Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy a cm ezer sebből vérzik, tovább léptem.
Az SVHD tökéletes ajánlás volt, köszönöm.
Többet bír, minden egyből működik, szuper!Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
ffodi
veterán
Már egy jó ideje nekem sincs meg a Desire S készülékem, ennek ellenére a leírásomban frissítettem a nem működő linkeket, hátha valaki még hasznát szeretné venni az ott leírtaknak.
A leírás itt érhető el, ha valaki nem találja:
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Tudja valaki mibe fáj manapság a telón egy WCDMA modul csere?
Csak GSM módban hajlandó működni ott, ahol szar a lefedettség...
Köszi!
-
shifty!
senior tag
Ahol s**r a lefedettség ott nem is fog szerintem GSM-en kívül mást találni
Esetleg ha vállalkozó kedvedben vagy, megpróbálhatod levenni a kamerafedő lapot a hátlapról és a 2 "antennát" (vicc annak nevezni őket...) kicsit óvatosan feljebb állítani, hogy jobb érintkezés legyen a meghosszabbítással. A két bütyök közül az egyik a Wifi, a másik a GSM antenna, ha jól emlékszem.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Bendo
tag
Az a baj, hogy Pesten bemegyek egy alagsorba, és ha autóra van állítva, állandóan újraindul, amíg nem érek fel vele a földszintre.
Itt azt olvastam, hogy ez a modul szokott behalni, és csak a csere segít.
Garanciálisnak nem garanciális, de pár ezernél többet nem fizetnék érte, egy új telefon árát pedig biztos nem.
Amit írsz, kipróbálnám, de azt a GPS-nél olvastam eddig, hogy használ valamit.Elvagyok amúgy GSM módban is, de na...korlátlan netem van...
-
NTonee
veterán
ezzel sajnos vagy megbarátkozol, vagy beviszed egy szervizbe, azonban wcdma modult nem cserélnek. Alaplap cserén esett át az összes korábbi ilyen eset. Én azt vettem észre, hogy ha egyszerűen lekapcsolom a mobilnetet, akkor nem indul újra. Kiraktam egy mobilnet on/off widgetet és amikor épp nem volt szükség rá, akkor lekapcsoltam. A sense widgetek között van egy apn kapcsoló, próbáld ki. Vagy ha nem sense-es szoftver van fent, akkor Powerful Controlban is találsz.
Nekem melóból hazafelé menet van egy fekete folt útközben, ahol még a gsm hálózat is le szokott néha térdelni. Korábban itt mindig elbootolt a telefon. Mikor hazainduláskor lekapcsoltam a netről, akkor túlélte.[ Szerkesztve ]
-
IzomeN
csendes tag
Sziasztok!
Eddig az Ice_DS6 os volt a telón most a 8 as. Korábban is előjött már ez a jelenség (csak aztán helyrejött) így nem tudom, van e köze hozzá. Az alsó gombsorra nem reagál a telefon, korábban ha lezártam és visszaléptem helyrejött, de most nem, volt már kikapcsolás, dalvik reset de semmi. Hardveres probléma lenne ez, lehet valamit tenni vagy szervíz? -
Arphiii
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja kaptam vissza a telefonomat a szervizből, mert nem működtek a hangerőszabályzó gombok. Kicserélték a főpanelt, LCD kijelzőt és a hangerő gombot. 2.3.5-ös Android van rajta 3.0-ás Sensevel. Úgy emlékszem, hogy a Google Play kompatibilis a 2.3.5-tel. és a Market az első belépés után frissíti magát Google Playre. A másik gondom, hogy a Facebook nem küld értesítést, hiába van bepipálva az összes lehetőség. Mi lehet a baj? Többször újraraktam a rendszert, de nem segített a problémákon. ICS nem akarok felrakni, mert 2 hónap múlva lejár a garancia, és úgy láttam, hogy Gingerbreadről könnyebb rootolni a telefont, mint ICS-ről.
-
kridli
tag
-
kridli
tag
Csak kíváncsiságból, van itt olyan aki megvette a HTC navigációhoz a térképeket?
Én anno nagyon gondolkodtam rajta, és csak azért nem vettem meg, mert a legelső gyári szoftveren nekem sok minden fagyogatott, többek között a gyári navi is. Néhány frissítés után stabillá vált nálam minden, de addigra lejárt a próba változat, így a navit akkor már nem tudtam kipróbálni, és bizonytalanra meg nem vettem meg.
Hát elég nagy mázli, mert ez a liftetime frissítésű licenc, meg hogy átviheted a licencet a következő androidos HTC telefonodra egy nagy bullshit. Nemrég tértem át One Mini-re, és nincs benne a HTC navigáció... Még szerencse, hogy az első verzió fagyott, és nem vettem meg... -
Arphiii
csendes tag
válasz kridli #12919 üzenetére
Működik rendesen, csak nem mutatja azokat az alkalmazásokat, amit már letöltöttem. Mondjuk ez nem nagy baj. Összeszedem újra, amire szükségem van. Inkább a Facebook értesítés probléma zavar. Megnéztem a szinkronizációs beállításoknál, hogy jól be van-e állítva, utána a Facebook alkalmazás beállításait, majd a számítógépen is megnéztem a beállításokat.
-
BenceShearer
aktív tag
Sziasztok!
Lassan lejár a 2 év garim, itt az ideje a gyári ICS lecserélésének.
Viszont Windows 8.1-et raktam fel Windows 7 helyett, és nem találok működő HTC Sync-et és drivert.
A legújabbal próbálkoztam a HTC oldaláról.Van valaki, aki 8.1-et használ?
köszi!
-
shifty!
senior tag
válasz BenceShearer #12921 üzenetére
Én feltettem a 7-es drivert és működik.
Külön XDA-ról az ADB drivereket érdemes mindíg feltenni.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
BenceShearer
aktív tag
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék hogy a telefon otg képes e és ha igen esetleg külsö laptop vinyot le kezel?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
BenceShearer
aktív tag
Csak úgy közlöm, hogy az ADB megy, viszont a fastboot Windows 8.1 alatt nem működik.
(néztem külföldi fórumokat is)
Remélem mihamarabb lesz megoldás.Virtual PC alatt kockázatos a ROM-olás, stb? MIt gondoltok?
-
losi73
senior tag
válasz NTonee #12926 üzenetére
értem köszi,és ehez a cidhez melyik romot lehet elrekni?
HTC-EastEurope HTC__032
4.0.4 van fent most.
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
NTonee
veterán
-
appel
őstag
válasz NTonee #12928 üzenetére
Múltkor felraktam egy 15 percre az SVHD romot, abban úgy láttam, hogy benne van az otg helper alkalmazás és elvileg a kernel támogatás is...persze gyanítom az is külső áramellátással...de nem volt időm nézegetni sem, ezért maradt csak negyed órát (mondjuk egy nandroid bkp-ot nyomtam róla).
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Kűlföldről az Aliexpresz-ről szeretnék rendelni egy HTC desire s-t.Mi a véleményetek érdemes innen rende[link]
[ Szerkesztve ]
-
-
shifty!
senior tag
SVHD-ben van, és meg tudom erősíteni hogy külső árammal működik.
Amúgy mit szóltok a közelgő 4.3-hoz?
Kipróbáltam ma egy kevéske ideig ami XDA-ra felkerült, egész jó benyomásaim vannak róla. Ha kijavítják a hibáit, megbirkózik vele a vas szerintem.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
NTonee
veterán
válasz shifty! #12933 üzenetére
Ha a cm portolás jól sikerül, akkor nem lesz gond vele. Kisebb igényű, mint az eddigi 4.x verziók. Egyedül a memóriakezelés miatt aggódom. A 2gb memóriás nexus4-en gyakran látok 6-700 megát szabadon, úgy hogy közben mindössze egy fb, meg egy aosp böngésző fut, amit én indítottam. Mondjuk ilyesmi csak 3nap után szokott jelentkezni.
-
Misi1980
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz NTonee #12934 üzenetére
Igen az mondjuk érdekes lesz, de zRam-mal szerintem nem lesz baja. Meg ha a memóriakezelést át kell szabni,arra ottvan a Supercharger mint megoldás.
Amúgy kérdéses, hogy a Nexus nem más architektúrát használ? Abból eredhetnek memóriakülönbségek.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Bár már nem vagyunk sokan.
Egy ideje a telefon egy feluró üzenetet ad, mikor a Play-ről történő telepítés befejeződik.
Belső tárhelyFennmaradó tárhely.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez vagy hogy tudnám kideríteni, mi küldi?
Gyári ICS van fent.
[ Szerkesztve ]
-
IzomeN
csendes tag
válasz NTonee #12914 üzenetére
Barátilag egy tizesbe. De nem lett az igazi, az érintő alatt ilyen csíkos lett, ráadásul a proximity szenzor se működik :S Próbáltam valami kóddal kalibrálni, de azt írta invalid MMI kód.Lehet valahogy életet lehelni a proximity szenzorba? Eléggé bosszantó, hogy óvtam minden karctól, semmilyen hibája nem volt, erre most egy ****kupac lett.
-
NTonee
veterán
válasz IzomeN #12942 üzenetére
nekem egy 16ezres ajánlatot adtak szervizben. Nem túl csábító egy 25ezer forintos telefon esetében. Én meg nem próbálkozok vele, mert borzasztóan béna vagyok az ilyesmihez. Engem is az idegesít nagyon, hogy semmi baja a telefonnak egyébként, kiválóan működik most is, de még az érintés is tökéletes, csak hát pókhálós.
A szenzorhoz sajnos nem tudok mit hozzátenni.[ Szerkesztve ]
-
Pluto69
tag
Ami azt illeti az 5-höz képest nem túl jók a képei: Nexus 4 vs Nexus 5: kamera teszt
Én is most váltok és úgy néz ki Huawei P6 lesz. -
NTonee
veterán
Várunk szeretettel a Nexus4 és a Mélyvíz topikokban!
100 alatt nincs ellenfele a Nexus4-nek. Viszont annyiért csak bolti garival kapod, ha az nem zavar (nem egy hibahalom a teló, abszolút megbízható). Az LG garis 120körül mozog. Vannak telók még 100 alatt, amiknek vannak jobb tulajdonságai, de összesítve az N4 a nyerő. Legtöbbször talán a kamera miatt hápognak az emberek, az valóban nem sikerült túl jól, de azért közepes szint van.Pluto69: viszont az bőven 100 felett van mindenhol az eu-ban, itthon meg még egyáltalán nincs.
-
trigun
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérésem.
Van egy gyári HTC Desire S telefonom, de szeretném kicsit frissíteni.
Esetleg valaki nem tud egy szájbarágós cikket küldeni, vagy leírni nekem hogyan és mit is tegyek fel?
" Titokban az se lenne előnytelen ha a pannonos kártyámat elfogadná valahogy. "Előre is köszönöm
BFBC2:speede85 BF3:speede85 CS:Source: Trigun
-
appel
őstag
válasz trigun #12947 üzenetére
ffodi nem rég írt ide bejegyzést, nem sokat kellett volna visszaolvasn...
-
konigjanos
senior tag
Nálam van kölcsön egy barátom készüléke. meg akartam lepni egy ics frissítéssel, (2.3.5 van rajta) feltettem a htc sync-et, leszedtem a RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068 file-t, futattam, el is indul, de amikor elkezdi frissíteni, másfél órán keresztül se történik semmi, csak mennek a pöttyök, és írja, hogy ne huzzam ki, megy fel az új rom. mennyi időnek kellene lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest