Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
A három ujjas htc gesztusokat nem.lehet testre szabni?
Ha a föképernyön jobbról balra, vagy fentről le csinálom, akkor media output jön elő, a másik két irányra csak rezeg, de semmi. Ezeket mire lehet még használni, vagy át lehet állítani, hogy más jöjjön elő?Más: tudtátok, hogy személyre lehet szabni az sms template-et, hogy más színek legyenek? Sms - settings- general, és ott alul.. Most találtam csak meg...
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
dani3l
őstag
válasz Dexter-2000 #6847 üzenetére
"esetleg van valami szériahibáj (nem találtam) vagy bármi amire oda kell figyelnem amikor megérezik a telefon??"
Nem talaltal? Erdekes, pedig a fel topik erröl szol.. Az illeszteseket mindenkeppen nezd at, ahogy kiveszed a dobozbol, kijelzö sarkainal, sim talcanal, ket elülsö femdarab körül ahol a hangszoro van, ezen kivül a kijelzöt nezd at alaposan pixelhibak utan kutatva, akar a Storebol letölthetö valamelyik dead pixel test-tel, mivel sajnos ez is eleg gyakori hiba.
#6850: En tovabbra is csak ajanlani tudom a Zagg InvisibleShield HD-t, nekem tökeletesen bevalt.
Tokbol meg sokfele van, attol függ, milyen tetszik, pl Poetic Atmosphere egesz jol nez ki, az atlatszo hatlap miatt nem takarja el teljesen a telefont, de a gumi keretek megis vedik valamennyire. -
dani3l
őstag
válasz Dexter-2000 #6854 üzenetére
A Zagg foliat meg lehet, postaznak Magyarorszagra is, paypallal tudsz fizetni. Az emlitett tokot sajnos egyelöre nem tudok rola, hogy lehetne, nekem egy itteni kollega segitett a beszerzesben, ha minden jol megy, nehany heten belül kezhez is kapom.
De valaki biztos tud olyant is ajanlani, amit nalunk is be lehet szerezni. -
NandorHUN
addikt
Azért azt tegyük hozzá, hogy én amiket láttam Drop teszteket ( S4 ellen, iPhone 5 ellen a HTC One bírta a legjobban). Mind az i5nek, mind az S4nek min. megrepedt a képernyője. A HTC One képernyője sehogysem sérült, viszont pl. az előlapi hangszórófedő az leesett, de a képernyőnek semmi baja nem lett, ellenben a másik kettővel
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok
egy órája vettem meg életem első Androidos okos telefonját. És ez egy One.
4 év almázás után ez nekem helyenként kínai :-) Ki az akit bevállalja, hogy mindenben tud nekem segíteni ha privátban zavarom ilyen olyan kérdéssel, mikre magamtól nem jövök rá!?Elöre is köszönöm
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
-
k.soma
senior tag
Nekem sosem sikerült hibátlanul! SGS-emnek is volt a képernyő közepén egy buborék. De több héttel később keletkezett (szerintem valami sérülés inkább, nem sima bubi) erre ezen is keletkezett tegnap egy ilyen. Többet idegeskedek a fólia miatt mint a kijelző karcossága miatt idegeskednék.
(#6857) Angel78: Engem is zavarhatsz, ha úgy van..
[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
sipy888
aktív tag
Nekem sem volt még androidom, de hát ez a ONE& Android kombó nagyon üt! A kijelző és a hangszóró a legbrutálabb, sehol egy akadás...
Én is kérnék egy kis segítséget tőletek:
milyen zenelejátszót ajánlotok?
hol tudom azt megnézni, hogy mi mennyit fogyasztott az akkumulátorból?köszi
-
porkiy
aktív tag
Mindenki másnak sikerült xp-n a csatlakoztatás?
-
robit74
tag
Nekem Xp sp3 fut az egyik notimon, rádugtam a telót, kis homokórázás, eszköz megtalál és nem kellet semmilyen egyébb progi, látom a teljes eszközt mappástul, almappástul. Nem meghajtóként kezeli, de lehet másolni mindkét irányba, törölni.
Még valami HTC-s progit is akart telepíttetni, de azt nem kértem.[ Szerkesztve ]
-
-
Angel78
aktív tag
Hello mindenkinek,
nos majd fél nappal azaz fél éjjellel a vásárlás után kezdek ráérezni az ízére, persze itt sem minden fenékig tejföl, de már nem is ragyog annyira az alma :-)Köszi a segítő felajánlásokat, fogok még élni vele.
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
NandorHUN
addikt
Amúgy a Zoe-val "készített" kép az rosszabb minőségű, mint a sima? Csak azért kérdezem, mert ugye mindenhol azt mondják, hogy a Zoe az egy 3 mp-es videot csinál, de a One elvileg "csak" 1080p kamerázik, tehát nem 4 MP-lel, ezekszerint a Zoe képek csak 1080p-esek?
-
Szpisti
addikt
válasz NandorHUN #6874 üzenetére
"Tesztalanyunkban debütált a Zoe névre hallgató funkció is, melyet aktiválva a készülék az "exponálás" előtt egy másodpercet, utána pedig három másodpercet rögzít videóként (ennek felbontása 1920 x 1080 pixeles, másodpercenként 30 képkockás sebesség mellett). Ekkor a videózás közben a mobil folyamatosan készíti és fűzi össze a fényképeket, így a felhasználó bármelyik időpillanatot ki tudja választani. "
- részlet a Mobilarénás teszt-ből... -
k.soma
senior tag
válasz Szpisti #6876 üzenetére
mp4 fájlba fűzi össze ahogy én láttam (galéria meg jpeg-et írt).
MX Player pedig 1920x1088-as felbontást, és 16,58333-os Framerate-et írt a Zoe-s felvételekre.
(#6873) Angel78: Aláírásodat cseréld le
[ Szerkesztve ]
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
penell1234
tag
Tudna abban valaki segíteni hogy letöltöttem a HTC Sync összedugom a számítógéppel de azt írja hogy Nincs eszköz csatlakoztatva.Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz penell1234 #6878 üzenetére
Ezt próbáld meg,hátha:
[link]
Előtte szedd le ami most van fent.[ Szerkesztve ]
-
Angel78
aktív tag
Az nagyon gáz ha usb-re dugás után folyamatosan azt írja az illesztőprogram telepítése sikertelen?
Amúgy én is a sync managert használom és jó!„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Devil Smile
őstag
Udv all
ma/holnap szretnek rendelni magamnak egy One-t es az lenne a kerdesem, hogy a keszulekhaz mennyire kopik es ha kopik akkor milyen szinu alatta? feketet szeretnek es igazabol az erdekelne, hogy ha serul akkor a fekete alatt feher v alu lesz? Netrol rendelem uh itthon lesz idom tesztelni a hibakat illeszteseket..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
toeki
senior tag
válasz Devil Smile #6882 üzenetére
elég erős a megvilágitás ezért a fekete sem tűnik rajta feketének, de a lényeg hogy az alatta lévő alu az alu szinű
-
DaviD202
aktív tag
válasz Devil Smile #6882 üzenetére
A fekete is jól bírja.
-
peter001
csendes tag
Ti is észleltétek, hogy csengőhangnak beállítva az adott dal érezhetően rosszabb minőségben szólal meg, mint zenelejátszóból hallgatva? Külföldi fórumokon utánaolvasgatva felmerült már másnak is, de eddig nem sikerült megoldást találni rá. Lehet hogy a beats funkció hiánya, de az is lehet hogy vmi szoftveres bug. Arról van infó hogy a most érkező frissítés megoldja-e a problémát?
-
Gee_-
tag
Sziasztok
készíttetem egy koncerten egy videót és észrevettem hogy a kijelzőmön a magenta szín nagyon vibrál mint ha a képernyőre rosszul lenne tömörítve.
Az lenne a kérésem hogy megnéznétek hogy a ti telefonotokon is olyan e a kijelzőjén. A monitoron már nem látszik semmi. csak a telefon kijelzőjén.A másik kérdésem hogy dropboxon kaptam ajándékba tárhelyet és ha igen akkor hogyan tudom elővarázsolni ?
vagy ehhez a telefonhoz nem jár tárhely ?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
dani3l
őstag
Nekem latszolag rendben van, nem vibral, leszamitva a fenyek villodzasat.
Viszont baromi jo minösegü hangot vesz fel..Jar ehhez a telefonhoz is tarhely, ha regisztralsz a dropboxra, meg is kapod, vagy ha mar van reged, akkor bejelentkezel es elvileg utana megkapod. Valaki irta korabban, hogy ö megkapta automatikusan, nekem jött valami mail es gepen böngeszöben meg el is kellett bohockodnom vele egy kicsit, mire megkaptam..
[ Szerkesztve ]
-
FCsabi24
tag
Üdv!
Nekem is megtetszett ez a "kis" masina és az lenne a kérdésem, hogy a t-mobile-nál, ha részletre veszem a telefont internetről, akkor is jár a 8 napos visszavétel, ha hibásat fogok ki? -
dani3l
őstag
Most nezem, ARHD rombol eltünt a fejlesztesi lehetösegek menü (vagy mi a neve), ahol az usb debugging meg ilyesmik vannak? Vagy csak megint valami user error? Nekem nincs ott a menüben..
-
NandorHUN
addikt
válasz FCsabi24 #6889 üzenetére
Személyes vásárlásnál 3 nap + drágább is a kütyü, illetve nem viheted vissza csak ha hibás. 8 napos vásárlásnál olcsóbb, 8 napig visszaviheted és nem feltétlen csak azért mert hibás, itt nem kell indokolod, ha jól tudom.
-
dani3l
őstag
Pff.. Köszi az infot. Tenyleg nagyon lelemenyes.. De legalabb csak egyszer kell megcsinalni, azthittem, ha el akarom erni, mindig böködni kell.
Most akarom föltenni a teamseven kernelt, kivancsi leszek..
[ Szerkesztve ]
-
mysy
csendes tag
...ha valaki fekvő, övre csíptethető tokot szeretne Itt
[ Szerkesztve ]
-
Angel78
aktív tag
szóljon az aki ilyent szeretne venni beszállok! Irj privátba lsz.
Volt már egy ilyen tokom Samu HD-hez, de sajna beszoptam a Brando netes rendelésével...amúgy a termék valóban minőségi!
üdv
Jocó„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
FCsabi24
tag
Badboys, Szpisti, dani3l köszönöm az információt!
-
Devil Smile
őstag
Koszi az infokat azt hiszem fekete lesz bar a feher is szep...
Errol a tokrol van tapasztalata Valakinek?
kijelzo mennyire karcallo? jelenleg egy HTC HD2esem van folia es tok nelkul hasznalom mar kozel 3 eve es a kijelzo meg mindig karc mentes.. van ilyen jo minosegu?Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest