Új hozzászólás Aktív témák

  • #07813632

    törölt tag

    Az én véleményem az, hogy tönkreteszi az egész élményt ha folyton figyelve vannak a tagok, hogy mennyit mennek és emiatt fenyegetve érzik magukat. Ha csak egy alkalommal is azért lép be valaki játszani, hogy ne legyen kirúgva akkor semmi értelme. Mindíg lesznek erősebb és gyengébb játékosok, és lesznek szorgalmasak, akik minden kilómétert lenyomnak amit lehet és olyanok is, akik eventenként csak néhányat. Játszon mindenki annyit amennyi jól esik, ez nem lehet egy kötelező dolog!!
    Aki úgy érzi, hogy ki kellene rúgdosni tagokat, mert nem mennek eleget vagy nem szereznek elég pontot azoknak javaslom keressenek egy olyan csapatot ahol hasonló szemléletű társaikra találhatnak.
    Azt is megértem, hogy nem a legigazságosabb az, hogy valaki küzd mint állat, hogy meglegyenek a pontok, más meg csak belépett azt csak arat, de ez mégis csak egy játék és nem fizetésről meg megélhetésről van szó hanem csak tyúksz.ros játékládákról meg játékgyémántokról. Max olyan tagot kell kitenni aki hetek vagy hónapok óta semmi aktivitást nem mutat, de talán még azt se. Lehet egyszer én is megunom a játékot és két hónapig be se lépek, később meg jön az ihhlet és visszatérek és szeretnék a csaptban maradni. Majd a leader dönt ebben ha kell, de túl korainak érzem, hogy ezekell a problémákkal kellene foglalkozni. Egyébként úgy tűnik elég jó a társaság és nemigen van köztünk ingyenélő.
    Nem az a fontos, hogy hanydikak vagyunk. Szerintem mindenkinek joga van itt lenni aki olvassa a fórumot. Ne a másikat lessétek! Játszatok!!

Új hozzászólás Aktív témák