítéseket? Pont ezért szeretnék gyárit. -
blt.62
őstag
válasz Something_ #17414 üzenetére
Igen ez a dobozon lévő P/N szám. Ezek szerint beazonosíthatatlan?
MegtorloXp
-
Zirowe
nagyúr
válasz blt.62 #17421 üzenetére
Utana majd csoportosan viszunk neked narancsot a boribe.
Oke, kemeny vagy, de ennek itt semmi ertelme, az izom nem minden, neha szukseg van par neuronra is..
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
blt.62
őstag
válasz Zirowe #17423 üzenetére
Persze igazatok van,nem ér annyit az egész,hogy üljek miattuk. Nekem is csak nagy a szám. Azt azért fent tartom,hogy némelyik gsm boltos megérdemelné,hogy szétverjék,mert pofátlanul és kiröhögve átvágják azt aki talán hónapokon keresztül gyűjtötte a pénzt a mobilra.
MegtorloXp
-
Newlocal
aktív tag
ehhez vki? #17374
Ez az első ROM telepítésem, nem szeretném elcseszni. Mindennek utána olvastam már de ez az FW dolgot nem vágom. Kell erre most először a 3.33-as univ FW vagy nem?''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
ge.k.ko
tag
A predikciót a szövegbevitelnél továbbra sem tudom kikapcsolni, gyári 4.03-as rommal.
Valaki esetleg tudna segíteni?
Köszi,
G
-
nimfas
addikt
Szia!
Nekem is küldd el a linket légyszives!
Köszi!
Más:
Jövő héten visze ma telót "poroltatni", mit vigyek az E-care-ba, érdmes dobozban leadni?
Memókártya nem kell gondolom, gyári akksit visszarakom bele... hátlap?
Garipapír+ számla kell gondolom..... Egyéb???[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
felvétel hangja miért olyan szörnyű?
A koncertfelvételről meg ne is beszéljünk (nagyon hangos zene), pedig iphone4-nél tök szép hangot vett fel, sensationnál meg 0 a hangminőség
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
csenor
senior tag
Tud valaki véleményt mondani az alábbi romról!?!?
Android Revolution HD 6.7.2
Ha igen, milyen kernelt ajánl hozzá!? -
Newlocal
aktív tag
válasz csenor #17436 üzenetére
Hello,
én tegnap tettem fel az XE verziót+bravia. A sebastian FM kernellel használom, ondemandon. A gyári romhoz képest ég és föld. Olyan gyors amilyen még sose volt a teló.
Nekem nem is merül, nem melegszik és belakva, stabilan kb 200 mb szabad RAMom van folyamatosan.Összehasonlítási alapom nincs mert ez az első custom rom amit feltettem, de nekem nagyon bejön
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz enginev3.0 #17432 üzenetére
Ugye énis nemrég ezt kérdeztem,kritikán bőven aluli a hangminősége túl magas ha valami egy picit is hangosabb már recseg,torzít egy vicc kb.
Ui: magától megjavult a telóm,felraktam valami akku kímélős dolgot de eleinte még jobban merült...nemvolt kedvem se időm mostanában vele szórakozni és furcsa mód észheztért majdnem 4napos akkuidő ebből 30% kijelző wifi is ment beszélgettem is zene stb szóval most nagyon jó
[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
Newlocal
aktív tag
válasz Fl4tl4nd3r #17441 üzenetére
ez melyik rommal van és milyen kernel?
''Két dolog érdekel igazán: az állapottérmodell alkalmazása az irányításelméletben... és a p*na.''
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz Newlocal #17442 üzenetére
Viper 1.0 és bricked kernel,a faux valamiért nálam ezzel a rommal nemvolt jó.... Enginev nemrég linkelt be egy akku kímélőt azt felraktam és ennyi... de mikor milyen... most pl 10óránál tart ebből 21% kijelző,32 hívás,5 wifi stb és így merült 15%ot...
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
bylow
senior tag
Azt tudja e valaki, hogy lehet azokat az alkalmazásokat elő varázsolni a memoria kártyáról, amik korábban lettek telepítve. Mert most kaptam vissza garis javitasbol, és alap állásba van a készülék. És nem lát semmit azokból.
ByLow #
-
blt.62
őstag
Fm Transmittert nem lehet telepíteni a Sensationra?
MegtorloXp
-
Newlocal
aktív tag
válasz Fl4tl4nd3r #17443 üzenetére
Köszi Ez a Viper nagyon izgatja a fantáziám. Az ARHD bejött nagyon. Ezzel a ROMmal mennyi a szabad memóriád átlagban? Viperhez kell supercid?
-
csikoszo
csendes tag
Valaki használ 2450 mAh Gold aksit?
Mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs