Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz Diokhan #31970 üzenetére

    Egyszerűen csak annyit jelent, hogy S-OFF állapotú a készülék és valószínűleg gyári ROM van a készüléken, ezért bizonyos gyári alkalmazások törlése nélkül a figyelmeztetés megmarad, valamint nem lehet kikapcsolni az adatok gyűjtését és továbbküldését a HTC felé.

    Ha feltennél valamilyen custom recovery-t, akkor bekapcsoláskor a HTC képernyőn még egy piros többsoros üzenetet is kapnál a telefon állapota miatt, de ez is orvosolható egy módosított HBOOT flash-elésével.

    Viszont maga az a dolog egyáltalán nem hátrány, hogy S-OFF állapotú a telefon, mert így szinte bármit lehet csinálni vele, mert többek között az összes partíció írható lett, valamint meg lehet változtatni a CID-et, MID-et, de lényegében bármit.

    Ellenben ahogy az előzményeket követtem, valószínűleg annak ellenére, hogy gyári ROM van a készüléken, valami biztos nem jól lett visszaállítva rajta, mert a frissítés sikertelen lesz minden esetben, amit okozhat a custom recovery, de mivel nem kapsz piros figyelmeztetést bekapcsoláskor, ezért arról nincs szó, így marad az, hogy nem a ROM-nak megfelelő recovery lett flash-elve a készülékre, így nem is lehet frissíteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák