Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz Rudiaszarvas #1548 üzenetére
Szóval egy szoftver ami fut a háttérben és zabálja az erőforrást az neked gyorsabban tölti a telót és tovább birja sz aksi?! Értem.
Ez olyan mintha a kocsidnál csak a fele hengerek működnének, de mivel jó a hifid így egy x6os motorhangját hallgatod.
Mindenmásra ott a mastercard.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Rudiaszarvas
tag
Jól van srácok megnéztétek mi ez a 2 program egyáltalán? Hülyének néztek és még arra se veszitek a fáradtságot hogy meggyőződjetek az igazatokról?
Az első program akkumulátor állapotát vizsgálja át és ha talál rossz cellát vagy mittom én, megpróbálja fixálni /olyasmi mint amikor egy HDD ellenőrző program ki akarja javítani a bad sectorokat/.... ne kérdezzétek hogyan..... nem nem fut a háttérben egyszer lefut és kész.... a másik program pedig egy egyszerű akkumulátor kalibráció.... azt hiszem ez néha ráfér a telefonra illetve az akkumulátorra ha v.ki romokat cserél.....
A moto G esetében pedig nem feltétlenül ez a két program felelős a hosszabb üzemidőért mert jelenleg a legfrissebb Cyanogen Rom van rajta android 4.4.4-el..... és ha jól tudom a 4.4.4-es androidban javítottak a készülékek üzemidejénCsak azért bátorkodtam ajánlani ez a két programot, hogy ne fusson mindenki egyből a szervizbe, vagy töltőt/új akkumulátort venni hanem előtte próbálja ki ezt.. mindenki maga dönti el.....
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Jack Oneill #1552 üzenetére
Nem feltétlenül, inkább csak az ajánlott szemét programok, ilketve azok amik ezeket ajánlották, futnak a háttérben és gyűjtik az adatokat, h személyre szabott reklámokat kapjon...
Lásd sok szeméttől gyorsan merült, így elkezdett kutatni a témában és hogy hogy nem, sikerült a playnek ajánlania battery booster gyorsan töltő csuda programot....Maga a program egyébként csak annyit tesz h kilövi a ramból a futó progikat... Innen lett a gyors töltés meg hosszú élet, gyakorlatilag nem fut semmi, mindent újonnan kell betölteni a rendszernek. Na most ennek egy 4mag/1gb ramoy telónál semmi értelme nincs.... Jah dehogybem emiatt kicsit lassabbnak érzi majd a telot hisz mindent frissen kell elinditani, így majd el kezd ezzel foglalkozni, de ekkor a play már réges régen elkezdte ajánlgatni a csuda vírusírtókat, illetve a rendszer takarítókat.
-
Outlander
addikt
válasz Rudiaszarvas #1553 üzenetére
Maga az aksi egy nagy cella és nem sok kicsi, javítani szoftver nem tudja, mivel egy sor fizikai és kémiai folyamat az előállítása illetve működése, tehát ez fake.
A másikat meg már leírtam, még régebben futott a batterystat fájl törlése fake hülyeség is...
Ui: én nem hülyéztelek le..
Ui2: a cyagonmod egy skinezett alap program, amit valaki osszerakott, ez vagy jó kett, vagy nem... mivel azóta merül az aksid mint állat, így ez nem egy jól sikerült rom...
[ Szerkesztve ]
-
Rudiaszarvas
tag
válasz Outlander #1555 üzenetére
Teljesen mindegy ha végeredményben hosszabb lett az élettartam.... nem használunk 1000 programot, az alap android programokon kívül 4-5 van csak a telefonon..... nem, nem ajánlgat sem a play sem egyéb más program fasza vírusirtókat és csuda programokat hogy töltsük le.....
Azt is tudom hogy az akksi maga egy nagy cella..... csak a program ábrázolja hasonlóképp ahogy írtam.. miközben fut és ellenőrzi az akkumulátort.....
Nem gondoltam volna hogy jóindulatból beajánlok itt 2 programot ami nekem ez esetben segített és egyből hülyének vagyok nézve.... Nem vagyok kezdő felhasználó, programot írni ugyan nem tudok de teljesen képben vagyok az androiddal és a komolyabb telefonhasználattal.....
-
Rudiaszarvas
tag
válasz Outlander #1555 üzenetére
Olvasás-értelmezés 1-es.. Leülhetsz! Nem veszekedni akarok, de érted amit írok?
1. A Desire 500-nak volt akkumulátor gondja amit most megoldott ez a 2 program
2. Moto G-n is kipróbáltam eme két programot MAJD feltettem a 4.4.4-es alappal rendelkező Cyanogen Romot.
a moton nem volt akku probléma csak észrevettem hogy most lassabban merül..... ennyiEddig szimpatikus voltál az itt megosztott munkáid s segítséged miatt de most...
2 jelentéktelen program miatt ami lehet fake, lehet hulladék reklámgeneráló program megjegyzem ismét: Nekem megoldotta az akkumulátor problémát -felesleges itt okoskodni.. -
Jack Oneill
veterán
válasz Rudiaszarvas #1557 üzenetére
Es azt hogy magyarazod,hogy a virusirto bejelez ezekre?
-
Outlander
addikt
Azért mert neked volt egy valós vagy vélt problémád, és ezt "megoldotta" egy reklám program, annak én csak örülök, de hogy ezt itt most megosztottad és nem látod be h speciel marketing áldozat vagy afelett nem tudok sajna elsiklani...
No de mindegy.. Ha nincs baj, akkor minden jó.Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Rudiaszarvas
tag
válasz Jack Oneill #1558 üzenetére
Sehogy.... ne telepítsd fel.....
Bár megjegyezném nekem már v.ki/v.mi leszívta a bankszámlámat...... Pafffff -
Jack Oneill
veterán
Ez a program csak sttisztikakat gyujt...egy rejtett fajlt helyez el a gyokerkonyvtarban,ha azt kitorlod ujra rossz eredmenyt jelez a program,pedig mar egyszer kijavitotta...na ezt irtak a hozzaszolok...eleg erdekes
-
Rudiaszarvas
tag
válasz Jack Oneill #1561 üzenetére
És itt a válasz a kérdésedre... Valószínüleg ezért jelez be a vírusírtód. Egyébként nem ér meg egy próbát mielőtt v. ki szervízbe vinné a telefonját? Mindenki maga dönti el...
-
Rudiaszarvas
tag
válasz Outlander #1559 üzenetére
Melyik kapszulát vegyem be a pirosat vagy a kéket? Teljesen mind1 hogy valós vagy vélt volt a probléma, de az tény hogy jópáran panaszkodtak ugyanerre a hibajelenségre... Ezért mertem ajánlani eme két remekművet... No meg a reklámokból (ami majd megjelenik a kijelzőkön a program telepítése után) befolyó összeg 20%-a miatt...
-
ekrisztian
őstag
válasz Rudiaszarvas #1556 üzenetére
Baromság.
Olvass utána!
xda-n pl. -
Rudiaszarvas
tag
válasz ekrisztian #1564 üzenetére
Mire gondolsz? Melyik része baromság?
-
ekrisztian
őstag
válasz Rudiaszarvas #1565 üzenetére
Azt irtad, hogy nem vagy programozó, akkor csak annyi dolgod van, hogy elfogadod egy google mérnők állásfoglalását (amire rákereshetsz a neten)hogy az android nem foglalkozik az akkuval.
Csak annyira ,hogy készít egy statisztikát neked,hogy nézegesd mi mennyit fogyasztott.
De nem formázza az akkut, nem szabályozza a töltést a merülést sem.Illetve azt te szabályozhatod, azzal ,hogy kilövöd azokat a progikat amik pörgetik a cpu-t.Ha procinak dolgozni kell,akkor merül az akku.Mind1 mi pörgeti.Ehez jön még hozzá a wifi, notiled, kijelző, vibramotor, kamera, stb.
De gondolom ezt eddig is tudtad.
A te kis programod valszeg bele hazudik a batterystat.bin fájlba valamit,amitől te azt gondolod kevésbé merül.Kiváncsi leszek mikor telefonálás közben 40%-os töltöttségnél kikapcsol a mobilod.
Keress rá neten "akksi tippek II" valami hasonló néven van egy cikk.
De ha ennek se hiszel, tedd fel ezt a kérdést valamelyik nagyobb telefonos topicban.
Tehát az a része baromság,hogy az akkumulátort lehet regenerálni vagy fornázni.
Ha a programod azt csinálja,hogy kikapcsolgatja az appokat amik eszik az erőforrásokat, vagy lelövi a gps bt wifi kapcsolatokat ha azok nem kellenek, az más tészta. -
Rudiaszarvas
tag
válasz ekrisztian #1566 üzenetére
Lehet hogy igazad van, ha tapasztalok ilyesmit akkor azt megírom nektek..... egyenlőre mind2 telefon úgy működik ahogy kell és a Desire500-nál nem jelentkezik a lassú töltés hiba. Szépen feltölt teljesen ahogy kell.
-
ekrisztian
őstag
válasz Rudiaszarvas #1567 üzenetére
Próbáld ki,hogy 50%-ról fullra mennyi idő alatt tölt fel?
Illetve mikor azt irja 50%-os az akku,kapcsold ki a telefont és úgy dugd töltőre.Akkor mennyi idő alatt tölt fel.
Az is érdekelne,hogy mikor kikapcsolod 50%-os állapotban és feldugod töltőre akkor mit ír a készülék honnan folytatja,hány %-ról,vagy ha bekapcsolva fullon van akkor kikapcsolod és megint feldugod.Most már kiváncsi vagyok -
Rudiaszarvas
tag
válasz ekrisztian #1568 üzenetére
rendben.... megnézem.....
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
vanrá valami esély hogy az 500 as megkapja valamikor az Android 4.4 KitKat rendszert?HTC desire 500
-
Outlander
addikt
válasz NyuszyCaster #1570 üzenetére
-
NyuszyCaster
senior tag
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz NyuszyCaster #1572 üzenetére
Kérlek szépen, ez kb ugyanolyan kérdés, hogy megnyered-e a lottót, vagy igen, vagy nem. A nagy interneten, bár hivatalos forrásból sem megerősítő, sem cáfoló hírek nem hangoztak el, először olyanokat lehetett olvasni, hogy valószínű igen, de ez jópár hónapja volt, azóta kussolás van.
Én nem fogadnék rá nagyobb összegben, hogy lesz KitKat. -
Outlander
addikt
válasz NyuszyCaster #1572 üzenetére
Jó akkor, a 4,4-et esélytelen h megkapja mert ahhoz már "elavult" a hw...
A 4,2 vagy 4.3-at talán, esetleg... de ahhoz meg a telefon nem volt elég sikeres, hogy neki álljanak fejlesztgetni...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz NyuszyCaster #1576 üzenetére
Most vagy topikot tévesztettél vagy olvasni nem tudsz?!
Sense 6.0 Update Status for the HTC One
Ami ránk vonatkozik az pedig
HTC Desire 500 - Android 4.1.2 and Sense 5MR
"oszt" ennyi...
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz Jack Oneill #1578 üzenetére
Maintenance release talán, vagyis kisebb javítás/frissítés a sima 5-höz képest.
-
JulianSinulf
senior tag
Szia!
Megcsináltam a Bootloader unlockolását gond nélkül.
Viszont a 8. pontnál nem tudok tovább lépni.
Elindítom az adb_run-t, kiválasztom az 5-ös majd a 3-as pontot, majd megnyit egy intézőt.
Itt hova is kell másolnom a Recovery.img-t?
Az adb-s ablakba nem tudok bemásolni semmit, ott a folytatáshoz várja a gombot.
Az intézőben ki akarja írni a fájlt, ha kétszer rányomok.
Szóval nem értem, hova kellene másolni?A segítséget köszönöm!
-
Outlander
addikt
válasz JulianSinulf #1581 üzenetére
Üdv.
Töltsd le EZT és telepítsd... és ezzel csináld.
Némely gépen a portable nem fut rendesen....
ui: most olvasom h neked nem is ez a bajod.A megnyitott "intéző ablakban" , helyesebben mappába, másold be a recovery fájlt, majd zárd be, aztán a cmd ablakban nyomj egy tetszőleges gombot.
[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Outlander #1582 üzenetére
Köszi!
Ezzel a telepítőssel már sikerült tovább lépnem, a másik valamiért nem fogadta el, akárhova volt is másolva. Amúgy a Dokumentumokat nyitotta meg alapból, míg a telepítős az adb-n belül a recovrey könyvtárba irányított.
Kiírta, hogy 1 fájl másolása megtörtént és most vár a device-re. Indítsam újra a telefont szervíz módban (le hangerő+power gomb) Vagy várjak még sokáig? -
JulianSinulf
senior tag
Nos, sajnos így nem jutok előbbre és ez így nagyon nem jó, tekintve, hogy a programokat lementő alkalmazás nem mentette le a programok beállításait, személyes adataim, eredményeim.
És még mindig nincs root-olva a teló.Ahogy csináltam:
Bootloader unlock-olása, ahogy írva van. Ment is gond nélkül. SD kártya nem volt benne.
Telefon bekapcs, első indítási dolgokat végignyomkod. Itt már benne volt, rajta a SuperSU-val.
Adb program elindítása, 5-ös majd 3-as gomb. Telefon bekapcsolt állapotban van, a gépre dugva. HTC Sync manager telepítve a driverekkel együtt. Szóval feljön az ablak, Recovery.img bemásolása, majd gomb nyomás.
Elsőre ugye nem ment, de másodikra elfogadta. Kiírta, hogy 1 fájl másolása megtörtént, majd Waiting for device felirat jött. És innen kezdve nem történt semmi.Mit csinálhattam rosszul?
Jó lenne mielőbb megcsinálni, mielőtt megint teljesen személyre szabnám. A kontaktok, üzenetek már vissza vannak töltve, meg 1-2 program is.
Adb nélkül nem lehet a Recovery.img-t beletenni, hogy Bootloader módban elérje a telefon?
Jelenleg a Recovery menüpontnál újraindul a készülék és kész.És érdekelne, ha szoftvert frissítek (nem Androidot), akkor visszazár a Bootloader és a Root is eltűnik, ha esetleg sikerült a művelet?
-
Outlander
addikt
válasz JulianSinulf #1584 üzenetére
Nem megy el recovery módba?! :S
Gyors indítást kikapcsoltad?Illetve manuálisan.
Mikor bemássoltad a fájlt teló kikapcs, majd inditsd el recovery mmódban...
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Outlander #1585 üzenetére
Nem megy.
Gyors indítás ki van kapcsolva.
Bemásolom a fájlt (miközben teló a kábelen), majd kikapcs után már nem jön be a bootloader, amíg a teló a kábelen van. Ha lehúzom, akkor bejön, majd visszadugom és a Rercovery menüpontra megyek. Ezután újraindul a teló és bejön a szoftver. Az adb-s ablak pedig csak vár, nem csinál semmit. -
Outlander
addikt
válasz JulianSinulf #1586 üzenetére
Miért indítod el a recovery módot? CSak annyit mondtam h menj "oda" azt nem mondtam h indítsd el.
Azért indul újra, mert alapból nincs ilyen menü, ha meg újraindul akkor hiába dolgozik az abd , mivel nem vagy ott és arra vár h a telefon abban a bootloader részben legyen.Itt kell lenned... ha itt sem lép tovább, akkor fastboot ra katt... ha ott sem, akkor nálad valami más probléma van.
A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!
[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
-
JulianSinulf
senior tag
Nos nem adtam fel és csak sikerült root-olnom. Nem volt hiába az adatvesztés legalább.
Ha esetleg valaki szintén hibába futna, akkor az adb-s megoldás helyett van egy másik.
A HTCdev oldalán olvastam a ROM Flashing Guide-ban.Követve az itteni leírást, nálam a 7. pont másképp néz ki.
7. A telefont elindítjuk bootloader módban, mint az unlock-olás során. Belépünk a Fastboot-ba és csatlakoztatjuk a telefont a számítógéphez.
Megnyitunk egy CMD-t és ahova a fastboot.exe fájlt másoltuk, oda navigálunk. Ebben a könytárban legyen a recovery.img is.
Majd begépeljük a következő parancsot: fastboot flash recovery recovery.img
Ezzel felraktuk a telefonra a Recovery programot.A 8. ponttól ugyanaz, mint a leírásban.
Ami érdekesség volt nálam, hogy el volt csúszva a kép. Sorváltásnál helyreállt, de a következő sorváltásnál (menüpontokon való lépkedés) megint elcsúszott. Azért a SuperSU-t sikerült felrakni.
-
Outlander
addikt
válasz JulianSinulf #1589 üzenetére
Már javítottam a kép ugrálós hibát.. Csak nem akartam kicserélni, mert akkor változik a dropbox link, és akkor moderátort is kell keresni aki átírja.. Stb stb...
Annyira meg nem fontos, mert nagyon ritkán van használva.De örülök hogy sikerült.
-
mr.tamasbiro
őstag
Mennyiért lehet eladni egy 11 hónapos T-s mobilt tokkal együtt?
-
Outlander
addikt
válasz mr.tamasbiro #1591 üzenetére
Ha megfelelő a vevő, akkor bármennyiért.
-
pulai1000
tag
Sziasztok szeretnék egy ilyen HTC venni de a 4 Gb eléggé elriaszt.Ha beleteszek sd kártyát akkor ki tudom jelölni benne hogy az alkalmazásokat illetve a játékokat az sd kártyára telepítse ? Magyarán tudom használni az sd kártyát rendszer memóriának ?
-
pulai1000
tag
,Ez jó hír így legalább nem hátrány a 4 gb memória. Kár hogy a a tabletemen ez nem megoldható
-
Outlander
addikt
válasz pulai1000 #1598 üzenetére
A tableteden is megoldható... kivéve ha GB elötti android van rajta, amit kétlek, mert akkor használhatatlan lenne.
Más.
Lapozgattam az ebay... és rábukkantam egy új aksira ami2200 mah -as és 3500 ft körül mozog...
Van-e valaki bátor jelentkező?!
-
jaszy91
aktív tag
válasz Outlander #1599 üzenetére
Nyugodtan próbáld ki az aksit, sok baja nem lesz a telónak, ha mégis, vissza teszed a gyárit, és elküldöd garanciába
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest