Új hozzászólás Aktív témák

  • AKIspest

    tag

    válasz DigitXT #4628 üzenetére

    Nem véletlen kértem fel Atit, nagyon bírom a Csigusz fejét - épp, csak egy koncertjére nem mentem még el. :D Priviben is sokat beszélünk, 100%-osan megbíztam benne. Máskülönben csináltunk volna egy friss accountot.

    Csak, hogy értsétek, én mit láttam:
    - A csapat alapítója nem jön át azonnal, rászállt a leaderi pálca, és számomra érthetetlen okból megváltoztatja a jelszót.
    - Akivel nagyon jóban vagyok, és inaktív játékos, megkértem, hogy üljön be a csapatba őrködni. Semmit nem kellett volna csinálni, csak belépni, és várni minket, ha vissza akarunk lépni. Erre elindított egy matchinget, amit a leader örömmel fogadott. Ez ugye tuti pontvesztés ilyen kevés emberrel, ezt szerettem volna elkerülni.

    Állítólag ez két véletlen, egymástól független esemény, de mivel szeretem az összeesküvés-elméleteket, illetve nem szeretem a nem logikus dolgokat, ezért valóban megfordult a fejemben valami turpiszság. :DDD

    Ha nincs vaj senki füle mögött, akkor kérem, mindenki jöjjön át a P H csapatba, és maradjon Ati az egyszem leader!

    Ui: Itt is szeretném kifejezni örömömet, hogy ilyen Csapatunk van, és sikerült ilyen gyorsan, flottul lebonyolítani a restartot! :B

Új hozzászólás Aktív témák