Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MNorbert92
csendes tag
Szevasztok!
Adott egy 3 napos Desire 500 telefon és olyan problémám van vele hogy a HTC Blink Feed-nél a csempéken nem jelennek meg a képek. Se Facebook képek, se Index , se semmi. Ez miért lehet? Gyári beállítás kétszer lett visszaállítva.Az érintős gomboknál is a háttérvilágítás hol világít hol nem használat közben.
Előre is köszi a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz MNorbert92 #1351 üzenetére
Beállitottad,hogy jelenjenek meg? Lehet a blinkfeedben témaköröket, közösségi oldalakat kijelölni. Amíg azokat nem állítod be, addig nem jelenik meg. Mindjárt a kezdőoldalon kell. A gombok pl nappal nálam sem világítanak, de este már igen. Tehát gondolom a fényérzékelő szenzor dolgozik. Remélem kicsit segíteni tudtam.
-
pitagi
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásán. Olyan kérdésem lenne, hogy meg tudná-e nézni valaki, hogy a vodafonos verzió támogatja-e az usb otg-t (gsmarena szerint igen). Köszönöm!
-
Outlander
addikt
-
-
dkovizoli
addikt
válasz MNorbert92 #1362 üzenetére
Szerintem alapból nem lehet. Talán valami külső program (pl. Elixir?) tudja. De szerintem ott más lehet a bibi
-
grosy
senior tag
Ha a headset jobb fele bekrepált, akkor a telefon beadása nélkül van lehetőség a cserére (vodás)?
-
mrbarbrady
tag
A chrom nálam elég sűrűn bevillog, összeomlik a képernyő. Utána helyreáll magától, de elég zavaró. Más app-nál nem csinálja. Másnál is van ilyen?
-
Outlander
addikt
válasz mrbarbrady #1366 üzenetére
Az utolsó frissítés óta ilyen, nem kell vele foglalkozni, más telóknál is van vagy épp most nincs. Chrome hibája majd javítják.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
mr.tamasbiro
őstag
Van már valami konkrétum frissítésekkel kapcsolatban mert még mindig telekomos 4.1-van.
-
Outlander
addikt
válasz mr.tamasbiro #1368 üzenetére
Talán ősszel lehet, hogy majd esetleg előfordul hogy majd talán, de nem biztos , hogy esetleg nem fog csúszni a dátum amit majd megadnak, hogy mikor lehet hogy talán meg fog majd jelenni egy időpont, hogy mikor lehet az hogy talán megérkezik valami.
-
-
negatiw
tag
Na, most mi lehet a +oldás? A ma készült képeket,usb vel csatlakoztatva nem látom a gépen. Az összes többi képet látom. A telón látom a gyári galériával,root exp. el. Már próbáltam az sd kártyán más mappába helyezni a gép úgy sem látja.
Most nézem,5 napja tettem fel az uj romot. Outlander kolléga backupos verzióját. Eddig semmi gond,bug nem volt.[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
helo
htc desire 500 oshoz milyen fullest adnak alapbol?
ilyet? http://i.ebayimg.com/t/Genuine-HTC-Handsfree-Earphones-Headphones-One-X-One-S-One-V-One-XL-Salsa-Titan-/00/s/NTE4WDU5NQ==/z/LjoAAOxyD9JR7uYI/$T2eC16Z,!y0E9s2S8i8OBR7uYHzcOQ~~60_12.JPG -
Tipo16V
aktív tag
Letezik ehhez a telohoz dokkolo?
CR M540es szamu dokkolo jo lehet hozza?"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
TJános
csendes tag
Pár napja megjött a Dual simes verziókra is a szoftverfrissítés (1.26). Jobbak, élesebbek lettek a fotók, és mintha az akksi is tovább bírná, de erre nem vennék mérget. És azt a hibát is javították, ha van skype, akkor hívéskezdeményezésnél nem lehetett választani, hogy az egyes vagy a kettes simről indítsd a hívást
-
Outlander
addikt
válasz negatiw #1371 üzenetére
Már látom mi a problémád....
Az "új" 1.32-es be ugye berakták a sdkártyára való telepítés lehetőségét..
És így az eddig sdcard és a rendszerpartíció átváltozott a már kínai telóknál megszokot scard1 és sdcard0 -ra.
Csak a windows driver nem frissült hozzá... azt manuálisan kellene és utána jó lesz... vagy nem tudom!
Én maradok a dropboxnál és/vagy az airdroidnál...
Vagy állítsd át, h ne az sd-re hanem a rendszerparticióra mentse a képeket, akkor biztos h megtalálod...
Kicsit valahogy nem lett az igazi ez az 1.32-es...
Egyébként szinte biztos vagyok benne h nem lesz frissítés, max ha csoda történik, de akkor is csak 4.2-re. [link]
-
-
Outlander
addikt
válasz Jack Oneill #1378 üzenetére
Túl gyenge a gpu... Nem hiszem h tudnák optimizálni... De ne legyen igazam! Kell a kitkatt
-
Outlander
addikt
Most viszont én kérdeznék...
MOstanában elég sok "makró" fotó jellegűt fényképeztem... szériaszámok, névjegykártyák... lusta akartam lenni, de nem sikerült.
Szóval a kérdés... h másnak is ilyen buta az autofókusz vagy nálam van baj?! Odabökök ráfókuszál, látom is h mikor lenne jó, erre fényképez egy homályosat... 10ből kb 3 kép ha sikerül, de azzal sem vagyok elégedett.
Illetve néha ilyen fókuszálásnál "kattog" is egy picit, mintha egy műanyag kis pöcök lenne a hátsóburkolat alatt, bár mondjuk ha kicsit megütögetem akkor is hallom... ez másnál van?
Még soha nem ejtettem el, mind a kétkártya a helyén, nem tudom mi adhatja ki az a hangot...
ui: normál képeknél nincs baj, csak ilyen közeli kis dolgokról.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Outlander #1383 üzenetére
Ugye ugye? Hanyszor mondtam meg regebben,hogy kattog? Senki nem hitt nekem na jo valaki azert igen Na az az a hang,amire mindig paszkodtam. Egy halk,kattogo hang,amikor fokuszal. Szinte minden keszuleken...kiprobaltam. Nem tudom,az mitol lehet,de teszteken is hallhato. A makro fotokra valaszolva,en nem sok olyat csinaltam,de amiket keszitettem,azok jol sikerultek.
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
érdeklődnék, h mostanában valahogy 1 hét óta nem rezeg a telefonom, se rezgő módban, se hangos módban úgy, h be van pipálva az opció. Lehet megint valami frissítés mizéria lesz, de mielőtt visszaállítanám a gyári beállításokat, hátha van, aki találkozott már hasonlóval, és tudja , mi lehet a megoldás?!
ÜdvNikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
mr.tamasbiro
őstag
Akkor 500-ra talán.
-
nap
addikt
válasz Outlander #1383 üzenetére
En olyan 15-20 centirol szoktam fenykepezni. A telefon kijelzojen jo lathato volt minden, jol olvashato volt a szam, de biztos, hogy monitoron mar mosott a szele, bar ott nem neztem.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Outlander
addikt
-
Mauddip
aktív tag
válasz Outlander #1391 üzenetére
Ja, azt nem is szoktam használni, kb mióta 2 hónapja megvan, 1* ha kipróbáltam...
Igazából tegnap előtt tűnt fel, h már pár napja nem rezeg, próbálgattam már mindent, restart, profilok állítgatása, de semmi. Amúgy azt hittem valami alkalmazás szórakozik megint, mint a Chrome-al is nemrégiben. Azért próbálok egy teljes visszaállítást, dalvik törléssel, ha úgy sem jó, a jövő héten visszaviszem, h cseréljék ki. Köszönöm!Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Mi a kulonbseg a kozott,ha en a beallitasok menupontban keresem ki gyari reset funkciot,vagy kikapcsolom a keszuleket,majd bekapcs+hangero gomb es ott valasztom ki a gyari resetet. Elvileg mindketto ugyanaz nem? -
Outlander
addikt
válasz Jack Oneill #1394 üzenetére
Az egyik soft reset a másik hard reset...
A softot úgy képzeld el, mintha törölnéd a beállításokat, fájlokat, adatokat...és így állítanád vissza gyárira.
A hardot meg úgy, h az "égetett" romot állítod vissza... egy az egyben, mint negyvenegyben.
Én általában a hard resetet preferálom.... mert az a hard... ott nincs kecmec.
-
Mauddip
aktív tag
válasz Outlander #1395 üzenetére
Igazából ezt a napokban vettem észre, h nem a gyárilag kapott rom verziót kaptam vissza, hanem már a frissítettet. Próbáltam hard reset után keresni frissítést, de azt írta, h legújabb van rajta, megnézés után ténylegesen is az volt rajta, tehát az se állítja "teljesen" vissza sajnos.
Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv
-
-
Outlander
addikt
válasz Jack Oneill #1399 üzenetére
Persze, hiszen az új rom az mindig egyben firmware is, tehát "beleég".
Azt "lecserélni" csak mókolással lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Windows 11
- További aktív témák...