Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
Most újítottam be 1 HD2,és nagyon király! Ki szeretném próbálni a droidot,de 1 fontos kérdésem volna.
A winmóról át lehet,és ha igen hogyan menteni a contactokat,és sms-eket? Nagyon fontos lenne! Az adatokat PimBackup progival mentettem le.
A segítséget előre is köszönöm.Üdv.:kisocsi.
-
kisocsi
tag
Szia!
Én kipróbáltam mindeggyik romot,de wifin keresztül nem tudok letölteni semmit. Kapcsolódik rendessen,a menüben ki is írja,de nem tudok netezni mert nem tölt be 1 oldalt sem. Az időjárást sem tudom frissíteni.
Mi lehet a baj,vagy mit nem csinálok jól?
Létezik olyan rom ami full magyar?Typhoon74 köszi a segítséget.
-
kisocsi
tag
Már nem tudom mit kezdjek a droiddal,vagy nem tudom mivel,de wifin nem tudok letölteni semmit sem. 6-7 romot is feltettem,a kapcsolat létrejön,és semmi. Visszatettem a WM,és ott pedig faxán megy minden. Segítsetek megoldani ezt a problémámat!!
Kábelen keresztül hogy lehet kapcsolatot létesíteni a pc-vel? Milyen progikat töltsek le? Totál analfabéta vagyok a droidhoz,pár napja ismerkedem vele.[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
Nekem a Sense 2.1 romok tetszenek,a 3 verzió grafikálya még bugos 1 kicsit.
Ajánljon nekem valaki stabil és gyors Sense romot. Most a Frankinstine DROID HD v1.2 van fenn,és előtte Qaliza's Deisre HD ARA v1.2 volt fenn. de ezek még nem 2.3 verziók.
Még azt vettem észre,hogy a Sense romok full magyar lokalizáltak,a Sense nélküliek pedig nem(eddigi tapasztalat). -
kisocsi
tag
válasz slynevem #5792 üzenetére
És konkrétan melyiket? Ez NDT MIUI GINGER V17.0 Multilang most jelent meg,de eddig 1ik verziót sem tudtam feltenni. Mindent a leírás szerint csinálok,de a HTC logónál nem megy tovább telepítés után.
Minden rom telepítés előtt végig kell csinálni a TASK29-MAGLDR113_DAF-Recovery műveletet?[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
válasz adidas4death #5796 üzenetére
Köszi az infót!
A MIUI romoknál hogy lehet beállítani az usb internetes kapcsolatot? Mert nekem csak az usb kapcsolatot írja ki. A Sense romoknál külön van olyan opció,ahol lehet választani:csak töltés,usb,HTC Sync,és internet kapcsolat között. -
kisocsi
tag
válasz adidas4death #6007 üzenetére
Szia!
Én is feltettem 1r9_OC kernelt,és nem tudom hogy hogyan lehet állítani a proci sebességét. Tudnál nekem segíteni hogyan kell állítgatni?!
Üdv.
-
kisocsi
tag
válasz Shady313 #6043 üzenetére
Ennek az infónak nagyon örülök!! Nekem csak az kavart be,hogy 2db HD2 eladó,a párodé és a tiéd. Vagy 3 készülék figyel otthon?
Most a droidot kóstolgatom,de semleges. Tetszik is,meg nem is,a winmóból már nem lehet kihozni sokat,a wp7 pedig még szerintem nagyon béta.
A WP7 nekem még nem szimpatikus 1lőre. Várom a Mango frissítést. Az a baj még offline navi sincs rá. Lehet hogy én vagyok vak,de nem találtam olyan menüt,ahol meg lehetne nézni hogy mi van a memókártyán.
Kipróbáltam a te romodat,és szimpi volt. Gratula hozzá,és persze a többi munkádhoz is(xperia x1)!![ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
válasz Shady313 #6047 üzenetére
Van már valami navi ami már használható rendessen? Fájlkezelő van a wp7,vagy csak én nem találom? Mert nekem tetszik a rendszer 1szerüsége,és a te fordításodnak hála el is lehet rajta igazodni. Csak a buherálás hiánya hátrány 1 kicsit.
A Rilphone.dll mire jó? Nekem az diamond időkből rémli,hogy a gps pontosságát javította(ha jól emlékszem). Próbáltam felmásolni párat,de utánna nem talált hálózatot. 2.15.50.14 radio rom van fenn.
[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
Azokhoz lenne 1 kérdésem,akik WP7 használnak. Ezt a rádio romot: 5.66.09.21a_22.48.50.21 bele szoktátok tenni telepítés elött a Data fájlba? Ez jó az EU verzióba is? Melyik romot ajánljátok? Sokat kipróbáltam,és nem tudom hogy mi a külömbség.
-
kisocsi
tag
-
kisocsi
tag
Úgy döntöttem,visszatérek a jó öreg windózhoz.
Bocsi de most nem fogok flesselgetni,se időm,se energiám(sok meló,gyerkőc). A WP7 1enlőre hagyom,megvárom a hivatalos Mangó frissítést.
Az Android? Köszönöm,nekem ennyi elég volt. A nagy guruk itt a fórumon kifejtették,ez nem droidos készülék. Ráadásul,sem sebességben,sem funkcionalitásban nem jobb mint WM. Nem fogok ezen vitatkozni,sem megmagyarázni,ez az én véleményem. -
kisocsi
tag
válasz slynevem #6234 üzenetére
Nem utálom,csak nem jön be. Én nem azt írtam hogy rossz,és senki sem mondta hogy szar rajta a droid. Pl. 1-2 barátomnak ajánlottam,hogy okostelóba droidot vegyen. Viszont Shady313 igaza van,a HD2 sokat kell vele mókolni.
Én nem akartam megbántani senkit aki droidot használ rajta,nekem ez a véleményem. -
kisocsi
tag
válasz Balázs1621 #6569 üzenetére
A grafikai hibák már a múlté.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1255447Van már Sense3.5,most töltöm,és aztán már tolom is a kicsikére. A kameráról nem tudok nyilatkozni hogy milyen,de a Sense romok is totál alkalmassak napi használatra.
[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a drága a szervízből,és már neki is áltam mókolni. A Blue Droid V3.0 romot hegesztem most fel.
Szia Tikakukac! Kell még mókolni a rommal hogy mennyen,vagy már javították ami az első hsz. van? Dorimanx kernellel működik rendesen?
Előre is köszi a válaszokat!!Üdv.
-
kisocsi
tag
válasz Tikakukac #8008 üzenetére
Köszi az infót!
Nem irogatok 1enlőre semmit át,inkább kipróbálom az Energy romot. Windóznál mindig az ő műveit használtam,remélem olyan jó droidot is csinál?!
Megvárom míg kijavítják a Blue Droid V3.0 romot,aztán utánna azt is kipróbálom.
December közepe óta volt szervízben a drága,nagyon ki vagyok éhezve a romolgatásokra. -
kisocsi
tag
Feltoltam az Enegy romra a Dorimanx-V3.6-ULTIMATE-HD2-MAG-CLK kernelt,és előjött a graphics glitches probléma. Találkozott valaki vele,vagy én telepítettem valamit rosszul?
-
kisocsi
tag
Először in is úgy jártam a WP7 felrakásával,mint ti páran.
Leírom én hogyan csináltam,hátha segít.
1: Feltoltam 1 gyári romot.
2: Frissítettem a radio romot 2_12_50_02_2 verzióra.
3: Feltoltam a MAGLDR 1.13,de ezeket nem bootloaderből.
4: Itt válasszuk a 10. pontot (Services) Bejön egy másik képernyő. Itt a UseLast24NAND pontra menjünk rá,és nyomd meg a hívásfogadó gombot.
5: 7-ZIP progival bemásoltam a data.zip mappába a part00.bin fájlt. Én nem felülírom,hanem először törlöm az eredetit,és utánna másolom be.
Utánna mehet a frissítés. Remélem tudtam segíteni nektek!!
A memókártya legyen benn első indulásnál,mert nem fogja látni a rendszer,és így felesleges. Utólag persze használható,de akkor HR kell csinálni,persze a kártya legyen benne. Én nem használom a WP7,mert nekem elég gyenge volt a térerő,sokszor nem volt hálózatom. Persze másnak működött rendessen.Sok sikert!!
[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
válasz szezso15 #8184 üzenetére
Várom a véleményed!! A Dorimanx kernellel nem jött elő a graphics glitches probléma?
A V3.6 verziót feltoltem korábban Energy romra,és ott előjött elég komolyan.Szerk.: A Dorimanx kernelnél milyen beéllításokt csinálsz telepítésnél? Mert nekem fogalmam sincs hogy mit álítsak be.
[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
válasz Tikakukac #8460 üzenetére
És már meg is jelent a Sense Kernel v0.1.9 frissítés is.
A TBD rom van fenn. Nem okoz galibát ha csak a kernelt frissítem? Vannak olyan dolgok,amik nem kellenek a romba nekem. Telepítés előtt ha törlöm az apk,abbol nem lehet galibám(ezt minden rommal kapcsolatban kérdezem)? -
kisocsi
tag
Én mikor Wint szoktam visszatenni,nem szoktam Task29 használni,szerintem felesleges. A Task29 mindent töröl,csak a radio romot nem. Valaki nem is formázza Taskal,mert olyat is lehetett olvasni,hogy a Win visszatétele jobban takarít.
A MAGLDR és CWM a nandba települ.[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
Hello!
Ma feltettem Energy új művét. Eddig tetszik,semmi hibát nem találtam. Viszont Sense romot használó fórumtársaktól kellene 1 kis segítség!
A Daemon Controllert fogalmam sincs hogy hogyan kell beállítani. Van az OCD és CPUFreq opció,amit nem tudok teljessen hogy milyen beállítások a jók.
Valaki tudna nekem 1 megbízható és gyors beállítást adni?! Nagyon megköszönném!!
Segítséget előre is köszi!!Üdv. bezi76
-
kisocsi
tag
Hello!
Feltettem a HyperDroid-v5.9.0 romot,kafa minden,1 dolgot kivéve. Nekem nagyon halk a csengése. Feltettem a Sony_XLoud_Engine,de nem segített semmit. Van valami megoldás a hangerő növelésére?!
SOS kellene a segítség!! -
kisocsi
tag
Sziasztok!
Szeretném feltenni a TBD romot Clk-val. De azt csak Clk 1.5 lehet feltenni HD2 Toolkittel nem. Leírná nekem valaki érthetően hogyan kell a Clk 1.5 telepíteni,és partícionálni? Nagyon megköszönném!!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest