Új hozzászólás Aktív témák

  • snakebait

    senior tag

    Szóval van itt 1-2 dolog ennél az Oreonál amire nem tudok megoldást és nagyon piszkál. Megjegyzem volt recovery menüből teljes gyalulás és telefon újként belakva.
    Szóval ez a bizonyos android rendszer kiteszi az értesítését a redőnyre és sehogyan nem tüntethető el. Ha kicsit félrehúzom és a fogaskerékre nyomok, ott minden beállítás levéve, kikapcsolva. Ha az óra kis ikonra akkor csak bizonyos ideig el tudom odázni, de ez nem megoldás. Mit kéne állítanom?
    A másik dolog a Viber. Nem bírok saját értesítési hangot beállítani. Csengőhang ok., de ha üzenet hangra nyomok akkor bedob a telefon viber értesítési beállításaiba, de ott nem lehet értesítési hangot beállítani. Valami megoldás?
    Theme Editorral nem tudok saját témát kreálni ugyanis megváltozott a témák elérési útvonala, nincs HwThemes mappa, hanem máshova került, más néven és a Theme Editor nem találja. Valaki próbálkozott már ezzel?
    Ja, és a Light Meneger progi is elég bizonytalanul dolgozik. Van amit jól mutat, olyan színnel villog a led ahogy beállítottam, de van ami nem. Pedig azelőtt kifogástalan volt. Erre valami?
    Hirtelen ezek jutottak eszembe amik nagyon zavarnak az új oreon és Emui 8-on :F

    [ Szerkesztve ]

    Poco F5-12/256 +Huawei Watch Gt2

Új hozzászólás Aktív témák