Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy a teszthez hozzászólva. A HTC is beszáll a Snapdragon800-as harcba a One Max-al, tudtommal azt még nem törölték a napirendről.
GG vagy sem. Olyan mindegy, mert a GG sem karcálló, sőt párom Lumia800-án olyan szép mély és egyenes függőleges karcok vannak, hogy megérne egy misét pedig az GG. [link] remélem jól látszik és ezeket lazán ki is lehet tapintani.
Nekem nem igazán jön be ez a fényes felület, meg a kameránál kicsit lehettek volna merészebbek a design-al ha már a keretnél és a hangerő gomboknál ez megtörtént. Viszont a feltöltött képek között tényleg van 1-2 egész jó szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
zsola_777
csendes tag
Aki azt mondja hogy túlárazott, arról tudni kell valószínüleg nem volt még Htc telefonja! Nekem nem ilyen htc-m van, egy valami biztos a szervizelésnél tapasztaltam negatív dolgokat, de ahogy optimalizálni tudja a rendszert az megfizethetetlen! Sok példát tudnék erre mondani, de az ismerősömnek előre mondtam az galaxy s3 mikor ujra fog indulgatni meg fagyogatni meg fogod bánni hogy nem Htc-t vettél és bekövetkezett... Azt is el kell ismerni hogy a htc one s, htc one, htc one mini... modellekkel minőségbe szerintem nem tudja egy gyártó se felvenni a versenyt!
-
hurrikan
addikt
Egy szóval sem írtam hogy mind ugyan olyan.
Olyan dologba köss bele amit elolvastál.
Azt írtam, hogy amiket én teszteltem (OneX, OneX+, OneV, DHD, DesireX, Desire 500, Desire 600, One, One Mini), azokban jól látszódott napfényben az SLCD. Semmi másról nem esett szó.Én is tudom hogy nem ugyan olyanok, ahogy az AMOLED-ek, az IPS-ek és a TFT-k sem egyformák.
8X-ben pl. hiába az SLCD2, fele olyan jó színei és betekintési szöge sincs mint a OneX-nek vagy pl. épp a Desire 500-nak. De a fényereje annak is rendben van. Itt pedig a fényerőről volt szó semmi másról. És főleg nem hoztam fel évekkel ezelőtti modelleketTulajdonképpen egy nemlétező állításomba kötöttél bele. Gratulálok hozzá ilyen egy igazi troll. Még abba is beleköt ami nemlétezik xD
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
moleculez
veterán
Ezzel a "vassal" is folyamatos a mûködés, alapfunkciók gyorsan elérhetők, stb jaja. Kb egy hétig, aztán teleszemeteli magát a droid, és maga alá szarik egy visszalépéskor. És ezzel nem lehet mit kezdeni, hiába RAM tisztitgatás, meg cache törlés... Meg felső-közép,kategóriában is ez van, hát még itt. Szóval előre sajnálom a vásárlókat.
Érdekes custom romoknál(ahol a basic ROM fele le van gyalulva, mert tényleg fölösleges) már vállalhatóbb a helyzet. Nem tesztek alapján mondom, hanem tapasztalatból.
Ezt szinte(tisztelet a kivételnek) minden droidos telóhoz odaírhatnám, de itt hatványozottan elő fog jönni. Igen, asszony s4-n is előjött, pedig ki van képezve droid kezelésből.
Szóval nem flamelni akarok, csak ez a folyamatos működés droid esetében, időleges.
De legalább szép a teló.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Geri985
tag
helo
max 70 ezerért milyen alternatívák vannak? melyik a legjobb választás 70ig (vodafone vagy tmobile, mindenféleképpen új) -
jaszy91
aktív tag
Attól függ, hogy milyen csomagban vagy, mert más az árazás is
Pl én a vodánál ezt a telót 48.990 ft-ért vettem előfizetéssel
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
mr.tamasbiro
őstag
Van valaki aki tud szerezni ebay-ról tokot?
-
leslie_smith
aktív tag
Szerintem így HTC logo nélkül olyan idétlen az a két "gomb"
De attól egész vállalható
Régi 3 gombos megoldás és még meg is tetszikA mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
Horovic
aktív tag
Èn beruháztam egy ilyen készülékbe. Eddig minden ok. Sztem nem olyan
rossz az üzemidő mint amilyennek leírták. -
M5Norbi
őstag
Nem rossz nekem egész bejön. De a múltkori hírekben volt azt hiszem 601-es az még jobban bejött.
De fene tudja lehet hogy 2013-ban ezért a tudásért kicsit drága,persze még újdonság.Bennem motoszkálna hogy ennyiért vennék egy Sony SP-t. És pedig nem szeretem a Sonykat és a HTC jobban tetszik de valahogy az SP jobban megéri az árát.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
rothadt
aktív tag
válasz moleculez #104 üzenetére
akkor viszont tulajként én sajnállak titeket, hogy a 200k-s telefonokkal is csak időlegesen vagytok előrébb...kicsit tovább tudjátok majd használni a 2-3-4-szer drágább készülékeket. príma. és elnézést, hogy ismét a meddő,unalmas, kinek van drágább, ki-kinél okosabb, kinek-mit-hogyan kéne, mert én mindent jól-assemmi,azapukámnak....blábláblá időpocséklós böfögésbe belemegyek. ha a drága is szar, akkor minek?!
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Peat;)
veterán
Örülök hogy több energiát fordított a tesztelő a kijelző fényerősségére, szerintem ez mind a telefonoknál mind a tableteknél olyan fontos tényező mint a felbontás. Mondjuk az S4-nél érdekes az eredmény, lehet hibás.
-
mr.tamasbiro
őstag
SP könyörgöm 4.7 colos,nem 4.3 és nem egy kategória,egyébként kinek kell egy tepsi?Ez is épp,hogy elfér a zsebemben.
-
dokee78
félisten
válasz mr.tamasbiro #118 üzenetére
Nem egy kategória bizony,de valamelyik szolgáltatónál közel van az áruk és ez esetben az SP jobban megéri.
-
szab13
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #118 üzenetére
De az Sp rövidebb és csak 2mm-el szélesebb hiába 4,6-os, egy méret
Akkor ez is tepsi? kettő köt vacillálok..[ Szerkesztve ]
-
Joachim21
őstag
Design nem rossz, egy az egyben a fehér One X jutott róla eszembe.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
pit stop
addikt
Vodánál korrekt áron van azért teló - ha valaki ott keres telót kell vele számolni. Egyébként egy átlag usernek simán elég lehet - ha akku valóban nem olyan vészes, ahogy a tesztben van.
Meg pixelmániásoknak nem ajánlott[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
válasz pit stop #126 üzenetére
Nem értem miért nem lehet kitalálni végre, hogy egy ingyenes akkufigyelő appot feldobjanak és betegyenek pár screenshotot a használatról. Mert abból a pinduri kis bekezdésből aztán nagyon sokat tudunk meg. Akkor látnánk a kijelző használatot, az ébrenlétet és az alkalmazások fogyasztását.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pit stop
addikt
Jogos!
Engem ami zavar, hogy ha be is bizonyosodik, hogy a dolgok nem fedik teljesen a valóságot sincs soha se javítás - mondván, hogy akit érdekel és eljön ide, az belép ide fórumba és látja hogy hogy is van. De nagyon sokan csak rákeresnek, elolvassák a tesztet - fúj ez xar, hú amaz jó - és el vannak vezetve. Persze nem szándékosan, de akkoris...Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Peat;)
veterán
Zárt szobában igazad van, de ott minden mai kijelző jól teljesít fényerőt tekintve, szemfüggő ki milyen erősen szereti. A külső napfényes tereken viszont ez nem szemfüggő tényező, ott a jelenlegi elterjedt, színes kijelzős technológiák mind elhasalnak, de erősen különböző mértékben.
[ Szerkesztve ]
-
A gyártók más-más megoldásokat használnak erre és nem mind elég részletes. Ha erre használnának pl. GSAM-ot az az összes telefonon ugyanúgy kellene kinézzen így jobban összehasonlítható lenne a kettő illetve a gyári cuccoknál ez sokkal részletesebb.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Kicsit tényleg úgy érzem, hogy szándékosan csinálták ilyen rondára az alsó gombsort. A kislány a jobb felsőben viszont minőségi darab.
-
ttqp
csendes tag
Én 1hete használom a telót és tökéletesen meg vagyok vele elégedve,de úgy látom itt a fórumba mindenkinek csak a fikázás megy(tisztelet a kivételnek)gondolom aki fikáz valami "kinai"(tudom h ott gyártanak szinte minden telót)e-bay es noname telót használ lehet h sokkal jobb szoft/hardverrel,szerintem az foglalkozzon a saját telójával.Úgy tudom eza fórum azért van h véleményt és tapasztalatot osszunk meg 1mással nem a fikázásról szól h az enyém jobb fele annyiért kétszer annyit tud ,akkor használd egészségedre de ne itt(és a többi fórumon) fikázd a más teloját azzal már teli van az ország.Sorry
-
Pete55555
addikt
-
vimes
senior tag
Még mindig jobb mint a Desire 200. Nem mintha nem lenne használható készülék, de pokolian rossz ár-érték aránya van. Ez azért jobb egy fokkal, ha belegondolunk mennyi is mondjuk egy L7 II. Persze nem mondom, h nincs nála jobb vétel, de ez már előrelépés a htc-nál ár/érték arány területén.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
G-Guts
aktív tag
A telefon alapvető tulajdonságainál a gmsarena specs-ben azt írják a kameráról, hogy: 1/3.2'' sensor size, 1.4µm pixel size. Lehet, hogy innen jön jó a dinamikatartomány.
(Már, ha igaz amit írnak.)
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
ejjj, nagyon rosszul tudod.
kijelző mérete 4 hüvelyk, felbontása 480x800 pixeles és típustól függően Super AMOLED (i9020), illetve SC-LCD (i9023) megjelenítési technológiát alkalmaz.
idézet a tesztből,amiben SuperAMOLED volt:
Kiválóan olvasható napfényben is, betekintési szöge elsőrangú.
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
jaszy91
aktív tag
Hát mert hülyeséget írtál, úgy hogy nem is használtad egy percet sem.
Az én hozzászólásom 100%-ban a saját tapasztalataimon alapszik.AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
nagyúr
Nem lett rossz összességében de az ár még valóban csökkenhetne.
Més que un club!
-
Sonja
nagyúr
Ha valaki találkozna rootolással, az írja már meg. Köszi!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
S e t h
nagyúr
Ennek analógiájára akkor senki se nyilvánítson véleményt, akinél nem volt ilyen telefon.
Másrészt ameddig olyan okosságokat olvasok ,hogy ezzel a vérszegény aksival is elmegy 2,5 napot, addig inkább hagyatkozom a tesztekre, mintsem elvakult tulajdonosokra, de tudod mit, ha mutatsz nekem olyan tesztet ahol megerősítik a te 2,5 napos verziódat, akkor exkuzálom magam, de addig számomra hiteltelen a hozzászólásod.
Én is tudnék olyan ,- idéznélek - hülyeséget írni, hogy az én telóm 10-11 óra kijelzőhasználatot bír és 4-5 napot is elmegy, ami konkrétan igaz is, de akkor konkrétan nem arra használtam, amire egy smartphone való.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ahány ember annyi szokás... Ezért kellene az a pár kép mert ahhoz tudja az ember a saját használatát viszonyítani, de ha valaki annyit mond, hogy x időt megy abból nem lehet levonni semmilyen következtetést. Azt meg ne feszegessük, hogy mire való egy smartphone mert ez megint mindenkinek mást jelent.
-
jaszy91
aktív tag
Nem azt írtam, hogy 2,5 napot kibír, hanem állítólag, ha beáll az üzem idő, akkor meg lehet a 2,5 nap. Szövegértelmezésben látom jó vagy. Amúgy meg bárki mondhat véleményt, szívesen elolvasom és meghallgatom, csak mikor olyanról nyilvánítanak véleményt, amit nem is láttak csak a neten, az nem gyere be
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
S e t h
nagyúr
Egy konkrétumot sem tudtál írni, ami az ember figyelmét felkeltené a termék iránt, helyette személyeskedsz, ami pláne nem célravezető. Másfél évig volt htc-m, egyelőre nem is kívánok újra csatlakozni, majd elismerem újra a telefonjait, ha azok találkoznak az igényeimmel. További szép napot!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs