Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Nem lesz Stalker 2
- Xbox Series X|S
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Gray Zone Warfare
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Nyomok egy on hsz-t is :
4.1.2-nel az asztal elfordulasanak van egy hatalmas elonye. Igy akkor is konnyeden tudom tolteni, ha epp kezemben, olemben, agyban hasamon van a kutyu, mivel felre forditva az asztal is fordul, igy jo iranyban lesz, ezzel egyutt a toltokabel pedig folulre kerul, igy nincs akadalyoztatva onmagamtol.
Minden mas menupont is fordul persze (bar az eddig is igy volt), kiveve a google asszisztans ami nem engedi magad beforgatni. -
Cyrin
addikt
na én is befértem még egy ajándékkártyára, köszönet a szemfüleseknek, nem gondoltam volna hogy újrajátszanak a már egyszer felhasznált telefonszámok.
-
envagyok
veterán
Esetleg tud valaki olyan programól, amivel a nexusommal tudok telefonálni, sms-t írni másik androidos telefon segítségével?
-
TOZ
addikt
Létezik, hogy 4.1.2 alatt nem megy az OTG pendrive csatolas?
Eddig ment most nem akarja.... -
agabe
addikt
válasz envagyok #3209 üzenetére
ilyenre csak iphone-nál olvastam lehetőséget , de ahhoz is kell egy külön eszköz (ami blututy-on keresztül kapcsolódik)... valami 100 dolcsi alatti az ára (így lehet pl. ipod touch-ról is telefonálni, sms-ezni), de simán csak valami app nincs arra sem.
Ha ott a másik androidos telefon, akkor miért akarnál ezen telefonálni ?
Skype-n lehet egységeket vásárolni még, meg voip a viber.(#3212) TOZ:
az sms-re végülis jó, de telefonálni nem lehet vele[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Naja...ugyanazzal a telefonszámmal nem megy több helyről
Ha más számot állítasz be (ami persze szintén van otthon, hogy a visszaigazoló kódot be tudd írni), akkor akár kettő is működik együtt. a kontaktok úgyis látszani fognak, csak te nekik egy új számon (is) leszel látható, vagy nekik az ismeretlen szám lesz, vagy esetleg nem is fognak látni .. pff. ezt nem tudom, de a lényeg, hogy te látod őket, és hívhatod is.[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
-
assemble
addikt
válasz pethYeti #3220 üzenetére
Nem mintha olyan olcsok lennenek, 250 euro egy 8 gigas modellert, illetve 350 egy 16 gigasert ami az iPad 2-nel is gyengebb lenne, max 2 maggal, fele olyan vassal mint ami N7-nek van, a kijelzoje gyengebb felbontasu lenne, totalisan elcseszett keparannyal, stb. Es az ar egy dolog, az OS miatt alapbol is kiesik az egesz dolog. Kene a hohernak.
-
slayerenkala
tag
Tud valaki olyan megoldást, amivel lehet külső pendrive-ra játékot telepíteni?
Mert azért már durvák ezek az 1-2 gigás játékok, úgy, hogy vannak azért a gépen zenék, meg appok is. -
agabe
addikt
válasz slayerenkala #3225 üzenetére
jelenleg nincs ilyen.
pontosabban nem hiszem, hogy pl. a link2sd működne, ha rootolt készülékre stickmount-tal felmountolnád a külső pendrive-ot....de ki lehet próbálni.[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
A tegnap vásárolt 500 gigás WD Passport winyót simán fel tudtam mountolni Paragon NTFS-el, és olvassa is a fájlokat róla Unmountolni nem engedte vmiért, azt írta, hogy az eszköz busy, pedig bezártam minden progit.
-
Cyrin
addikt
jelentem a cseregép nem nyöszörög
-
FearTomi
őstag
Jelentem megjavították a Nexusomat (amerikában vásárolt)! Múlthét csütörtökön jött érte a futár és most kaptam üzenetet, hogy ma délben már fel is adták és kijavították az összes hibát (Csehországban)! A javítás minőségéről később beszámolok!
UI.: Hála istennek nem magyar szervíz sebességgel dolgoznak
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
ForRedGlory
félisten
Megjott a 4.1.2
-
FearTomi
őstag
Play. De amúgy érdemes küldeni az Asusnak egy mailt, hogy megnézzék, hogy globális gari van e a készülékeden. Jófejek voltak, mikor megtudták, hogy nexus 7-ről van szó nem szívóztak, egyből küldték a futárt, hogy vigye.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz ForRedGlory #3235 üzenetére
Tegnap nekem is...meg mas is jelezte.
Fura azert nekem az, hogy ennyire elnyulik olyan peldanyoknal is amik mind hazai beszerzesuek pl, mert volt akinek egy hete jott, van akinek most.(#3236) FearTomi:
Ez osszessegeben jol hangzik tenyleg. Remeljuk igy is marad kesobb is ha szukseg lesz ra[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
32GB Google Nexus 7 appears on Staples' website; price matches 16GB version.
Ha itthon is annyiba fog kerülni, mint a 16 - os akkor kicsit leszek ideges. Ma megyek megvenni btw De várom már. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
pethYeti
addikt
A Google magazines, books, moovies nálunk sehogy se tehető elérhetővé?
-
ForRedGlory
félisten
válasz pethYeti #3241 üzenetére
De lehet, VPN-en. Azon simán működik
Ezt csináld meg, és után lépj fel marketre. Én is így érem el az USA Playt.
1.When you go to the home screen, go to settings.Under Wireless and Networks click more.
2.Click on VPN, Add VPN. Now the Nexus 7 will ask you to define security (Pattern,Password,PIN), Define whatever you want.
3.Click again Add VPN, and enter this definitions:
Name: SuperFreeVPN
Server address: superfreevpn.com
and click save.
4.Now click on SuperFreeVPN,for username enter:free, and for password go to website superfreevpn.com and look for VPN Password.
5.Click Connect.[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz ForRedGlory #3238 üzenetére
ugyfelszolgalat@asus.com
-
Baroc
tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett Ausztriából a Nexus 7-em. Viszont találtam egy dead pixelt, valahol középen (illetve nem is biztos, hogy halott, mert kéken és piroson nem látszik, csak zöldön és a kevert színeken). Mit tippeltek, milyen eséllyel tudom ezt javíttatni/cseréltetni itthon? A külföldi (bécsi) boltból egy ismerős hozta el, és most nem szívesen vinném ki oda. Van esély, hogy valamelyik apptól megjavul (Pixel Curer)?
köszi
-
pethYeti
addikt
válasz ForRedGlory #3245 üzenetére
Köszi és ezt elég csak egyszer megcsinálni vagy mindig kell ez a metódus ha valamit akarok a booksal és társaival?
Más: a gyári billentyűzetnek nincs magyar szótára? Nekem nagyon ritkán jelzi előre a szavakat, pl jó lenne ha igy->így-re javítaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Nem lesz Stalker 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest