Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok!
A problémám röviden a telefonom irreálisan gyorsan képes felvenni a töltést, és merülni hektikusan merül.
Hosszabban részletezem a teljesebb kép érdekében.Készülék: Honor 8 dual sim
Hiba részletesebben:
- Irreálisan gyorsan "veszi fel" a töltést (0-90% kb 40-50 perc)
- 100%-ra feltöltve van, hogy onnan nem mozdul a töltöttségi százalék , csak hosszabb idő, órák elteltével. Akkor gyorsabban merül, mondhatni drasztikusnak, de semmiképpen sem arányosan, még ha az igénybevétel egyenletesen ugyanazAmit eddig tettem a hiba kiküszöböléséért:
- töltő csere, vettem új gyári töltőtmivel ez nem oldotta meg a hibát
- vettem új akkumulátort
Azóta 3 nap telt el és ennek a 3 napnak a történései is "érdekesek"
1. nap a beszerelés napján teljesen jól működött a készülék, nagyon sokáig bírta , arányosan merült.
2. nap gondoltam kímélőbb ha nem a gyári gyors töltőjével ,hanem egy "lassú" régebbi töltővel töltöm, hátha kímélem az akkut. Ez tényleg lassú volt, azonban a telefon sokkal jobban, látványosan gyorsan merült. Munkahelyen hamar úgy döntöttem inkább merítem youtube HD videóval és mikor 25-30%-on van, töltöm a gyári töltőjével úgy 80%-ra. Estig bírta és nem is tettem töltőre, 28%on repülőgép üzemmódban ébresztővel beállítva várta hogy reggel töltsem majd fel. Ehhez képest teljesen lemerülve, kikapcsolva fogadott reggel.
3. nap a feltöltött telefon 100%-ról nem igazán akart elmozdulni, még 45 perc HD youtube videó nézéssel sem. Később természetesen gyorsabban jelezte a fennmaradó %-ok fogyását. Töltést megint gyorsan vette fel 16%-ról 72%-ra 25 perc alatt tornászta fel. Tehát a hiba hasonló mint a kicserélt, gyári 2 éves akkuval.u.i újraraktam a gyári oprendeszet , nincs telerakva alkalmazásokkal
Mi lehet a hiba oka, hogyan lehetne orvosolni, minden segítséget nagy örömmel és hálával fogadok.
[ Szerkesztve ]
-
kiralytom
aktív tag
válasz rosejbli #33056 üzenetére
fr = factory reset?
Ha jól gondolom ez megfelel annak? -> u.i újraraktam a gyári oprendeszet , nincs telerakva alkalmazásokkal
A szoftveres probléma okozhatja, hogy "gyorsabban" veszi fel a töltést?Van tévedek ? Nem vagyok annyira szakavatott, inkább kérdezek.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz kiralytom #33058 üzenetére
Lehet akár egy haldokló töltésvezérlő IC is... szerviz! Nem lehet rá okosat mondani itt.
Csabikavagyo Te vagy TomY mellett a 2. aki ezt jelezte. Miért nem verted az asztalt ha zavar...? Hivatalos állásfoglalást kaptunk már erre, hogy előírás a kijelző csere ha ez elmaradt jogos a panasz.
Van valami maradandó sérülés amiből biztos vagy benne btw?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Csabikavagyo #33065 üzenetére
Azért írtam,ha valakinek nem cserélik ne csodálkozzon.
De, csodálkozzon. Mivel a hivatalos állás még mindig az, hogy cserélni kell. Az én 80 rugóm nem tudom miben különbözik annak a 80 rugójától akinek cserélték. Ennyi. Ha fizettem valamiért elvárom, hogy a szerviz a teljes eljárásnak megfelelően nyúljon a holmimhoz.
Eddig 2/2 akku esetben cseréltek nekem teljese házat.... lehet a fenti hozzáállás kiül a pofámra?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nrg_52
addikt
válasz Micsurin #33067 üzenetére
+1 Amikor masodjara adtam le kijelzosargulas miatt a h9-et es irtam ala atadaskor a papirt megjegyeztem, hogy csak azert vagyok hajlando alairni (korbe mindenhova jelolve lett, hogy karcos: elolap, hatlap, keret korben, pedig ezek 75%-a karcmentes volt.), mert tudom, hogy mindent cserelnek. Erre azt mondja a kiscsavo, hogy keretet nem biztos, hogy cserelnek. Mondtam neki, hogy nehogy ne csereljek mar le, amikor tudom, hogy igy kapjak szettben... Le is lett cserelve.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
osztraksajt
őstag
válasz Micsurin #33067 üzenetére
Nekem is full hivatalos TMX-es garanciális javítás és se keretet se kijelzőt nem cseréltek akkiscserénél. Szerintem függ akár attól is hogy melyik beszállító részegsége került bele, lehet hogy van olyan ahol lehet külön cserélni mert nem úgy van ragasztva a kijelzőhöz, vagy éppen ha kicsit is sérül szétbontáskor akkor az a belső utasítás hogy cserélni kell. Nekem semmi bajom vele hogy így csinálták, akksi hibával adtam be, azt makulátlanul meg is oldották.
-
kárátékutyá
őstag
válasz Csendeske #33073 üzenetére
Egyébként miért akartok visszatérni? Nekem csak a MiFit álandó ébrentartása miatti erőteljes energiazabálás volt a probléma, de leszedtem és a MiBand Tools-t is, és helyettük most a MiVand Notify lett föltéve. Sokkal - sokkal energiatakarékosabb. Így én most rendben vagyok a 8.0-al.
-
Lackooo84
nagyúr
Egyébként azt olvastam, hogy az 562 állandóan maxon pörgeti a nagy magokat, amitől pörgősebb a teló, de merül mint a Titanic.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Csendeske
aktív tag
válasz kárátékutyá #33074 üzenetére
Szeretem ha a biztonsági frissítések aktuálisak! Ha netán jön még rá, az sem fog felmenni?!
Már úgy értem, hogy a 412-ről a HiSuite segítségével megkapnám az új frissítéseket.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz osztraksajt #33071 üzenetére
Belső szabályzat egyértelmű anno Sanki kérdezett rá.
Akku csere. Akkor kijelző csere.Huawei 02350USN Érdemes megnézni ez alatt mi fut, ez konkrétan a telefonunk 75%-a.
-
zozo48
csendes újonc
Diáknak köszönöm szépen a választ.
-
m1lan
őstag
válasz osztraksajt #33079 üzenetére
Az enyémben sem cseréltek kijelzőt, októberben küldtem be.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Micsurin
nagyúr
válasz osztraksajt #33079 üzenetére
Egy kifutott készülék esetén már nem lesz változás.
De okés, én anyámat. Ettől függetlenül verhetted volna az asztalt mert lett volna mire.... Innentől kezdve a te dolgod.
-
Zeki
nagyúr
Mi van akkor, ha a kijelzőm repedt , de működik. Én meg beküldöm a telót akku cserére? Az még garis és nem sérült.
-
blade4
aktív tag
Hogyan tudnám feltenni az android 8.0 át a telómra. A rendszerfrissitésnél azt irja nincs újabb.
Frd-l09 a modellszám. -
blade4
aktív tag
válasz kárátékutyá #33087 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
dussy
őstag
válasz kárátékutyá #33074 üzenetére
Én egy Bip-et használok a telefon mellé, én is tapasztaltam, hogy a MiFit sokat ébreszti a telefont...
Úgy tudtam, hogy ez mindenképp kell a működéshez, ez nem így van?
Köszihttps://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Micsurin
nagyúr
Tegyél fel egy régebbi MiFit-et sokak panaszkodnak egy ideje battery drainre.
Vagy vedd el a hely engedélyét az appnak.Jó eséllyel valamelyik segít.
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen üvegfóliát használ?Lehetőleg olyat aminek nem levegős a széle és rendesen feltapad. A második nillkin fóliát rakom fel, két különböző eladótól, és mind a kettő peremesen ragad fel, ahogy a leírásban a Cafele fólia. Elég bosszantó.
-
-
blizzrd
aktív tag
válasz nrg_52 #33093 üzenetére
Nem, Nillkin fóliához eddig sem járt ilyen folyadék. Azért is rendeltem még 1x ezt, mert korábban semmi gond nem volt vele. Asszony Honor Play készülékére 2 hete raktam fel ugyanilyen fóliát,neki hibátlanul felragadt.
Illetve Youtube.on van több videón amiben szélmentesen raknak fel üvegfóliát, de azok a gyártók/márkák nem szerepelnek az összefoglalóban (pl. Nacodex)
[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
válasz nrg_52 #33093 üzenetére
Nekem ez a folyadék kb semmit sem ér. Kb 1 nap alatt kijön és mivel ez ilyen olajos cucc olyan, mintha zsíros kézzel tapiznám. Szóval mostanában ilyen porgyűrű szokott lenni a képernyő körül és ha elkezd lerepedezni, akkor lecserélem.
Így pár hét használat után azt kell mondjam, hogy a cafele fólia jobb, mivel a chyi kicsit mintha "ragadna", a cafele szinte teljesen olyan érzés, mint a képernyő volt.
Ez a brotect airglass mennyire védi, ha leejtem? Tapintásra mennyire más mint a kijelző? -
dussy
őstag
válasz kárátékutyá #33091 üzenetére
Köszi, megnézem.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
nrg_52
addikt
válasz blizzrd #33094 üzenetére
Azert csodalkozom mert h9-hez ugy olvastam adnak lotyit nillkinek. Nekem nem jon ki a folyadek h9-hez valo cafele uveg alol masnapra, kb havonta, kethavonta kell ujrakenni csak. Brotect tapintasa teljesen jo, nekem anno megvedte parszor a telefont ejtes soran.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Zsockó
csendes tag
Sziasztok!
Akkumulátor a téma. Most kaptam vissza teljesen újonnan a kicsikét(mindent cseréltek ) és szeretném kímélni.
Ennek mennyire hisztek? Nálatok is ez vált be, vagy valami más?
Tech2Nekem 8.. Honor 8!
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok