Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
Nekem ma dobta fel a B412 nevezetű frissítést. Nincs fent az Oreo még. Ahogy fentebb olvastam ne is rakjam fel addig amíg nem frissítem Oreora?
-
rosejbli
senior tag
Legutóbb áprilisban volt szervíz miatt fr, azóta nem csináltam.
Simán felraktam a 412, nem lett volna rossz nekem az oreo sem, viszont abban benne van az az idegesítő üzenet, amit csak a wifi+ kikapcsolásával lehet elintézni, de megszoktam már a funkciót.
A 412-nél egyébként szeptemberi a frissítés. -
-
rosejbli
senior tag
A telefonszámosnál keress arra rá itt, hogy indexadatok frissítése. Többeknek volt probléma, de fejből fogalmam sincs hogy jutsz el oda. Ezt pár hetente meg kell csinálni és akkor mindig helyrejön. Wifi+-nál nem emlékszem, hogy lett volna bárkinek is probléma, egyedül oreo-n van, hogy folyton bedob egy pop-up ablakot naponta többször is. Mi nem működik rajta pontosan?
-
legenda007
aktív tag
sziasztok, megtudna mondani valaki, hogy 5g wifi nelnel mekkora a lenagyobb sebesség amit tud a telefon. Köszi
-
anonymus89
addikt
-
Bass
addikt
válasz legenda007 #32260 üzenetére
Nálam digi 100 van egy 4 antennás dlink routerral és 90-100megabitet lehozza a teló.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Próbálom frissíteni a Honor 8-at, de valamit nem nagyon értek.
Volt egy 2,5GB frissítés a telon, azt feltettem, az EMUI frissült 5.0.1-ről 5.0.3-ra de az Android maradt 7.0.
Feltettem a gépre a HiSuite-ot, azzal ránéztem, de azt írta, hogy nincs újabb frissítés. Ahogy látom a build number szám vége B412, de az Android csak 7.0 Mit bénázok el?Köszönöm a segítséget!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Zeki
nagyúr
Gigabites Telekom netem van, Igaz a garázsban lévő routerből még feljön az emeleti AC-s routerbe hálókábellel, ott mértem már 162/180 Mbps-t.
-
1stVikman
senior tag
Ez a Wifi+ bug nekem B405-nél is előjött, vagy az előtte lévő verziónál.
Kikapcsoltam a wifit, a wifi+ -t, majd a helyhozzáférésnél a keresési beállításoknál a wifi alapú keresést ki. Aztán mindent visszakapcsoltam és azóta nem dobta fel.
Időközben meg HiSiute-tal frissítettem Oreo-ra, itt sem jött elő ez a hiba. Nekem B405 után OTA-n semmit nem dobott fel, csak a HiSiute.
Oreo-val kapcsolatban lesz pár kérdésem, de majd később leírom, mert mobilról hosszú.
Ja FRD-L19[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Az indexadatok újraépítése napi rutin nálam. Pár óra múlva újra elfelejti...A WiFi+ - ból az automatikus ki és bekapcsolása tűnt el. Eddig ha eljöttem otthonról kilőtte a WiFi t. Most egész nap húzza az akkut.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
hhatika
tag
146/186 Mbps (le/fel), most mértem rá speedtest-tel, bíbor 1 gigás előfizetésre
-
senior tag
Ez elég sok mindentől függ, de optimális esetben közel 200 Mbit/s-t is tud a telefon: [link]
-
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #32267 üzenetére
Sziasztok!
Na megpróbálom összefoglalni mire lennék kíváncsi.
Buildem FRD-L19 8.0.0.521(C432).
1.Az értesítési sávval kapcsolatban mit kéne beállítani, hogy zárt képernyőnél is le lehessen húzni?
Nincs beállítva képernyőzár.
Régen csak megnyomtam a power gombot, hogy feléledjen a kijelző, és le tudtam húzni, ki-be kapcsolni a wifit, bluetooth-t, mobilnetet stb.
Ez most nincs, bárhol érek a kijelzőhöz csak feloldani akarja.
Nem Oreo fícsör, asszony P10-én még így működik.
2. Szintén értesítési sáv.
Ha feloldott kijelzőnél lehúzom, mindig kibontva jelenik meg az összes gyors indító vagy ha van értesítés, akkor az első értesítés. Ez tutira nem így volt. [kép]
[kép]3. Egy Ampere nevű alkalmazást használtam, melynek widget-jével tudtam csekkolni az akku hőmérsékletét.
De bárhogy léptem ki belőle, bármit állítottam, mindig rinyált a rendszer, hogy fogyasztja az akkut.
[kép]
[kép]
A "Figyelmeztetés nagy fogyasztásra" is ki volt kapcsolva.
Kínomban letöröltem.
Ezt hogy lehetne orvosolni?
Vagy ha van más mód ellenőrizni a hőmérsékletet, az is jó lenne.Tippeket, segítséget előre is köszi: Vikman
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz Micsurin #32264 üzenetére
Hát akkor ezek szerint lehet nem (pedig csomót utána olvastam itt a fórumon)
Hogy lehet downgradelni B412-ről B407-re? Így?Firmware-ből melyik kell nekem, a legalsó?
Köszönöm a segítséget és bocs az amatőr kérdésekért!
-
1stVikman
senior tag
-
Használja valaki a gyári naptár appot? Nekem nem jelez google calendar értesítéseknél, ami elég idegesítő.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
-
-
bugizozi
őstag
válasz bugizozi #32278 üzenetére
Ezzel a módszerrel nemigen sikerül visszamenni B407-re. (a HiSuite csak keresi a frissítést a végtelenségig)
Esetleg próbálkozzam ezzel? [link] Majd ez után mehet a frissítés Oreo-ra a HiSuite-tal így? Viszont nekem nincs SD kártyám, mert 2 sim kártyát használok. Akkor a belső tárhely gyökerébe kell létrehoznom egy dload nevű mappát, ahova a UPDATE.APP fájlt másolom, majd jöhet a 3 gombos bekapcsolás?Köszönöm!
-
BPeter01
tag
Használ itt valaki garmin connectet?
Valami engedély miatt sír, de már mindent engedtem, amit lehetett...
(megy korrekten, de sír)
Mit rontok el?Üdv: BPeter
-
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot honor tulajok ! A Chrome böngészőhöz melyik a legjobb reklám blokkoló ?
-
skyrush7
aktív tag
válasz rosejbli #32198 üzenetére
+1
A Cafele üvegfóliája a legjobb honor 8-ra. Széltől szélig ér és ahol nem tapad hozzá a fólia, a hozzá adott folyadékot kell benyomni a fólia és a kijelző közé. Mellesleg a felülete is ennek a legjobb, minden helyzetben gond nélkül siklik az ujj az üvegen.
7. darab fóliát rendeltem tőlük a múlt héten.
-
tusik
tag
Üdv.
B407 van a telefonon, de nekem a PC-vel is csak a B412-őt ajálja fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...