Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordpaduc
csendes tag
Juni vege fele jon ki a honor 9 szerintetek mennyire megy le a 8 ara? Jo lenne egy 100as korul elhozni a KEKET
-
7Heads Drago
veterán
válasz Lordpaduc #15752 üzenetére
Sztem a kék most se sokkal van felette. Ha jól emlékszek 105 a mobilcornernél. És 1-2 héten belül kapnak.
Nem vágom miért ragaszkodnak ehhez a széles kávákhoz alul-felül. Meg ha van egy jól kitalált hátsó ujj-lenyomatós telonk, akkor miért kell utána meghazudtolni a szériát és átrakni előre?
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Most akartam neki esni egy jó kis rom cserének, eltüntetni végre ezt az "NRD90M test-keys" dolgot a rollback leírással.
Kérdés: én nem szeretnék MM-t, nekem jó a Nougat, abból a lehető legfrissebb az melyik verzió és hol érem el? Független attól, hogy Nougat, akkor is kell ez a rollback-downgrade hajcihő?A leírásban ami van rollback csomag link nekem hibát dobott, 404.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
P -
dave0825
őstag
MM a régebbi (6.0), Nougat pedig az újabb (7.0). Vagy csak nekem tűnt úgy, hogy úgy írtad, mintha az MM lenne az újabb?!
MM-ből B131 a legújabb, Nougat-ból pedig egyelőre a B381, az újabb B386-ot még elvileg nem lehet fölrakni.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
V@ns
aktív tag
válasz dave0825 #15756 üzenetére
A rollback/downgrade leírás Nougatról megy MM-re. Korábban kaptam válasznak, hogy azon a leíráson menjek végig és jó lesz, de a leírás 7.0-ról 6.0-ra megy, ezért írtam kétségbe esve, hogy nekem nem kell az MM, jó amúgy a Nougat
bocsánat ha nem teljesen érthető, megesik az ilyesmi -
dave0825
őstag
Ezt a test-key-es dolgot annyira nem vágom, hogy mi ez. Nova topikban is van egy kolléga, akinek ilyen gondja van, ő is rollback-et vár, hogy azzal megoldódjon. Úgyhogy annyira nem vagyok képben, hogy neked is kell-e az, vagy elég, ha csak újraraksz egy ROM-ot.
Melyik ROM van neked most fönt? B360, 380, 381?Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
V@ns
aktív tag
dave0825: egy hónapja feltelepítettem a b380-at, és valamit elbénáztam, emiatt nálam a buld-szám: NRD90M test-keys.
Alapból meglennék ezzel, de pl.: az OTP app kiírja, hogy nem fog futni a telefonomon, mert ez egy módosított eszközSanki: valószínűleg ezt fogom csinálni, de hol tudom elérni a rollbackhez szükséges dolgokat? Nekem tegnap este és ma is 404-es hibát dob a linkre
-
Lordpaduc
csendes tag
Gyerekek! Friss info: mobilcorneren 104800ert, eredeti aron van mar kek, es fekete keszulek is! Irany megrendelni!
-
jatszo
aktív tag
Frissült a FF, bekerült 2 új funkció, egy szakember ránézhetne, és megoszthatná velünk. Nem teljesen világos számomra. Köszi
-
mm89
őstag
Néhány napja visszamentem 381ről 360ra a jobb akkuidő reményében.. Nem nagyon jött be, most pl fél 9 kor vettem le, 25 perc sot és 76%
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
lenovomen
aktív tag
Próbáltam FF-el feltelepíteni B380 és 381-et proxy módszerrel egyszer sem sikerült. Mit rontok el?
-
Lordpaduc
csendes tag
A hatlap mennyire serul ha eleinte nem lesz rajta folia? Elmeletileg csal kintrol lehet rendelni de mire megjon 2-3het. Szilikon tok ala meg bemegy a por stb ( v ha esetleg tudtok boltot ahol megis lehetne hatso foliat kapni az is megfelel)
-
7Heads Drago
veterán
25 perc sottal nekem jó ha 1% lemegy a töltés után.
Habár te ezt 1-kor írtad. Addigra 2-3% lement volna.
Játszik rajta valaki? Egy kis játékot szedtem le. 20 percet játszottam vele kb és az volt az érdekes hogy nem melegedet fel.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
nrg_52
addikt
válasz jatszo #15767 üzenetére
A check firware accessre, meg a register for update-re gondolsz? Egyikkel sem vagyunk ki a k@kibol, ha jol ertelmezem. Az elso arra az fw-re is azt irja, hogy nem jovahagyott, amit egyebkent meg fel lehet hackelni szervizmenubol, a masik meg hasonlo a proxys modszerhez, az o dns szerveruket hasznalva talalja meg a gyari frissito az update-et, de feltetelezem ugyanugy hitelesitesi hiba lenne a vege, mint proxyval.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
mm89
őstag
válasz jatszo #15774 üzenetére
Majd ráveszem magam. Csak idegesít, hogy 131 en annyira jó volt, aztán 381, 360 meg katasztrófa ilyen téren...
A 381 egyébként fr - tel került fel, mégis gyalázatos volt..Akku stat, wakelock detektor szerint a maga a rendszer fogyaszt sokat /tart ébren. A gyári bloatwareeket töröltem, Az appok is ugyanazok mint 131 en. Néhány app futhat csak a képernyő kikapcsolás után.
Várok még egy kicsit, hátha lesz valami lépés ezügyben, ha nem akkor lehet visszatérek 131re, pedig egyébként a nougat jobban tetszik.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Megint én..
Úgy néz ki, hogy hamarabb lesz itt a telóm, mint az üvegfólia... Tudnátok mondani jó minőségű fóliát/üvegfóliát magyarországról? Kellene egy amíg ideér a végleges.
Ez jó lehet?[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz lenovomen #15782 üzenetére
Ha a bizt. szint marc. 1 akkor igen. A kereten nekem is van 1-2 potty, de a hatlapi uveg hibatlan.
@Yasuo: igaz nem itthonrol, de en ezt vennem, gyorsan megjon, 3-4 nap: brotect airglass
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz lenovomen #15789 üzenetére
Nem tudom meg nem volt nillkinem. Valamivel kissebb ugy tudom, de nem zavaro, alig latszik, hogy rajta van. Hajlekony, mint egy merevebb folia, viszont uveg, mert torik, volt lehetosegem tesztelni. ☺️
[ Szerkesztve ]
-
Yasuo
aktív tag
válasz nrg_52 #15786 üzenetére
Köszi a választ!
Utolsó kérdés, megígérem:
Egy ilyen skin elfér egy Nilkin nature tok alatt? -
Sanki
addikt
válasz #16820480 #15798 üzenetére
Használat közben nem fog látszódni a mikrokarc. Max olyanok látszanak, amik mély karcok.
Én úgy vagyok vele, hogy 100 ezer forintos telefonra nem fogom sajnálni a 2 ezer forintos védelmet, amit bármikor tudok cserélni és lehet "megmenti" a telefont.
Illetve, ha meg nem rak rá, azt már nem lehet eltüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...