Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
Nekem mikor várható frissítés a telefonomhoz, ha Kanadai, Vodás de független? (szóval értitek )
Másik: Felső sávra, hogy tudok akku százalékot kiíratni? Csak külső progival? Ilyen beállítás nincs? Mert ezt már régen is baromira hiányoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
sajnos nincs gyari, en a GSam Battery Monitort hasznalom, de a PowerToggles is jo (annak is van battery icon feature-je)
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
g0n21
senior tag
-
tabu3x
tag
Nem olvastam végig mind a - jelen állás szerint - 6502 hsz-t, szóval lehet, hogy már volt téma.
A cikk egyes megállapításai mellett nem lehet elmenni, ki is emeltem:"A kamerás hazardírozás viszont nem feltétlenül érte meg, az Ultrapixel technológia nem váltotta be teljes mértékben a hozzá fűzött reményeket. Gyenge fényviszonyok mellett tényleg érezteti hatását, ám egyéb esetben inkább alulmarad a riválisokkal szemben."
Nem tudom, megnézte-e valaki a tesztképeket egy rendesen kalibrált monitoron, side-by-side, avagy nem.
Azt gondolom, hogy nem.
Nálam ugyanis egyértelműn látszódik, hogy az összehasonlításban szereplő, "hagyományos" koncepciójú Sony képeihez képest nagyságrendekkel jobb a HTC One képminősége. Sokkal teltebbek a színek, sokkal jobban állt be a fehéregyensúly, sokkal jobb mikrokontraszt, kromatikus aberráció pedig egyáltalán nem látható (a Sony képe a faágak körül atomlila). Nem a rendszertáblát kell nézni, hogy olvasható-e (4 megapixel akkor sem versenyezhet egy 8-38 MP képpel ebből a szempontból, ha azt leskálázzák), hanem mondjuk a fatörzs erezetét, vagy a leveleket.
A szerkesztőségi képek esetében pedig megint csak rossz példa a viszonylag homogén dobozok kinagyítása, mert ott nincsen részlet, amit meg lehetne jeleníteni. Bármilyen más részletet választva itt is egyértelmű, hogy a HTC képei állva hagyják a Sony képeit, már ami a minőséget illeti.Csak ennyit akartam:-)
-
dani3l
őstag
Korabban valaki panaszkodott, hogy nem tudta normalisan feltenni, szerintem nem olyan nehez, bar nem art nemi tapasztalat hozza. Mindenesetre pozitivum, hogy ha elrontod, barmikor le lehet szedni es ujra föltenni, meg fölhelyezeskor is lehet igazgatni.
Tapintasa a HD-nak szerintem nagyon korrekt, eszre sem venni, hogy ott van, latszani sem igazan latszik, csak ha közelröl nezed, egy nagyon picit hullamos a felülete.
Mivel nem matt folia, napfenyben ez is tükrözödik, bar talan nem annyira, mint a csupasz kijelzö.
En mindenre ilyen foliat szoktam tenni (telefon, tablet, ipod) es meg vagyok vele elegedve.Plusz pozitivum az elettartam garancia is (vagy 25 eves, mikor mit sikerül ranyomtatni a csomagolasra..), ha kesöbb karcos lesz, lejön, stb, postaköltseg elleneben küldenek masikat, annyi, hogy az elözöt vissza kell nekik küldeni, különben levonjak az uj arat a kartyadrol, ha nem kapjak meg egy honapon belül..
[ Szerkesztve ]
-
sipy888
aktív tag
ééééés yeeah! megjött a fekete HTC ONE illesztési hibamentes FA35MW.
Tud valaki segíteni, hogy miért nem talál hálózatot (t-mobile ) ? -
Tomate
veterán
válasz sipy888 #6723 üzenetére
Vidd be egy T boltba és mond meg, hogy ez van. Ha nem gyári a microsimed mert Te vágtad készülj fel, hogy rád akarnak sózni majd egyet. (nem feltétlenül alaptalanul)
Balinov: Nekem is. Még én vágtam itthon ollóval és már a negyedik telefon megy vele gond nélkül. De ha el lett cseszve véletlen akkor nem szabad csodálkozni.
[ Szerkesztve ]
-
sipy888
aktív tag
nem én vágtam, le lehetett törni. Nem aktiváltam, nem is tudom hol kell.
-
-
porkiy
aktív tag
Ha kirakom az alsó 4 ikon közé a kamerát és egyből onnan indítom nem működik a minta képernyőzár, ez másnál is így van? Vagy direkt, h gyorsan lehessen képet csinálni?
Más: az előlapi kamerát hogy lehet életre kelteni?
-
dani3l
őstag
Huzd el valamelyik iranyba az ujjad a kamera kepernyön (fektetett modban föl/le, allo modban jobbra/balra).
Egyebkent ezt mikor elöször megnyitod a kamerat, ki is irja..Szerintem az azert van, hogy gyorsan elerd, gondolom ha pl galeriat megnyitod, mar kerni fogja a feloldokodot, mielött megnyitja.. (Legalabbis iOS-nel pl igy van.)
[ Szerkesztve ]
-
sipy888
aktív tag
köszi srácok sikerült megoldani! eddig nagyon durva ez a telo, remélem nem találok rajta semmi nagyobb hibát. talán melegszik kicsit...
-
Kicsimix
őstag
Szóval erre nincs megoldás? Lehet tényleg a kliens a rossz... hm
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
-
NandorHUN
addikt
Fekete telónál volt már aki tapasztalt pixel vagy szerelési hibát? Mert itt olvastam sok hibáról, de ha jól emlékszem azok fpleg az ezüstöt érintették...
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
nagyúr
Nem lehet hogy nálam vmi opció nincs bekapcsolva és azért nem akar jönni semmilyen frissités ?
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
válasz akoska07 #6746 üzenetére
Nem. Jobb ha felkészülsz, hogy később kapod meg a szolgáltatói nyavalyák miatt. Amúgy valahonnan az rémlik, hogy a HTC-nél szerdánként szokták új régióban elindítani a frissítést.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest