Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz ferob #31256 üzenetére

    Akkor nem csak én látom így, hogy erre tartanak már egy ideje. Kicsit fájó lenne azért, ha nem egy Sense fogadna a dobozból kivéve (Bár azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy külön lehessen telepíteni bármikor, ha akarod és eltávolítani is).

    (#31258) s3nsitivity: egyelőre meg nem, de, ha így haladnak ez várható (persze ahogy mondod, az első körben a sima frissítés megoldása volt a cél. (Inkább az fura, hogy így kart karöltve a Google és a HTC is erre szánta el magát viszonylag egyszerre. A frissítéseket szinte másodjára ők adják ki, most tablet révén ismét nagy pajtások lettek. Nem tudom ez csak szimpla haverság vagy készülnek valamire.)

    (#31255) Xaels: szerintem nem GoPro ellenfél. Oda tudnám inkább tenni, hogy kimegy az ember a családdal a partra, ahol tuti víz éri, vagy ahol gyerek kezébe kerül és nem tudja összetörni meg nem lehet baja hasonló helyeken. GoPro azért feltűnőbb, egy vízálló, ütésálló kompakt fényképező meg kb ugyanennyit tud ugyanilyen áron, így akkor inkább egy ilyen mini végbéltükröző berendezéssel mászkálnék.
    Vagy lehet ezzel pont az M7 és M8 tulajok száját akarják befogni, akiknek kb ennyi bajuk a telóval. Nesze neked, vegyél egy mini kamerát, plusz hátha vesz még más is.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák