Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darklemur
csendes tag
-
Samanbacsii
őstag
A YT vanced tud menteni?
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
pv1982
csendes újonc
Sziasztok!
1 éves Honor 8 édeslelkem elkezdett drasztikusan hízni, az utóbbi 1-2 hónapban látványosan qvasok helyet eszik a belső tárhelyen, már nem győzök törölni meg tisztítani, és folyton b@sztat, hogy csináljak neki helyet, most épp 90mb van összesen amit annyira nem értek, hogy a fal adja a másikat. Konkrétan ide 1,5 hónapja még sorozatból pakoltam részeket hosszú utakhoz, merthogy volt kényelmes 1,5GB a belső tárhelyen.. Programokat nem nagyon raktam fel, talán egy bankos app jött fel, de más meg ment le.
Ehhez képest töröltem a videókat, képeket, már azt a helyet is megette. Töröltem alkalmazásokat, gyáriakat is pl Twitter, azokat is elhasználta. És mondom, nem győzöm a különböző takarító szoftverekkel pucolni, tehát ELVILEG a frissítéshez használt csomagok nincsenek rajta, de már erre sem mernék megesküdni.
Továbbá torzan és/vagy halkan hallom telefon közben az embereket, az érintőképernyőt meg már legutóbb is írtam ugye, hogy maga a katasztrófa.
A kamera 5-ből 3 képet bemozdulósra fényképez, van, hogy 10-et kell lőnöm amiből van 2 használható.
Huawei szervíz pedig azt tudta javasolni, hogy wipe cache és factory reset... Én szívjak ezzel 1 teljes napig, azon túl, hogy szerintem tök fölöslegesen, de közben garanciális a cucc elvileg.
Tapasztalt más is ilyesmit? Mindegyiktől nagyon, de leginkább a tárhelytől forr az agyvizem, mert gyakorlatilag percenként feldobálja, hogy most azonnal töröljek, és addig nem is enged továbblépni amíg be nem lépek a tárhelykezelőbe.
Esetleg valami más takarító appal próbálkozzak?
Vagy ennyi volt, 1 évig lehet tervezni ezekkel a drága okostelefonokkal? Ahhoz azért kicsit drága volt..Bármi érdemi segítséget előre is köszönök!
-
Micsurin
nagyúr
válasz pv1982 #32958 üzenetére
Tippre Clean Master és társai is van fent mi? Sürgősen felejtősek azok a szarok... csak backdoornak jók másra nem.
Ments le mindent ami kell, HiCareből tedd újra a telot. Utána jó lesz.
Sorozatoknak meg vegyél egy SD kártyát.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pv1982
csendes újonc
válasz Micsurin #32960 üzenetére
Berendeltem a 128gigásat, ez a felvetés nyilván jogos, elfogadva
De a videók mint mondtam távoztak már az első adandó alkalommal azóta és így is megette a helyet nagyon rövid idő alatt, ráadásul a belső tárhely kérdést nem oldja meg.
Super cleaner, V3 mobile security (van takarító funkció is benne), meg valami Phone boost van fent erre a célra + a gyári phone manager cucc. Azért ennyi mert ahogy fogyott a hely egyre jobban kétségbe estem
Az a baj a factory resettel, hogy például a CIB alkalmazás bankfiókban összehangolós, ha letörlöm mehetek be szerintem újra hangoltatni
Eddig mindig minden telefon mentésnél vesztek el telefonszámok, smsek akármilyen appot vagy megoldást használtam
HiSuite stabil ilyen szempontból?
Backdoor play storeból? Ennyire naív lennék, hogy bennem ez fel sem merült?
-
Micsurin
nagyúr
válasz pv1982 #32961 üzenetére
Fele addware, másik fele lazán betudható malwarenek.
Phone Booster, ezt gondolom senki se hiszi el, EMUI szigorú RAM kezelése mellett felesleges egy RAM tisztító cucc, alapból meg nem fogunk semmit se over clockolni.
Névjegyeket szinkronizáld fel Google Fiókba és nem fognak elveszni.
SMS backupra ő speciel nagyon jó tapasztalataim szerint.CIB app az ilyen ismerős az szívás be kell menni újra.
Jelzem hiába törlöd a sorozatot első körben az csak a Kukába / Lomtárba fog kerülni ha Galérián keresztül törölted.
HiSuittal én teljes gyalulást játszanék meg, teljesen tiszta telefon aztán újra belakni talán itt az ideje.
Srácok btw Alza memória kártya akció, 32Gb 3 300, 64-es 6 560 ha jól láttam.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pv1982
csendes újonc
B@szki... Köszi!
Én amatőr állat azt hittem a telefon takarító (legalább a gyári) automatikusan üríti a kukát is amikor kérem a készülék tisztítást, főleg amikor ennyire nagyon az utolsókat rúgja a tárhely, de nem, 400 kép volt benne
Lett is hirtelen egy kis helyem, bár továbbra sem tartom indokoltnak a maradék 18 gigán való terpeszkedést, merthogy ennek örömére frissen lecsekkoltam, az általam felrakott tartalom NAGYON max. 13GB a belső tárhelyen.
De ezzel legalább ezzel nyertem egy kis időt, bár amióta ezt írom 1,45ről már megint visszament 1,28ra a szabad hely pedig most csak böngésztem a mappák között..
-
pv1982
csendes újonc
válasz Micsurin #32962 üzenetére
Nem fogom megúszni már látom, de azért azt halkan teszem hozzá, hogy miután a gyári ROM tisztító befejezte a munkát asszem a V3 törlője kapart még le valami 1,5 gigányi frissítésekből megmaradt app csomagot.
Erre kifejezetten emlékszem.
Jobb tipp, ugyaninnen rendeltem a 128-as Sandisket, az 9100 HUF bruttó, sokkal jobban megéri
-
Micsurin
nagyúr
válasz pv1982 #32965 üzenetére
SanDisket én kerülöm nyár óta mint a tűzet...
Ezt elvileg, 720p 60fps-ben rögzítettem nyáron az Sj cammel, a kamera hibátlan a Samu EVO-ra gyönyörűen dolgozik.
Elvileg egy viszonylag új kártya volt formázva... lent linként ránagyítva látszik, hogy még a 480P is erős kijelentés a felvételre.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pv1982
csendes újonc
válasz Micsurin #32967 üzenetére
64-esem az, nekem bevált.
Na de most ezzel is jól beparáztattál
Ezeket a képet H8-al menet közben? Bakker nekem az alvó kutyámról is csak a 3. jó, az első 2 maszatos/homályos
Most olvasom a + infókat, videóban hibátlan a telefon nekem is, gyakorlatilag verhetetlen tényleg. Állókép az gyenge sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz pv1982 #32968 üzenetére
Írtam nem a teloval, SJCAM, de SanDisk C10-es kártya volt az alany...
Képre passz az is szoftveres lesz vagy nagyon remeghet a kezed.Na rendeltem Cellect üvegeket, mivel a Cafelet megint ocsmány mód sikerült feltegyem... annyi szösz van alatta mint a dzsungelben. Kíváncsi leszek Iphonera* jó minőséget gyártanak.
*Nem saját, kezemben nem volt, távolról láttam hozzá nem értem nem kaptam el semmit még mindig utálom az almát, szigorúan a Cellectről nyilatkoztam.
-
lsebestyen
addikt
válasz Micsurin #32970 üzenetére
Én szeptember végén rendeltem egy CHYI fóliát, azóta sem érkezett meg...Bár most minden más rendelésem is elég döcögősen jön (vagyis pont, hogy nem jön...). Amúgy azóta sincs egy karc sem az előlapon, viszont a hátlapot valahogy sikerült enyhén megkarcolnom, pedig csak pár napot használtam tok nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
válasz lsebestyen #32971 üzenetére
Ma jött meg aliról ugyanez a fólia. Október elején rendeltem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz lsebestyen #32971 üzenetére
Itthon vettem a Cellectet Emagon 1600 akcióban és olyan ronda a mostani, hogy nem bírom.
Előző screenem 2 karccal adtam le, ez most új, üveg alatt lesz 0-24. Pont.
Érdekes, lekopogom de nekem pont a hátulja érződik erősebb anyagnak... bár sose volt ideje karcolódni mindig szervizben cserélték mielőtt lett volna esélye.Rendelések viszont ja ultra gázak főleg a Magyar Posta zrt jóvoltából.
"Van csomag xy névre?"
"Nincs."
"Megse nézte drága, vonszolja má hátra a valagát..."
"Kimentek a kézbesítők így nem tudja."
"Külföldit lassan egy éve nem vihet ki a postás korm. rendelet alapján, megnézném én az újra."
--Lőn előkerült a csomag a pultóból.--Same story, different ending:
--cetli odaad--
"A kézbesítőnél van, nem ért vissza még."
"Az jó... a Jani bátyánk most adta a kezembe és mondta menjek be vele nyugodtan."A mindennapok a fóti postán... mikor a 10.-ei határidejű ajánlott is 20.-a körül kerül elő... a felszólítással együtt.
-
lsebestyen
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz lsebestyen #32974 üzenetére
Fentebb kitettem nekem akkura mit cseréltek talán még a lapon van valahol vagy az előzőn biztosan. +1 cserélt USB csati volt még nekem ennyi.
Postára akkor járok ha sok a felesleges szabadidőm, és ép mazochista hajlamaimat élem.
Vagy ha már rég ki kellett volna érjen egy ajánlott ....The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
peti85
senior tag
válasz Micsurin #32967 üzenetére
Én meg pont hogy SanDisket preferálom mostanában. Kollégámnak Ebay-ről (értsd Kínából) rendelt 64GB-os kártyát szó nélkül cserélték. UPS futár jött érte aznap(!), hogy bejelentettük, elvitték Csehországba, ott megállapították hogy hibás és UPS futárral küldtek egy vadi újat. Tök ingyen!
Azért ez már support!HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
rosejbli
senior tag
-
adam22
csendes tag
_
[ Szerkesztve ]
-
pv1982
csendes újonc
válasz pv1982 #32968 üzenetére
Na kezd azért a púpom megtelni..
Mikor legutóbb írtam csináltam a lomtárürítéssel kb 1,5GB tárhelyet, eltelt tán 2 nap se, és megint 77MB van a belsőn közben kb telefonáláson és GPS-en kívül semmire nem használtam őnagyságát.
Az említett programokat leszedtem, de úgy látom itt komolyabb a baj ha 2 nap alatt megkajál 1,5GB tárhelyet a semmire.
Közben elkezdtem volna másolni a belső memóriáról gyári adatkábellel a factory reset miatt, de állandóan ledobja magát meghatározhatatlan hiba miatt .. Átdugtam másik portba, ugyanaz. Átraktam másik gépre az egész projektet, ugyanaz.
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
pv1982
csendes újonc
Egyre jobb..
Valami tipp esetleg, hogy mivel mentsem a belső memóriát így? Kb 10 másodperc után dobja el, teljesen reménytelen így végigmenni.
Ami ötletem van még, hogy az új 128-as microSD-t bedobom, és kimentem a belső tárhelyet a telefon fájlkezelőjével. Feltéve, hogy ezzel nem óhajt elakadni valami váratlan módon. De hátha van humánusabb megoldás is.
De ez elég vicces így, a szerviz hivatalos ötlete a biztonsági mentés+factory reset, majd a telefon képtelen üzembiztosan fájlokat kimenteni saját magáról, gyári adatkábellel és szoftverrel
Ha fele ennyi lett volna a telefon mint a hasonló tudású Samsung mondjuk akkor azt mondom oké, az ember számol ilyen dolgokkal, de pár hónapra rá vettünk kollégámnak S6-ot ugyanennyiért, és hát megmondom őszintén kicsit kezdem bánni, hogy nem vártam meg azt az akciót.
-
pv1982
csendes újonc
Üres memóriakártya be, rámásolás, kb 3 perc alatt megvolt szóval szerencsém volt.
Amúgy persze, nincs is ezzel gond, nyilván a szerviz is így kezdi szóval ja ezen túl kell esni.
Másik hszhez:
Hogy az S6 labdába se rúgna emellett azért ezen erősen vitatkoznék látva közelről mindkettőt majd 1 évig. Előtte S3, S4, S5 is volt a cégnél, többek közt nekem is a H8 előtt, hidd el tudom mikor nem jó egy Samsung és mikor az.
Olyan képeket lő vele kollégám, hogy csorog a nyálam tőle, a rendszer emellett gyors, pontos. Amióta ez van neki nem hallottam telefon miatt nyafogni, pedig előtte aztán küzdött ő is.
Lehet ha csak a specifikációt nézzük és a számokat akkor jobb a H8, nem tudom, nem készültem ilyen téren De egy átlag felhasználási szinten hacsak ezt a 2 készüléket vesszük egyelőre stabilabbnak mondanám az S6-ot, persze ez tök szubjektív, ezt is elfogadom.
-
Zeki
nagyúr
Van mód arra, hogy a fenti értesítő sávban nagyobbak legyenek a karakterek?
-
Snowy_owl
őstag
Tapasztalati beszámoló fóliáról:
1. Matt Brotect fólia:
Matt, tényleg, szerintem ez rétegtermék, de jobb szeretem a matott, illetve eddig olyan üveget se sikerült beszerezni, ami mérethelyes lett volna. Lényeg hogy alapvetően nem rossz, a felhelyezés könnyű légmentes, csak a szélén marad egy kis fehér csík. Ezt úgy oldottam meg 98%-os sikerrel hogy öngyújtóval megmelegítettem egy kés végét és a lapos részével lehúztam a széleket, így a meleg hatására idomult a fóliai is. Ami még fontks szerintem ennél a fóliánál, hogy azért nem olyan teljesen mint egy matt monitor, itt azért érezhető némi képromlás, de nem veszélyes, viszont aki a pixeleket szereti számolni az ki se próbálja.2. Karbonmintás átlátszó fólia a hátlapra:
Teljesen jól néz ki rajta, mérethelyes, szépen idomul, és 1mm van szabadon, de sehol sem levegős. Amit viszont sajnálok, hogy nem puhább, gumisabb, úgyhogy csúszik szinte ugyan úgy mint eddig, de védve vanrégen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Még mindig rollbackelnek Nougatra a szervizben? Kehes a drágám, merül, mint a Titanic, illetve a Wifi is elég hektikusan működik. Csatlakozik, de timeoutol, lassú, miközben mellette laptop, illetve egy Xiaomi telefon tökéletesen működnek.
De az Oreo-tól nem szeretnék megválni, mert Nougattal meg az autóval nem működne a teló. -
hhatika
tag
válasz stickermajom #32995 üzenetére
Ez mit jelent, hogy nem megy nugáttal az autó, csak oreóval?
-
er2es
tag
Sziasztok!
Firmware Finderben láttam, hogy az újabb OREO (.562) approved, de sem in-app proxyval, sem update trough DNS-sel nem rakja fel. Ez változott? Régebben ezzel fel tudtam rakni az összes approved firmwaret.
Köszi
-
leslieearth
tag
sziasztok!
firstphone-nál cseréltetett már vki hátlapot és akkut? ha igen, milyen munkát végeztek? gariztatni nem tudom sajna mert a hátlapi üveg be van pókhálódosva
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App