Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
Én ma visszavittem. Egy T-s boltból átküldtek egy T-pontba. Ott álltam a sorban vagy 1 órát, (platina kártyával), és már majdnem úgy voltam vele, hogy jó lesz ez így ahogy van, de aztán győzött az hogy visszaadjam. Tudom hogy zavart volna a dolog, ezért döntöttem így.
Sajnos cserélni nem tudtam, megpróbáltam de nekem nem sikerült meggyőzni őket.
Most várom, hogy legyen megint készleten, és jöhet a menet.Mindamellett azért mentem át a T-pontba, mert a másik boltba azt mondták, hogy ha van nekik raktáron, akkor kicserélik nagy eséllyel, ezért is álltam végig a sort. Tök fölöslegesen, szóval ha ilyet hallotok, akkor nem igaz, ne szivassátok magatokat...
(ja mellesleg vicces volt. Úgy vették át a telefont, hogy meg sem nézték a csomagot. Ki sem nyitották, mi van benne, így akár egy adag semmit is tehettem volna bele.)
[ Szerkesztve ]
-
válasz penell1234 #5902 üzenetére
Lesz Daydream funkció ami olyan mint egy képernyőkímélő. Kirakhatod az órát, az akku állapotát és stb... is
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Redplee
senior tag
Szerintetek mikor megy le az ONE ára egy picit? Most 199 a speedshopnál, de én elvből nem veszek meg semmit megjelenési áron
Ha már csak 10k-t lemenne az ára, venném is egyből, de az elveimből nem engedekSzerintetek meddig kell még várnom? Végre valahára eldöntöttem, hogy fekete lesz, hosszú hosszú évek samsung házassága után váltok, próba cseresznye
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
NandorHUN
addikt
Amúgy arról tud valaki, hogy mikor érkezik a 4.2.2 T-mobilos készülékekre?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
válasz NandorHUN #5905 üzenetére
Mivel a CID ugyanúgy HTC_032 és a T nem nyúlt bele a szoftverbe, csak 1-2 alkalmazás van pluszban amik nem befolyásolják a frissítést így valószínűleg a többi HTC_032-essel együtt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mumk1
addikt
Minden esetre aki tervezi, hogy S-OFF-olná a meglévő vagy leendő ONE-ját, az mostantól várjon bárminemű frissítéssel, mert a Moonshine S-OFF az 1.44-es HBOOT verzióra fog épülni, így egy esetleges HBOOT frissítés a HTC részéről reménytelen állapotokat hozhat a gyors kezű és meggondolatlan felhasználóknál.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
adodaniel
őstag
Tapatalkba be lehetne állítani ezt a topicot? Vagy hiába próbálkozok?
[ Szerkesztve ]
-
penell1234
tag
Ha magán számról hívnak azt le lehet tiltani hogy foglaltat jelezzen az illetőnek mert jó párszor már kerestek magán számot irt ki de nem szolt bele senki így inkább letiltanám hogy foglaltat jelezzen. Nekem úgy rémlik hogy valahol be lehet állítani.
-
dani3l
őstag
válasz adodaniel #5912 üzenetére
Na ma megjött az enyem is. Hat minden tulzas nelkül allithatom, hogy ez a legszebb telefon, amit eddig lattam..
Mindjart lenne is egy kerdesem: beallitgattam a fiokokat, köztük a facebookot is es szepen beszippantott a galeriaba egy rakat fenykepet random emberektöl/csoportoktol.. Ezt hogy tudom eltüntetni? Fb-nal csak nevjegy, naptar meg hirfolyam szinkronizacio van..
-
-
g0n21
senior tag
válasz borkarico #5916 üzenetére
meg van még egy nillkin, meg még egy noname, meg jön még egy rock (tokok mellé), szóval fóliával el vagyok látva egy időre
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
[link] vajon megvalósul? Én egyelőre úgy gondolom, hogy inkább Júliusban fog jönni, de ne legyen igazam.
-
mumk1
addikt
Jön az már hamar. A custom romok már a 2.17.401.1 verziót tolják.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
-
mumk1
addikt
Most valamiért úgy érzem nem fognak sokat pöcsölni vele. A gyártási és bevezetési bakikat egy gyors és jó update-el még tudják kompenzálni és szerintem ezt most meglépik.
@Xaels Jobb, mintha negatív hullámokkal bombáználak.
[ Szerkesztve ]
-
-
qwertz_hun
csendes tag
Pénteken vettem át a készüléket! Telenor Webshopból rendeltem. A hangerő szabályozó gomb teteje kicsit a kijelző felé "dől", de ebbe nincs szívem belekötni, pixel hibát még nem találtam, se sorjázást. A telefon élőben még szebb, mint képeken. (S/N: HT353) Mostani üzemidő: 1n 3ó 14p 30 mp; energia takarékos mód bekapcsolva, kb. 3 óra zenehallgatás, 1.5 óra net, 1 óra play store (Wi-Fi és mobilnet fele-fele), kb. 1 óra telefonálás. Vonatról felhívtam havert, nem hitte el, hogy úton vagyok, olyan tisztán hallott!
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nikilauda #5862 üzenetére
azert nem lettel "okosabb", mert tokeletes telefon nincs, es van amiben az egyik, van amiben a masik jobb.
leirtam kb., hogy melyik miben jobb, vagy rosszabb, igy a szamodra fontossagi sorrend alapjan talan lehet donteni.
mondjuk, ha a kamera csak egy gyuszunyivel jobb lenne a one-ban, akkor egyertelmuen tudnam ajanlani a topic temajaban szereplo telefon a masikkal szemben.
egyebkent lehet bennem van a hiba es csak nekem nem sikerultek a tavolibb kepek.
a kovetkezo dilemma, hogy tudom, hogy te is samsungos voltal, es lehet az amoled neked is jobban tetszik, foleg ugy, hogy az eddigi legjobb oled megjelenito.
one-ban viszont a szoftver pazar, nekem nagyon tetszik, minden kezre all! (megj.: hasonlit a miui-ra...nekem)
ahogy ma mar ezen temaban masnak is irtam: a dontes a te kezedben van!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
borkarico
aktív tag
Valaki tudna ajánlani egy jó kis zenelejátszót?