Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor85
őstag
Vista or later windows os has a cli tool called "diskpart.exe"
Just run it and do the following:
1. "list disk" - note the disk number of your DS card
2. "select disk" <disk number of your DS card>
3. "clean" - clean the SD disk
4. "create partition primary" - creates a partition on the SD card
5. "exit"Now you can format your SD card in windows to any filesystem you want (FAT, FAT32, NTFS).
Cheers,
Nik
(Maygarul elindítasz renfszergazdaként egy parancssort Vistától felfel, aztán elindítod a diskpart.exe-t, a többit már nem kell mogyorózni)
Nem Neked akart válasz lenni, de már nem kattintok vissza -
C.Brigante
veterán
jééézus március.... na mindegy, egyébként a leendő tartalmat a zune-al tudom csak láthatóvá tenni ezek szerint? csak most kezdett el pörgetni a wp7 mert megfogott a gyorsaságával. Tényleg végig kell olvasnom az alkalmazásait, h mi, mire való.
A kamera mondjuk nem tudom miért nem teljes képernyős... a beállításainál szintén nem sok minden vanuɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
hát én nem tudom milyen böngészőt fognak még csinálni, dehogy ez a jelenlegi is üti az energy operájának gyorsaságát és kezelhetőségét, az egyszer biztos! fele annyit sem ütök félre ebben mint a másikban, és villám gyors. Ami kicsit zavar, hogy az aksi klasszisokkal gyorsabban merül még akkor is ha kikapcsolom a 3g-t.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
6 órát volt töltőn, reggel viszem melóba és este 8-9 körül vinnyog, h kritikus a dolog... 3g ki van kapcsolva, most kikapcsoltam a location-n + feedback-et lényegében fogalmam sincs mi szívja annyira, hogy nap végére halott. WP7 nek talán szüksége lenne taskkillerre? lehet, hogy a használt dolgok nyitva maradnak?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Dictator^
veterán
Spb time-ot kiprószáltam, az nem tetszik, hogy ébresztésnél nem kezdi el felvenni a hangerőt, mint ahogy a G-alarm is tette 0%-ról 100%-ra (persze fél hangerőn a system volume).
Ez most hiányzik.. plusz a G-alarmnak fasza volt képe amikor ébresztett, rányomtál, nem világitott mint a SPB time, full fehéren, tök feleslegesen, hanem egy nyugis sötét kép jött be a nappal, ahogy felkell.
Illetve, hogy az alarmot nem tudod letesztelni, mint a G-ben...
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
toeki
senior tag
nagyon utálod még mindig a droidot és gugliékat de tudod: kinek a pap... android számomra szebb, jobban testre szabható, nagyon ellátott programokkal amiket napi szinten frissitenek (winmonál ez már... )
nekem nem probléma, hogy guglinál olvashatják a leveleimet és tudják kik a kontaktjaim, úgysem érdekli őket... engem nem zavar a céges exchange hiánya vagy sebezhetősége, és persze még van millió hibája a droidnak de Nekem ez jön be mig másnak más, igy ajánlani is azt fogom ami Nekem tetszikmango az nem WP-re jön? mert wp nekem is bejön és valószinűleg a jövő oprendszere de még nem a jelené.
-
Typhoon47
senior tag
-
adidas4death
aktív tag
-
-
CoY
csendes tag
Tehát, ha jól értem, akkor az Send/Recieve Schedule\Download messages: "All Messages" lesz a nyerő, és akkor nem törli ki nekem háromnaponta az e-mailjeimet.
Köszönöm a segítséget. Másik útvonalon ugyan, de idáig eljutottam, kivéve: "A felbukkanó beállítás ablakban a kérdéses email címre böksz, és feljön 3 opció"
Csak az alsó menüsort nézegettem.Lenne még egy kérdésem: USTMO a telefonom, DE a Hardware Information részben RAM size 448 MB, Flash 1024... Felraktam a legfrissebb RADIO-t is. Mit lehetne még tenni az ügy érdekében, hogy 576 legyen? Bevallom eddig semmi bajom nincs a 448al, csak ugye gyárilag többnek kellene lennie. A telefont én használtam először, vagyis akitől vettem, az UNLOCK-olta.
[ Szerkesztve ]
-
Tyca
senior tag
TMOUS HD2-re nem lehet olyan rádiót flash-elni, ami ne szabadítaná fel az 576 megát (51-es közepűt), mert az téglásítja a telót, tudtommal...gyanús, hogy nem amerikai verzióról van szó, lehet, csak a kasztni lett kicserélve...
szerk.:
ja, 1024 mega rom van benne most olvasom, akkor az tuti amerikai...akkor nem tudom, mi lehet a rammal[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Akkor még egy ! Őőő a Wp7 el este meg próbálkozom a HSPL 2.08 már fent van. Rádiót szintén le cseréltem 2.15.50.14 re , már csak a MGLDR kell fel tenni miután az meg van 5 ös menü pont kell USB flasher rá nyomok és indítom a gépről a WP7-et (DWI.exe) ezt találtam telepítőnek gondolom ezt is kell indítani akkor miután rá nyomtam az USB flasher-re?
És a másik elméletileg ehhez nem kell memkari ha jól sejtem mivel géperől telepítem vagy igen A másik kérdés ha esetleg vissza akarom tenni a Winmo 6.5 öt akkor azt , hogyan tudom egy le írást ha linkelnétek megköszönném Mert addig nem akarok bele vágni amíg nem tudom , hogy hogyan tehetem vissza a win 6.5 öt.[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Na ez idáig meg van le tudtam formázni a kártyát viszont most el indítottam a easus partiton progit látoja a kártyát és most hozzak létre egy 1 Gb partíciót ? amit EXT4 re kell formázni
Slynevem : A miui ról nem sokat olvastam róla jót , állítólag lassú nem tudom igazak e az állítások
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
hudyfiu
senior tag
Nem belekötni akarok, előre is bocsánatot kérek de van alapja annak a szövegnek amit idéztél.
Általában egy rendszer csak akkor marad gyors ha nem terhelik túl programokkal vagy olyan szinten vannak rá megírva hogy az tényleg tuti legyen.
Nem véletlenül csinálják a google-nél sem a beépített programokat és jönnek a cikkek hogy mélyebb integrációra képes ez és az a program mert kevésbé lassítják a rendszert ezek.Az hogy a WP7 milyen gyors az tényleg látványos de én ilyenkor mindig arra lennék kíváncsi hogy azokkal a programokkal...azokkal az igényekkel amire nekem van szükség...
Ha be lenne állítva a WP7 mire lenne képes.
Mivel sok dolgot nem lehet még vele megcsinálni, nincs rá olyan program ezért sajnos még nem jött el az az idő hogy össze tudnám értelmesen mérni a 2 rendszert.
Néha letesztelem a WP7-et mert tényleg van benne fantázia de sztem még nem összemérhető. -
toeki
senior tag
akkor megint kezdjük elölről...
adott a Te winmo-d. 6.5 vagy hasonló. lassan egy éve nem romoltad mert akkor belaktad és azóta nagyjából ugyanúgy használod. néha cache törlés. neked stabilnak és gyorsnak tűnhet ez a rendszer.
viszont amikor én utoljára (több mint 1 éve) winmo-ztam 2 nap alatt beőrült tőlem bármelyik gyári/főzött rendszer mivel napi szinten pakolok le-fel programokat, beállitásokat változtatok, registry-t túrom stb. nekem erre van igényem (és jópár pdaőrültnek, legalábbis fanclubon nagyon ez jön le) másnak lehet hogy nem.
és akkor ott az android, ami sokkal jobban tolerál engem és az őrültségeimet. sebességben és gyorsaságban egyaránt. a jelenleg fennlévő tytung nexus1 romon bőven 100 felett járok programok tekintetében és minimális lassulást sem érzek. fagyás, forceclose kizárva.
Lehet hogy a céges exchange szerver nem komálja DE nekem nincs rá igényem.légyszives toleráljuk már egymást minimális szinten. és itt nem személyesen Rád gondoltam hanem erre a nevetséges WM/WP/android/IOS vitára.
-
toeki
senior tag
Te már kinőttél belőle, de más nem biztos
én élvezem hogy heti, havi szinten más felületet látok magam előtt és nem a gyárit. hogy mindegyiket meg kell tanulnom és észrevenni benne a hibákat és az előnyöket.
és ezt most értheted ios-re és wp7-re is, mert van amiben nagyon jól teljesitenek és van amiben ritka sz**ul. ha lenne olyan os ami minden igényt kielégit valószinűleg én sem játszadoznék nap mint nap uj rommal és viszonylag gyakran uj/más oprendszerű pda-val.
de sajnos én még nem találtam rá a tökéletesre, addig pedig pedig marad a bütykörészés - most épp androidon. -
toeki
senior tag
majdnem megkérdeztem, hogy a "szuperjó" IE-t használod-e de eszembe jutott hogy opera
nah mégis egyetértünk sokmindenben, ráadásul az átlagfelhasználónak amugy is teljesen mindegy lenne hogy mi fut a készülékén a lényeg hogy telefonálni tudjon vele + net + navi és ezt stabilan, megfelelő sebességgel. ios-t ugye elég jól tudják optimalizálni, androidnak viszont futni kell az utolsó kis 5000 forintos szutykon is ezért sok a kompromisszum :S
wp7- nél ugyanettől tartok, ha egyszer nekiállnak mindent belepakolni majd kiadják a "nokia 3210"-esekre is akkor ott is lesz lassulás és instabilitás bőven
-
Shady313
aktív tag
Egyelőre sajnos nem tudni, de több mint valószínű, hogy a Pre-Release lesz (7713). Jelenleg a natív WP7-es HTC készülékekre csináltak egyéni ROM-ot, hamarosan elérhető lesz szerintem HD2-re is.
-
kisocsi
tag
-
Brutális eb
addikt
"Használni gördülékeny. Nem lassul be, nem akadozik, nincs szükség task killerre, xarhatsz rá, mennyi RAM van szabadon és nem kell újraindítani hónapokig. Persze van, akinek pont az ellenkezője jön be, ezért androidozik."
Nana ez azért max az olcsó droidokra vonatkozik.
Majd meglátjuk ha jönnek a néphetesek ott mi lesz.DHD-m tök gördülékeny,nem lassúl nem akadozik soha nem használok task killert.
Minden esetre max tisztelet a win használóknak ha nekik már az is megváltás,hogy 1MB-os csengőhangot használhatnak
Bocs a reggeli trollért.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
"Másoknál bizony megakad görgetésnél a DHD is, te bizonyára különleges példányt fogtál ki. "
Kb annyirakad meg mint másoknál a wp7.De bizonyára te ezt amúgy is tudod mert mindenkinél különlegesebb tudású vagy.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
billyke
csendes tag
Köszönöm, köszönöm. Sikerült is gyorsan, még restart se kellett. Viszont az SPB Time megviccelt: felinstalálltam 3x az SD kártyára, hát folyamatosan az a bug volt, hogy az óra számlapjának kerületén elhelyezkedő kis vekkerek random helyet vettek fel, teljesen függetlenül a beállított ébresztőtől. Végül utolsó reményként az eszközre telepítettem, és lááááám működik.
-
enginev3.0
félisten
azt tudom, az nem "baj" , bár sajnos még angol a 7.5, de egyébként sem fogok kapni 55-ért garanciásat telefont szóval
Desire se lenne rossz, de ott meg nincs wp7 semmilyen formában, pedig azt is használnám szívesen ha android esetleg felhúz
Másik jelölt a trophy de annak meg a kamerája nagyon gyenge
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest