Új hozzászólás Aktív témák

  • sickoface

    tag

    válasz szuladam #21728 üzenetére

    Azért nem egészen. Nekem 16 gigás van most épp csak 5 giga van szabadon a felhasználható 13-ból, de csak azért mert fent van egy két sorozatepizód. Ezen kívül kb olyan 20 app maximum. Játék, zene nuku. Az egyetlen baj a 8 gigással, hogyha nagyon tele van és kevés a szabad hely, akkor hajlamos belassulni. Szakik azt írták, hogy ha olyan 20%-a szabadon van hagyva, akkor faszán megy.

    Szerintem, ha venni akarsz egyet, akkor döntsd el, hogy mennyire vagy tárhelyigényes, ha akarsz játékot telepíteni, ami nem angry birds szint és/vagy zenetárolásra is masszívan használod (én ezt spotify-al wifi mellett szinte 100%-osan kiváltottam) akkor nem elég a 8, kell a 16 gigás minimum.

    Azt nem tudom, hogy 8 gigás és a 16 gigás között mennyi az árkülönbség, de ha pár ezer, akkor megéri a felárat. Bár nem tudom, hogy újonnan van-e még forgalomban a kisebb.

    edit.: alternatíva: 8 gigás+root+otg+külső vinyó bár asszem külső tárhelyről nem biztos, hogy tudsz appokat futtatni és lehet drágábban jön ki, ha hdd-t is veszel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák