Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K G S
tag
Csodás darab, akinek van rá pénze meg is érdemli
Szidásokat pü-ben tessék
-
szatocs
őstag
Lassan jöhetnek a giga ramos kártyák...
=== Szatocs ===
-
Detonator
aktív tag
Csak kevés olyan proci van, ami bírja etetni!
Rise and shine, Mr. Freeman. Rise and shine.
-
anulu
félisten
gyönyörű! csak b@szott drága!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Happy Jr.
tag
1.73ghz-es ram?
-
sTERNI
senior tag
Csak azért, hogy ultra-high-ben menjen a Quake4... kutyafüle
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Firestormhun
senior tag
Szvsz BFG kártyák a legszebbek idáig.
...
-
nemtommi
senior tag
válasz Firestormhun #14 üzenetére
Legalább nem a kézujja lógott bele a képbe a fotósnak
Ahogy elnézem ők még feljebb lőtték be az órajeleket. -
veterán
2 ilyen karival, meglenne cs:s ben a 100fps?
Annyira felesleges még ezeket a karikat meg venni, nem tudom egyáltalán minek szaladnak ennyire előre a VGA gyártók...
Mi foglya ez(eke)t kihasználni, és mikor?
Holnap megyek rögtön veszek vagy 4-et...3njoy the Lif3
-
-
Scream007
őstag
ennek az xfx-nek nagyon szép a doboza.
kezdek rájönni ez 1 jó gyártó kár hogy nálunk nem lehet kapni.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
veterán
válasz wh_sentinel #23 üzenetére
Itt a lehetőség lecseréld, és biztos jobb FPS-ed lesz D3 alatt
3njoy the Lif3
-
veterán
válasz Firestormhun #26 üzenetére
és mennyi az elég FPS COD2-ba??
Mondjuk én még leragattam 800*600 ban crt vel... 6600gt-vel
Bár remélem még ebben a hónapban elhozom a samsung 970P moncsit...3njoy the Lif3
-
westlake
félisten
europaban annyi a kartya ara euroban, mint amerikaban dollarban
[Szerkesztve]Play nice!
-
faster
nagyúr
válasz wh_sentinel #21 üzenetére
350w táppal a ''simát'' remélem csak viccként dobtad be...
Valamelyik tesztben olvastam, hogy az Nvidia ezt ajánlja minimumként. Lehet, hogy rosszul emlékszem. Majd megpróbálom megkeresni, melyikben. -
rocket
nagyúr
Raadasul kapni se lehet a nemeteknel az xfx-et ami a cikkben szerepel 669 euro-ert, amiket talaltam shopokat nincs sehol nemeteknel raktaron, olyan hely volt ahol meglehet majd vasarolni ha lesz 36 honapos reszletre, 21.42 euro/ho
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
afterburner_
őstag
mo-ra mikor varhato?:-P nekem nagyon meghozta a kevdem:-P
tudtok amugy oylan boltot ahol beszamitanak hazsnalt dolgokat és aranylag jók az árak, s persze ilyen ujdonsagok vannak?>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Allien
veterán
He he he, belegondolok a régi házak elektromos hálózata, milyen minőségüek? Kiscsávó két ilyen kártyával, SLI-ben, mondjuk CoD2, vagy BF2, bekapcs, villany meg elkezd halványodni, a TV kikapcsol (persze, vasalás, meg a mosás ilyenkor szünetel). Szomszéd átdörömböl,
-Pistike, KAPCSOLD ki a gépedet, nem megy a TV!
A szegény gyerek arcát megvilágítja a monitor fénye, meg a falba bevakolt elektromos vezeték izzása.
-Most lelőkeg genyaaa! (üvölti a mikrofonba)
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
sTERNI
senior tag
válasz Firestormhun #26 üzenetére
A CoD2 és a GTX kapcsolatát már sok helyen bogarásszák/ták... ami nincs jól megírva az nincs jól megírva kérem szépen.
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
CocooN-z
őstag
Nem véletlenül adta csak úgy a Valve az egyik legjobban várt játékát (source engine alapuakat-off dod:s-) az ATI volt egyik legsikeresebb széria kártyájához, névszerint a 9600XT hez (meg egy két 9800 ashoz). Ezzel a marketing fogással (hátterében a jól (jó szarul) megírt source) sok emberkét az ati hoz vonzottak, mellékelve a kellemes kis gammát. Jól is ment vele, mivel gyönyörűen arra volt írva. Ez elmélet, a gyakorlati rész most jön: 3200+ barton + inno 6800 + giga ram cs:s, ill. dod:s >> max 63 fps (ugyanis átlag ennyi szokott lenni a Tick Rate, tehát ez a max netes srv ken) kis tereken, nagy tereken legrosszabb esetekben 20..egy 6800 ason. A másik haver gépe: 2800+, +Asus 9600XT (lényegében negyed, gyakorlatilag fele olyan gyors kari átlag helyzetek-ben), cs:s, ill dod:s >>> minimum 60 (nagy tereken), kis tereken 67, ill ha tick rate megvan akkor simán 100fps, kapásból 2x v többször, és mindez miért? Mert igy irták meg.
a tesztek 1024 full max grafon mentek, de itt már nem sokat számitanak a texturák(nem azt mondtam hogy nem, de ha számitanak is a különbség ugyan ugy mérhető, akkor miért ne menjen maxon...), csak a dx level de az 9 es volt mind2 nél
kifejtettem ahogy kérted
[Szerkesztve]BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
tts
addikt
válasz afterburner_ #38 üzenetére
''Janos hi,
We have two SKU for 7800GTX 512MB
PVT70FYDF7 Extreme Overclocked 580/1,73Ghz Expecting stock in 7-10 days time.
PVT70FYDL7 overclocked 550/1,7Ghz delivery not confirm to me.''
ez a DFI Europe tegnapi emilje - utána pár nappal akár lehetne nálunk is
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6