Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz 7Heads Drago #15439 üzenetére
Ez nem app, hanem netes felület, lehet, hogy az EMUI-nak nem tetszik az új Speedtest app.
(#15438) ntomi0730: nem tudok ilyen állítási lehetőségről, még nem találkoztam vele.
Közben látom, meglett a megoldás.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
tsabo_84
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel töltőről lehúzva a telót, nem talál wifit. A lakás körül kb 15 wifi jel van, egyiket sem látja, nem csak a sajátomat. Többszöri wifi kikapcs-bekapcs és többszöri teló ki-be sem oldotta meg a problémát. Ez így szerviz? Találkozott valaki ilyennel, mert visszaolvasva nem találtam ilyen problémát. Teló: FRD-L09C432B360 -
glacious
addikt
Nagyon jó ez a nillkin üveg, csak eltörtem felrakáskor (a szélén marad valami és amikor símítottam rá)
[ Szerkesztve ]
-
Taylor86
újonc
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni:
Pár hete vettem egy Honor 8 64gb-s változatot, frissítettem 7es androidra, rootoltam, viszont csak pár napja vettem észre, hogy a wifi hotspot nem működik rajta. Bármit állítok be, csak addig jutnak a csatlakoztatásra szánt telefonok, hogy IP cím lekérése aztán tovább nem jut. Próbáltam már build.prop fájlban is nézelődni de semmi értelmeset nem találtam.
Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm. -
borat26
aktív tag
Üdv!
Na ma vettem egy fehér Honor 8-ast T-Home előfizetésemhez. Az innen származó mobilt lehet regisztrálni a 3+3+3 garanciára? Ha igen, hol találom a menetét?
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
borat26
aktív tag
Hogyan lehet érvényesíteni a három hónap kijelző garanciát ha esetleg baj lenne? A két év garanciát a T Home biztosítja?
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
Sanki
addikt
válasz borat26 #15467 üzenetére
Automatikusan jár a 3 hónap.
-
-
b3Ro
senior tag
Valaki megnezne nekem, h a Kirin 950 milyen mertekben throttling-ol Geekbench 4 alatt. p9 en futtatam 5 tesztet egymas utan, normal kornyezetben, es elegge csokken a teljesitmeny.
Elore is koszonom.
-
nrg_52
addikt
válasz newman8929 #15483 üzenetére
Szerintem is + ott a femhaz.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok! H8-hoz tudnátok ajánlani mhl adaptert?
-
istnag
addikt
válasz kaliczrob84 #15485 üzenetére
Szerintem nem MHL képes.
-
kaliczrob84
tag
Hát az nagy kár. Köszönöm
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
A Tárcsázó / Kedvencek átrendezése bugos 360-as romon.
Rajtam kívül egy hozzászólást találtam, hogy másnak is bugos.
Hiába állítok be egy sorrendet, nem marad meg, sőt meg is változik.Van erre megoldás?
Köszi!ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
ORCA58
addikt
Aki nem idegenkedik külsős program használattól annak a True Phone Dialer & Contacts [link]
Mióta rátaláltam, semmilyen gyári nem felel meg nekem.
Hátránya, hogy EMUI gyári launcheren a nem fogadott hívás kis piros ikon a gyári tárcsázó ikonján tud csak megjelenni. Ezt már megszoktam.[ Szerkesztve ]
-
bibi55
tag
Sziasztok ! A Huawei kijelző garancia kisebb karcokra is érvényes? Valahogy (magam sem tudom hogy) karcok lettek a kijelző felső részén.
-
spider80
őstag
válasz bibi55 #15492 üzenetére
Nem hinném. Akkor mindenki 3 hónapon belül újra cseréltetné,és meg is szűnne a jövőben ez a lehetőség.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
-
fdisk
őstag
A kijelzőn látszik az ujjam érintésének a helye, egy pici kör formályáben.
De nem tudom, hogy én állítottam el/be vmit véletlenül, vagy ez vmi features?
Hol lehet kikapcsolni?Más téma.
Visszaraktam a b360-at, de vmi miatt a fb-t és a messenger - t nem jelzi a nagy energiaigényű alkalmazások között.
Holott eddig mindig ott voltak.
Ötlet, hogy miért lehet ez?[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
b3Ro
senior tag
válasz newman8929 #15483 üzenetére
Igen am, ez hosszabb használat utan visszaüt, mert felmelegedik és laggol. Pl, olyan napon amikor kirandultam barátnőmmel, és fényképezés+gps+folyamatos net max fényerő, olyan forro volt, h inkább kikapcsoltam, es ez szélsőséges eset, mindennapi használat kozben is eszre szoktam venni
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest