Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
6ali
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, hogy lerágott csont és fentebb, korábban taglaltátok már, de érdekelne, hogy valaki el tud-e helyezni engem HTC One (M7) típusú készülék esetén ház cserével kapcsolatban?
Érdekelne, hogy nagyságrendileg milyen összeget különítsek el?Köszi
-
kllzslt
tag
Láttátok, hogy a frissítés után működik a Google saját telefon "megtaláló programja"?
-
Kokufuu1986
tag
válasz Kokufuu1986 #12500 üzenetére
Közben sikerült leellenőrizni, egyezik...
Lehet gond az új rádió, ami korábban lent linkelve? -
k.soma
senior tag
Hátha ti tudtok segíteni:
- Az új youtube alkalmazásban már tényleg nem lehet URL-t kimásolni?
- Facebook appot használva, valaki küld nekem egy youtube linket üzenetben, és ugye ilyenkor nem kapom meg magát a linket, csak az ilyen "előnézetét" a videónak ami a címéből áll, egy kis kép, meg részlet a leírásából. A címre kattintva viszont nem a böngészőt, nem a Youtube alkalmazást akarja elindítani, hanem a videólejátszó appok közül választhatok amik a telefonomon vannak telepítve. De viszont ezek nem tudnak youtube linket lejátszani és ilyenkor böngészőből kell megnyitnom a facebookot és onnan viszont már jól átirányít mindenhova ahogy kell.. Erre valami megoldás?! Vagy FB app bug ez is?
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
k.soma
senior tag
Android Revolution HD 13.3, de a changelogban 14.0 van és 3.09.401.1-es firmware verzió.. De a 14.0 még nem tölthető sehonnan sem. A 13.3-ban meg nemtudni mi van Vagy épp most van átírás, feltöltés alatt?!
-
zack
nagyúr
válasz Kokufuu1986 #12500 üzenetére
Ahogy olvasom, megoldódott.
Mi a gond a radio-val?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
k.soma
senior tag
Oh. Sorry guys Ma vizsgáztam és 4 órát aludtam az éjjel. Átsiklott a szemem felette. A többi custom ROM milyen FW-n van most? Ez a verizószám már 4.3 lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Kihoztam, amit ki lehetett hozni az akksiból (részemről) 77 óra 50 perc
Most jöhet a jól megérdemelt töltése
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Feribacsi555 #12511 üzenetére
Van aki vitrinben tárolja, és van aki okostelefonként használja. Itt a topikban inkább ez utóbbi a gyakori, de 1-2 kivétel azért mindig akad.
(#12512) Kokufuu1986
Még nem tettem fel. Nem tudok róla mondani semmit.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Loboda
senior tag
válasz Feribacsi555 #12511 üzenetére
Már bocs de ennek mi értelme van?
Egyszerű, ha nem használod nem merül! -
Feribacsi555
senior tag
válasz Loboda #12514 üzenetére
Talán annyi értelme van, hogy aki erre keresi a választ, hogy úgy kb mennyit bír ki a telefon, ha nincs agyonnyomkodva, hanem inkább telefonál vele, meg emailezik rajta, az most megkapta a választ.
De bocsánatot kérek hogy belinkeltem. Többet nem fordul elő
[ Szerkesztve ]
-
mumk1
addikt
válasz Feribacsi555 #12515 üzenetére
A 2 perc 37 másodperc alatt azért nagy beszélgetés nem lehetett.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Bilux
veterán
Én egy valós készenléti időre lennék kiváncsi.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Laca1212
őstag
Nem kötekedés...De a 3 nap alatt 2 perc telefonálás az mi? Meg a napi 30 perc kijelzőidő? Ugyan...
-
Avicularia
veterán
Rohadjon meg a htc
Ma visszakaptam a telefonomat, azt nem merték leírni,hogy mit cseréltek rajta, csak azt hogy alkatrészt cseréltek. De a kamera ugyanolyan szar homályos képeket csinál mint beadás előtt!!
Semmit nem csináltak vele, ott volt több mint 2 hétig, utána visszaküldték. A papírra ráírták a szoftver frissítést, de azt se csinálták meg ,mert 2.24.401.1-el küldtem be és most is az van rajta, mikor bekapcsoltam akkor írta ki hogy van frissítés.
[link]
[link]
[link] -
migabi24
nagyúr
válasz Avicularia #12521 üzenetére
Vidd vissza, csak megunják
-
mumk1
addikt
Rejtély, hogy szervizek miből gondolják, hogy egy szoftver frissítés/újrahúzás minden hibát orvosol.
Ja, mert hogy szétszedni kicsit macerásabb.Nem csesztetés, de nálam most egész tűrhető képek készülnek, a panoráma szinte már tetszik.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Dexter-2000
őstag
-
Avicularia
veterán
válasz Dexter-2000 #12525 üzenetére
Svédország
-
toeki
senior tag
-
Avicularia
veterán
De legalább szoftvert frissítettek volna, de még azt se. Volt hozzá pofájuk ráírni a papírra, közben meg még ennyit sem tettek meg, nemhogy javítsák
Remélem ez a mocskos cég tönkremegy végre valahára. Tiszta szívemből kívánom nekik ezután.
Pedig a one-x-nél megfogadtam amit csináltak többet nem veszek htc-t -
exelsior1
senior tag
válasz Avicularia #12528 üzenetére
Sajna ezek a szerződött szervízpartnerek már csak ilyenek. Szerencséd hogy nem közölték, ohgy bocs de beázott, nincs gari
Galaxy S10
-
válasz Avicularia #12528 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy csak az ottani szervizesek ilyenek és nem feltétlenül maga a HTC a hibás? Miért nem veszed fel velük a kapcsolatot(mármint a központtal)?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
zack
nagyúr
Jó lett ez. Lehet, tényleg több van ebben az Ultra Pixel technológiában, mint amit eddig kihoztak belőle, és szoftveresen még javítható. Egy biztos. Az Xperia Z Ultra-t oda-vissza pofán veri képminőségben.
-
Ezt mrlujoak-nak is mond mert ő nagyon kardoskodott, hogy milyen sz@r az ultrapixel az Ultrához képest, igaz ő a One Mini képeit nézte. Én már nem erőlködöm, megkaptam múltkor is, hogy milyen képeket csináltam és, hogy a szutyok gyári effekteket is merem használni
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Avicularia
veterán
Szerinted ki választja ki a szerződött partnert?
Én tudom, hogy nem a htc javít, de szerinted kin kellene elvernem a port? Bevittem a szolgáltatóhoz, aki továbbküldte a szerződött htc javítóhoz, akik nem tudni miért továbbküldték egy külső céghez javításra, ez szerepel is a javítási adatlapon, de hogy melyik cég volt ez azt nem tudni. Szerinted kit kellene anyáznom? -
Bilux
veterán
válasz Avicularia #12533 üzenetére
Én is leadtam a mai napon garis javításra, mert többször fagyott majd újraindult a telefon FR után is.
Nálam az útvonal, hogy eljusson a szervizbe a telefon. Győrben leadtam egy átvevő pontban ami tovább küldi a budaörsi telemax-hoz akik tovább küldik a cseh szervizhez akik szintén továbbküldik egy lengyel céghez amiről fingom nincs kik. A cseh szervizzel leveleztem igen korrektek voltak. Kiváncsi vagyok mit csinálnak a telefonnal majd megosztom veletek.
Erős a gyanum visszakpom, hogy semmi baja...[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz Avicularia #12534 üzenetére
Egyébként ezt nem tudják elsütni ennél a telefonnál, mert ha szétszeded nem rakod össze újra.
-
[link] gyerekek kiégtem
-
-
Bilux
veterán
válasz Avicularia #12539 üzenetére
Fasza, akkor sok jóra nem számítok.
-
-
mumk1
addikt
Ja, látom magam előtt, ahogy fél Ázsia sikítva tépi le szeme fényét, hogy cseréljen eredetire.
-
Ed Parker
nagyúr
jätte bra.
nekem 3 hétig volt szervizben,de az akksi ugyanolyan, a többi már jó.
most a felső hangszóró recseg,az alsó jó,de nem küldöm el,mert megint 3 hét játéktelefonnal,ami kinyír
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest