Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    Nekem nagyon jó üzemidőt fut a telefon :) Tegnap este feltöltöttem, már a 4.2-es update-tel, valóban gyorsabban felcammogott 100%-ra, az első töltés még 4.1-gyel majdnem egy jó másfél órával tovább tartott. Éjszaka levettem a töltőről, reggelig 2%-ot merült, de valszeg lesz ez még jobb is, mert még csak két töltési cikluson van túl az akksi.

    Amik nálam sokat szívnak az akkuról, azok a különféle kínai IM-programok, a QQ és a WeChat, de ha ezeket használom, akkor nyilván folyamatosan világít a képernyő, meg valszeg leterheli az érintőképernyőt az is, hogy kézzel írom be az írásjegyeket, nem pedig pötyögök. (Megjegyzem, ezt az iPhone sem igazán tűri jól, Kínában tízből hét iPhone-os kezében láttam a hordozható külső akksit, mert a belső az kevésnek bizonyul, rengetegen panaszkodnak erre).
    Reggel egy másfél óra alatt a WeChatelés 78%-ig merítette a telefont, ez szerintem nagyon jó. Utána még Temple Runoztam meg BlinkFeeden olvastam híreket, 70%-kal indultam el délben otthonról, útközben e-mailt írtam, kínai szótárt böngésztem, FB appot csekkoltam, WeChateltem, folyamatosan ment a 3G, de 5 órakor úgy jöttem haza, hogy 58%-on állok, ami a ZTE után nekem meghökkentően jó. A Blade-del 2G-s folyamatos nethasználat és WeChatelés mellett 2 és fél óra alatt nullára merül az akksi, na ez tényleg gáz, de ez teljesen rendben van... Ezt a GSAm-ot leszedem majd, kíváncsi vagyok a részletesebben bontott statisztikára :)

    Tényleg: a BlinkFeednél nálatok sem lehet kiválasztani mainland Kínát a locationnél? Hong Kongot, Taiwant, Japánt és Dél-Koreát látom, de Kínát nem... Szeretnék ottani hírportálokat olvasni, de csak appeket találtam rájuk, a BlinkFeedbe nem tudtam berakni őket :(

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák