Hirdetés
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Bestbuy játékok
- Nem lesz Stalker 2
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
valahogy kikerultek az infok a jovoheti google eventrol.
nexus 7 32gb
nexus 7 32gb+3g
nexus 10
4.2 key lime pie
jah meg persze az lg nexus 4[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
assemble
addikt
32 gigas N7 unboxing
C9O-es szeriaszama van. -
assemble
addikt
Hivatalosan meg semmi nem kerult ki tudtommal, ez mind csak pletyka. Illetve nehany dolog belole mar szinte biztosra veheto (32 gigas N7, LG Nexus telefon), nehanyra van nemi esely de egyaltalan nem biztos (3G-s N7, Nexus 10), valamelyik pedig kb kizart, a 4.2 (vagy barmilyen verzioszamu is legyen amit most bejelentenek majd) szinte biztos hogy nem Key Lime Pie lesz, hanem Jelly Bean marad, tehat nem fo verzio lesz
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
valaki próbálta már a több felhasználós lehetőséget?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appaholics.um
-
Gargazsul
tag
Végre nálam van az USA-ból jött Nexus 7. A 249 USD-t megérte, de az iPad 3-am nem váltja ki.
Ettől függetlenül ez az első Androidos eszköz, amire azt mondom, hogy jó minőségű. Az Apple termékek is pont amiatt jók, mint ez. Célszoftver célhardverre. A Wayteq 70i nem jött be. Ennek az ára nem sokkal volt több, mint az, de a minősége ég és föld. Most külföldön vagyok így kihasználtam a GPS-t benne. Nagy ötlet volt belerakni. A térképet előre letöltettem vele. Bárhol bármikor gyorsan megmutatta merre vagyok. Igazából más nem hiányzik belőle. Se a fényképezőgép, se a külső SD foglalat. Megszoktam amúgy is az iPad-nál, hogy nincs. Abból viszont hiányzik a GPS.
Az eszköz gyors, jól összerakott, hibátlan. Az akksija ennek is lemeríthetetlen, mint az iPad-nak. A mérete jó és a felbontása kiváló.
Szerintem, aki hozzájut egy ilyen eszközhöz (elfogadható áron), az nem fog csalódni.
üdv, Balázs
-
assemble
addikt
Bard's Tale fel aron van most, valoszinuleg mar csak 1-2 napig max
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz assemble #3458 üzenetére
A modern combat 3 meg 99cent...a bard's tale-t nem hozza ki az app sales...erdekes.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Ez kemény
Egy hsz onnan: Szeva Zsolt.A keresőbe írd be a bithorlo.hu-t.Majd bejelentkezés után a letöltés keresőjébe írd be,hogy android.Itt megtalálod.Persze kell a telóra torrent letöltő progi.A bithorlóhoz felhasználó név:acski.jelszó:5962980 Persze ha végeztél lépi majd ki.Sok szerencsét.
-
agabe
addikt
válasz hallerlaller #3461 üzenetére
Nem neztem annyira vissza , de akkor nem is csak 1-2 napos akcio .
(#3460) pethYeti:
Huuu.. ez tenyleg kemeny...nem is neztem ezt az "ertekelest", de azert az ilyen letoltesekkel sokszor lehet gond mivel nem arra a keszulekre van amin valaki epp futtatni szeretne[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Helló!
Képes ez a remek kis eszköz OTG-n keresztül mobilnet modemet fogadni?
-
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Igazából annyira nem gáz, ha nem megy, de jó lenne, megköszönném, ha megnéznéd. Előbb-utóbb úgyis rootolom, tehát ez nem gáz, utána már csak az lehet akadály, hogy az előző mobilinternet modemem épp most cseréltem hipermenő nokiára, ki tudja, azzal megy-e majd.
Szerintem hamarosan belépek a tulajok táborába, de előtte mindenképp megnyomkodom.
Erre van valahol lehetőség?
-
agabe
addikt
válasz randras #3469 üzenetére
Muszaki aruhazakban altalaban (MM pl. )...ma edigitalban is lattam, es "nyomkodni" is lehetett a mammut-ban.
Ja igen...ahogy TOZ is irja, sokkal nagyobb ertelme van osztani telefonrol netet, mivel az ugyis nalad van...vagy ha kell a neteleres, akkor vard meg a hamarosan (29.-en) valoszinuleg bejelentesre kerulo 32gigas, es 3G-s verziot, bar a 3G-s dragabb lesz, de valoszinuleg nem kell annyit varmi ra mint az elso szeria itthoni erkezesere kellett[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
válasz kervantas #3450 üzenetére
http://index.hu/tech/2012/10/22/kiszivarogtak_a_google_titkos_tervei/
Jah... az a Nexus 10.... az nagyon durván hangzik, gondolom abban már az A15 magokkal rendelkező Samsung SoC kerül, mint az új Chromebookba, csak nem 2 hanem 4 magos Mali T604-el.
Szerk: Picconak akartam...
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Ja, most hogy végre van rá della jó cuccokba fektetnék... gondolkodtam a Nexuson telefonban is, de ott kell a microSD, meg a nagyobb akku. Majd talán a következő!
Egyébként konkrétan ez a terv, a hotspot.
Viszont tényleg meg kellene nézni valahol, mielőtt megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Olyan problémával van értelme megpróbálni gariztatni hogy recseg/nyöszörög a hátlap. (Legutóbb ezért is vettem le a hátlapot megnézzem nincs valami ami rosszul illeszkedik és amiatt de semmi). Azt hittem így egy hét használat után elmúlik ez de igazából van amikor nagyon idegesítő.
Vagy erre biztosan azt mondják hogy ilyennel ők nem foglalkoznak?
-
bagaba1
tag
Lenne egy gyors kérdésem: ha E-bay-ről rendelek Angliából egy Nexus 7-et használtan, akkor a garancia érvényesítésére van valami mód? Gondolom ezekből is létezik bolti, valamint gyári garanciás készülék is, és érdemesebb lenne utóbbit kifogni. Ha gyári garancia van rá, akkor probléma esetén azt lehet érvényesíteni itthon is?
-
agabe
addikt
válasz bagaba1 #3484 üzenetére
Nem bolti gari szokott lenni ra...kene fenykep a hozza valo warranty -rol, es ha nemzetkozi garis, akkor vasarlas idopontjatol egy even belul itthon is javitja a szerviz gariban.
Annyival nem hiszem, hogy olcsobb.... en inkabb itthon vennek (ha mar hasznaltan kell az olcsobbsag miatt) mert 70-ert tuti kaphato hazai ket ev garis, 65-60 kozott meg kulfodi 1ev garis itthon is, es legalabb szemelyesen meg tudod nezni, kiprobalni. -
Petii88
tag
Sziasztok, én is gondolkozok hogy karácsonykor beruházok egy ilyen táblára, szerintetek ha lesz 32Gb os verziója, akkor addig megjelenhet? Mert akkor talán kicsit lejjebb nyomja a 16 os árát. Nekem elég lenne az a tárolómennyiség is. Vagy ennél 80 ezernél olcsóbbra nem is lehet számítani ?
S7 Edge
-
Petii88
tag
Értem, köszi a választokat, hát akkor nem marad más mit várni mit jelentenek be jövő héten, meg várni Karácsonyig Am tudom hogy van olcsóbban is, de én nem bízok ilyen boltokba
S7 Edge
-
assemble
addikt
iPad Mini: 330 dollartol indul, 1024 * 768 felbontassal (4:3 keparannyal), kb fele olyan eros CPU-val, termeszetesen tovabbra is NFC nelkul.
Osszegezve: tobb mint masfelszer annyiert, kb 2-szer rosszabb.
Asszem nem fogok erte sorbanallni, maradok a Nexus-nal[ Szerkesztve ]
-
bagaba1
tag
És 3G-s változatról tudni valamit?
-
TOZ
addikt
Itt van a kezemben egy 3Gs Nexus 7 / 16GB.
Nem teljesen gyári, de a celnak megfelel.
Rootolt, OTG kábelen lóg ki a belőle egy K3520 modem, az pppwidget pedig intezi a csatlakozást.Ennyi elég is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest