Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz enginev3.0 #13549 üzenetére
Pedig a fekete élőben nagyon szép, ha vigyázol rá, a kopás sem lesz gond. Nekem speciel jobban bejön, mint az ezüst.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
Zirowe
nagyúr
Feketébb, mint az x.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Feribacsi555
senior tag
Kb 2 hetet vacilláltam hogy a fehéret vagy feketét vegyek.
Fekete mellett döntöttem, hát hallod a képek és a valóság között ég és föld a különbség. Képen tényleg olyan világos szürke, élőben meg fekete.
Úgy gondolom, hogy nem nyúltam mellé színválasztást illetően, de ezt a döntést akkor is neked kell meghozni, nem akarlak befolyásolni ebben -
ForRedGlory
félisten
válasz Feribacsi555 #13555 üzenetére
Nekem meg a szurke jon be jobban, mondom ezt ugy, hogy volt szurke es most fekete van. A fekete marha kenyes...es egybol csunyul ha poros lesz, plusz izombol latszik rajta az ujjlenyomat, es ha telefonalas utan elveszed a fuledtol...hat...
-
enginev3.0
félisten
válasz ForRedGlory #13556 üzenetére
Az ujjlenyomat engem annyira nem zavar, a por már igen, főleg ha kijelző és a káva közé be tud menni?!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Feribacsi555
senior tag
válasz ForRedGlory #13556 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Engem nagyon hidegen hagy ez az ujjlenyomatos téma. Max letörlöm, ha zavar. De ez lehet csak az én ilyen szintű igénytelenségemből adódik
-
spawn21
veterán
-
lupus1337
csendes tag
hali! melyik a legjobb rom htc one-ra? vagy ti melyiket használjátok?
-
Zirowe
nagyúr
válasz enginev3.0 #13554 üzenetére
A fekete x szerintem inkább szürke, míg ez ténylegesen fekete, szerintem jól/jobban néz ki+meg persze a fémes hatás.
Bár szerintem a legszebb a kék.
A por inkább a hangszóró rácsába megy bele, szerencsére a ház és a kijelző közti rész nem telik meg porral, mint a x-nek.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
enginev3.0
félisten
A por majd kiderül, úgy néz ki megveszem Más nem, ha tudom lecserélem, de remélem tetszeni fog
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Caaabi
senior tag
A szabad ramot (nem mintha létszükségletű lenne, de érdekelne, hogy ) hol tudom megnezni ? A gsam battery progival mar tudom ellenőrizni az akkumulatort, mi mennyit fogyaszt, kepernyő mennyit megy, stb.... Mar csak ez a ram dolog nincs meg, kicsit masabb mint samsungon, de jol haladok az átállással, es nem bantam meg a valtast sem
-
NandorHUN
addikt
válasz Sebright #13565 üzenetére
Na tényleg nem kell érte fizetni, és megy wifivel is. Csak kicsit furán írja ki, nem lehet pontosan következtetni, mert ugye pl. én 3 számot ingyen hívok, és pl. azokkal nem kalkulál stb...
Illetve az elhasznált adatot se jeleníti meg (de erre szerencsére vannak normális programok). Pedig azért erre nem lenne tul bonyolult irni egy norm. programot kivételek hozzáadásával tarifákkal , időszaki dij számításával stb...www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Szerintetek az mitől lehet, hogy ujraindul néha a telefonom: InsertCoin 3.3 van rajta, Next Lounchert használok.
Nem igazán probáltam még más romokat, de már több insertcoint is probáltam és azokkal is néha ujraindul.
Régebben egyszer se csinált ilyet, ezért is gondolok arra, hogy nem hardveres hibárol van szó.
Már gondoltam sokmindenre: Xposed Framework, Tasker, de ezek eltávolitása után is ujraindul, virust meg virus szkennerel se találtam....
Bármi ötlet?
Egyébként elég ritkán szokott ujrainditani (kevesebb mint napi egyszer,) és általában akkor amikor chromot használtam. FONTOS, hogy SOHA nem inditott még ujra ugy hogy használom, tehát idáig mindig akkor történt miután befejeztem a használatát, tipikusan pl. wifin használom a chromot, leteszem ... locksreen bejön, és akkor szokott ujrainditani. Minden esetben használat és lockscreen után indit ujra.Ötletek? Nem akarom szervizbe vinni nagyon, mert rootolt, meg s-offolt és annyira nem értek hozzá, hogy vissza állítgassam aztán megint s-offoljam... meg ugye ez a hiba viszonylag uj -- kb. 1,5- 2 hetes....
Minden segítséget örömmel veszek!!!www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zack
nagyúr
válasz NandorHUN #13577 üzenetére
S-OFF nem kizáró ok, hogy gyári ROM-ot használj. Vagy próbálj ki egy másik ROM-ot, vagy tegyél fel egy gyárit, és a Tasker-t ne tedd fel. Leírtam korábban, hogy nálam a Tasker az egész romot hazavágta, amíg fent volt. Azt hiszem még reagáltál is rá. Leszedted? Megnézted nélküle?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
NandorHUN
addikt
Igen, mint irtam leszedtem egy csomo dolgot ami "gyanus lehet pl. Xposedet, Taskert, GSAM Batteryt is, Next Launcherben meg kikapcsoltam az "állandoan a háttérben fut" -ot. Még néhány napig tesztelem így aztán lehet ha lesz időm felteszek egy másik romot.
Azt tudom, hogy S-off nem kizáró ok, de szervizbe nem adhatom be ugy, mert páros lábbal rugnak ki a Speedshopbol, hogy garivesztes a telo, tehát teljesen vissza kéne állítani, aztán meg megint vissza S-offolni....Igazábol csak azért gondolom, hogy softweres gond van, mert régen nem csinálta, illetve működés közben soha nem indul ujra, 1-2 naponta csinálja, hogy netezek és miután befejeztem lockscreenelek és kikapcsol.
Ma pl. leszedtem egy 1,1 Gb-os file-t vele és letöltés után (miután befejezte) inditott ujra.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zack
nagyúr
válasz NandorHUN #13582 üzenetére
De minek akarod visszazárni, és gariztatni, amikor te magad írod 2 mondattal lejjebb, hogy szerinted is szoftveres. Nem igazán értem ám...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
NandorHUN
addikt
Én a véleményemet fejtettem ki, mivel abban nem lehetünk biztosak, hogy softwares. A kövi az lesz hogy kipróbálni egy másik romot, ha ezután is fennáll akkor gyári romot, ha akkor is akkor viszem gariztatni. Ezen nincs mit nem érteni, persze remélem hogy softwares a problem
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
őstag
Sziasztok!
Tudtok itthoni üzletet, ahol asztali töltőt (dokkolót), lehet hozzá kapni?
Csak One X-hez látok, vagy ebay és amazon.
Köszi! -
Bossi
őstag
Sziasztok,
elég gyorsan merül az akkumulátorom, a battery stats progi szerint ez ami a legtöbbet eszik, Google Beckup Transport...
ez mi? ki lehet kapcsolni?köszi
-
-
Laca1212
őstag
Egy kis térképezés:
Ez alapján nem sikerül: [link]
Én csinálok rosszul valamit, vagy mi lehet a gond? Nektek megy? -
Land
veterán
Egy 400 MB-os 4.3 GE ROM és egy Sense alapú 1 Gb-os méretű 4.3-as ROM között van sebességbeli, üzemidő különbség? Nem ragaszkodom igazából a Sensehez, ha jobb a csupasz ROM. Köszi!
Konkrétan most az Android Revolution HD 2 verziója között agyalok.
Jelly Bean (Android 4.3)
Android Revolution HD 20.2 (kb 1 Gb)vs.
Google Play Edition (Android 4.3)
Android Revolution HD 3.2 Google Edition (kb. 400 Mb)[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Mouse89
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy van egy HTc One-om, ami mint kiderült unlock bootloaderrel rendelkezik. az a kérdésem, hogy vissza lehet-e zárni úgy ,hogy Lock-nak nézzen ki a gari miatt.
Üdv,
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mouse89
-
Dodeszh
tag
Sziasztok!
A telefon infra portjával nem csak TV-t (házimozit), hanem pl. projektort is szeretnék vezérelni. Tudtok olyan appot, amit tanítható, esetleg egyedileg összeállítható távirányítókat kezel?Epson projektorral és az epson iProjection alkalmazással (wifin keresztül küldve a képet) van valakinek tapasztalata?
-
-
Land
veterán
Lehet vele fotózni. Vagy hogy érted?
Amúgy felraktam a GE-t, de nagyon fapados. Még százalékos aksijelzes sincs. Se újraindítás Recoveryben. Senses verzió pedig tele van felesleges appokkal.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest