Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri985
tag
A kijelző milyen? Nagyon szemcsés? És mennyire élénkek a színek?
-
rothadt
aktív tag
Látszik, hogy lehetne jobb a felbontás, de abszolút nem zavaró, persze nem érdemes hd kijelző után nézni ezt...a színek viszont nagyon szépek és az általa készített képek is nagyon jók...
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
negatiw
tag
Tegnap megrendeltem,remélem nem fogok csalódni benne. Kíváncsian várom a kijelző felbontását,a Sony XU-éval nagyon megvoltam elégedve.De sajnos csak azzal.
-
Jack Oneill
veterán
Tegnap megvizsgáltam ezt a koccanó hangot, amit kiad a telefon, amikor a kamera funkciót használom.
Valóban az autofocus hangja. Amikor fokuszál előtte kattan egyet., de ez egy nagyon halk, kis koccanó hang...figyeljétek meg! Minden működik jól, és ha másnál is jelentkezett ez, akkor nem hiszem, hogy probléma lenne. -
Xanyi
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék telefont venni és nem igazán tudunk dönteni a Desire 500 és a Galaxy S3 Mini között.
Külső alapján a HTC-t venné, de gondoltam elöbb kérdezek, hogy van-e valami ismert hibája a HTC-nek...Előre is köszi!
-
nexus6
aktív tag
én is e kettő készülék között gondolkodtam a feleségemnek előrehozott karácsonyi ajándék gyanánt. Nekem és már neki is jobban tetszik a htc. teljesen meg van vele elégedve, kellőképpen gyors, szép a kijelzője, az akksi sem rossz. Egyfolytában fényképez (a beltéri képek néha zajosak, de elfogadhatóak), amin meglepődtünk, hogy a videója jó videókat készít. Mondjuk én nagyon jó áron jutottam hozzá (hálózatfüggő telefon, pár napos használattal vettem), amennyivel többe kerül, szerintem annyival jobb is. Meg gondolom, ha nem akartok romolgatni, akkor teljesen jó a htc. Ha foglalkozni akartok vele, akkor samu.
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Jack Oneill
veterán
Csak csatlakozni tudok a hozzászóláshoz Egyedül azt sajnálom, hogy a rossz marketing stratégia miatt kevés szerep jut a HTC-nek sajnos. Egyébként egy kiváló telefon, lassan egy hónapja használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon szép képeket készít, az aksi is egész jól bírja ebben a kategóriában. Soha nem csalódtam a HTC-ben, egyedül a támogatásban (nincs magyarországi szerviz+frissítések későn jönnek)
-
negatiw
tag
Megjött a készülék,első nekifutásra tetszik. Csak a sense felület,vagy hogyis hívják,na az szokatlan.
-
negatiw
tag
Hú,de csendes a topíck.
-
ultio
aktív tag
Hol lehet ezt a telefont élőben megnézni?
Pár boltban voltam már, de sehol nem volt.rasti rusti
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Megvettem a telefont.
Biztosan akad majd még kérdésem, de így elsőre a számítógéppel való csatlakozásnál akadtam meg.
Összedugom a kábellel és fényképezőgépként ismeri fel, illetve felajánl mindenféle adatkapcsolat megosztásokat.
Azt meg tudom valahogy csinálni, hogy csak egyszerű meghajtóként ismerje fel külön a belső memóriát és külön a memóriakártyát?
Előre is köszi! -
Sonja
nagyúr
Ha USB Masss Storage-ként szeretnéd, akkor az nem lehetséges. Sajnos. Csak MTP módban működik. Viszont ha az intézőt megnyitod, akkor látszódni fog a telefon HTC Desire 500 néven. Abba belelépsz, és ott lesz külön a belső tárhely, és az SD-kártya. Így tudsz rá másolni. Ha Total Commander-t használsz és abban szeretnél másolgatni, akkor arra van egy jó plugin. Ezt szedd le, majd Total Commander-ben ENTER a file-on, ekkor automatikusan telepíteni fogja (a kérdésekre mindig csak OK). Ha telepítette, akkor a meghajtó választónál a Hálózatot kell választani, utána lesz egy MediaAudio2 "meghajtó". Ez lenne a telefon.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
rothadt
aktív tag
Na xda-n már megvan a root, mostmár csak vállalkozók kellenek ツ meg cyanogen mod, stb. Persze a legjobb gyári 4.3 lenne, de valószínű hamarabb lesznek egyéb romok...
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
aaaaaa
csendes tag
Hali!
Valaki tudna tanácsot adni az Mx player van fent és nem játssza le a filmeket?,
ha játékot telepítek sd kártyáról nem indul el vagy fel se rakja esetleg rootolni kellene plusz még egy kérdés, hogyan tudom meg csinálni azt hogy egy 1gb nél nagyobb játékot a sd-ra rakka hanin cs rootolva meg átpatricionálva.Kösziiii
Privibe is jó a válasz
[ Szerkesztve ]
-
Maybehate
csendes tag
Valaki leírná azt hogy , vodánál mik vannak a csomagba, ha van füles az milyen?
Meg azt látom amit nemértek h akinek nincs htc je szidja a htc-t akinek meg van imádja, ez mitől van ?
Én próbáltam és szeritnem nagyon egybe vannak , ezért is tetszett meg ez . -
Citromfa_
csendes tag
Üdv,
A segítségeteket szeretném kérni. Hardveresen melyik mobil az erősebb: a Desire X vagy a Desire 500? A magyar teszteket már mind végig olvastam, mindkét mobil esetében, de ez a kérdés még most sem tiszta a számomra :S.
Emellett még az érdekelne, hogy az 500-nak mennyi a szabadon felhasználható belső tárhelye? -
Vereor
csendes tag
Anno én is rengeteg helyet végigjártam, Media Markt szerintem egyáltalán nem forgalmaz HTC-t (legalábbis én nem találkoztam velük egyik boltban sem, bár BP kimaradt), Edigitalnál néha bele lehet futni, Vodánál eléd rakják, de be nem lehet kapcsolni, viszont a magentásoknál minden gond nélkül nyomogattam fél órát, és megtudtam róla kb. mindent, amit akartam (akkor még nem volt teszt róla itthon). Persze nem ott vettem meg, de nagyon rendesek voltak.
-
Vereor
csendes tag
válasz Jack Oneill #356 üzenetére
Köszi, akkor nem vagyok egyedül vele. És akkor is van, ha nem fényképezel, csak simán lerakod valamire a telefont, vagy gyengéden hozzákoccintod a kezedhez?
Egyébként a képek, amiket csinál, nekem nem jönnek be annyira, főleg mesterséges fényben. -
Vereor
csendes tag
Nekem kb. 10 napja van meg a telefon, eddig bejövős!
Amin mondjuk leesett az állam, hogy a kijelzőtesztelő progik (pl. Multitouch tester) szerint és egyéb tapasztalatok szerint is összesen 2 érintést vesz egyidejűleg a teló, az létezik?? Nem sokszor lenne szükség többre, de néha azért jól jönne (pl. zenei, hangszeres appok), miközben a hasonló kategóriájúak simán visznek min. 4 ujjat.
Nekem ettől van egy kis hiányérzetem, a másik az NFC meg a magnetic sensor hiánya; de lehet, hogy csak túl sok tesztet olvastam jobb - drágább - telefonokról. Egyébként nagyon jó kis telefon.Más: nem tudom már, kérdezte-e valaki, de a class10-es memóriakártyával is (UHS-I, 16 GB, Samsung) vígan megy.
-
grosy
senior tag
Az MXplayer simán visz mindent nálam,még codecet sem igényelt. Pl. Real Racing 3-at csak egyszerűen telepítettem a Playről, nem volt semmi gond, pedig több, mint 1 giga. Biztos, hogy megbízható forrásból szerzet be az adott programokat?
+1:
Nálam simán megy a filekezelés WinXP alatt is. Feltettem a teló által felajánlott programot, és utánna ment minden egyből. -
Jack Oneill
veterán
Na ezt pont most figyeltem meg...Akkor is ad koccanó hangot, amikor lerakom valahová, vagy finoman ,,megrázom" és nem is fényképezem. Nem tudom, mi lehet, mert tökéletesen működik a fényképező, nagyon szép fényképeket csinál. Azért itt a fórumban, akiknek ilyen telótok van, kipróbálnátok, hogy nektek is kiadja-e ezt a hangot a telefon? A kamera felől, finom, halk koccanó hang, fényképezés, fokuszálás közben, de akkor is ,amikor nem fényképezem, csak lerakom valahová a telefont.
-
samir
tag
-
samir
tag
-
mr.tamasbiro
őstag
Most jött egy frissítés:1.10.401.8.
-
Vereor
csendes tag
Ultio: szerintem, ha kiállított készüléket szeretnél kipróbálni, az esélytelen. Úgy menj oda, hogy telefont szeretnél, de kettő között vacillálsz, nem tudod, melyik legyen. Jobb esetben kirakják eléd mind a kettőt, ha van; megmutogatják őket, te kipróbálod, aztán azt mondod, hogy alszol még rá egyet, melyik legyen. Nekem csak így sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Citromfa_
csendes tag
Lehet én értem félre a dolgot, de nálatok a márkaüzletekben nem lehet kipróbálni az eszközöket? Vagy ez csak az áruházláncokra vonatkozik? Mert nálunk a T-nél és a Telenornál (Vodát nem tudom) ki van téve legalább 30 féle készülék, mind bekapcsolva és addig tapizhatod, míg a kedved tartja.
-
samir
tag
válasz mr.tamasbiro #390 üzenetére
(#392) Vereor válasza samir (#385) üzenetéreÚjVálaszPrivát2013-11-05 17:05:56
Vereor
(újonc)
Ha csak 2 centiről picit hozzáütöd a tenyeredhez, már adja, legalábbis nekem/nekünk.
Nekem semmi féle hangot nem ad,kivéve a fokusz hangját.
Ez a frissités már nem mostani,ez régebbi![ Szerkesztve ]
A Privát előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.