Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    [Fleksy keyboard]-ot próbálta már valaki?

    Csak mert 05.30-ig -50%-os akcióban van és jókat olvastam róla elsősorban playen a kommentekben. Ha van olyan jó, mint a Swiftkey, vagy a Swype ~800Ft-ért akkor lecsapnék rá így 441-ért. :)

    Szervizes témához: 30 nap az nagyon sok. Lehet kallódik valahol. Szerintem hívd fel a HTC-t, és ott S/N alapján megmondják hogy beérkezett-e a szervizbe. Ha nem akkor vered a tamtamot a boltban, vagy ha igen és már vissza is küldték (amit szintén meg tud mondani pontosan a HTC legalábbis nekem megtudták) akkor ha a visszaküldés dátumától számított 3napon belül nincs a boltban megint a bolt a ludas valamiben.
    Ha már felhívod a HTC-t és azt mondják beérkezett a telefon, akkor kérdezd meg hogy mikor, hogy tudd hány napot állt a boltban vagy kallódott a készülék, nehogy a 30napból 25 legyen ez...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák