Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Ez a pontozás vmi vicc?
Anyagminőségben jobb mint az iphone??
Szórakoztok??[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
MODERÁTOR
Az a külső hangszóró miatt van (gondolom). Valami bugot is említettek a tulajok, hogy túl halk, de elvileg ezen is csiszolni fognak.
(#54) Econ
Fogd a kezedbe mind a két telefont, és rájössz a Nexusnak köszönhetően, hogy hogyan kell egy Androidos készüléknek futnia...
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
Te meg nem hallottad hogy az egyes gyartok pont a benchmarkokra gyurnak ra es jo pontokat kapnak, hiaba akadozik az egesz rendszer, sok hulye meg bedol a benchmarkoknak...
Meg el sem olvastam a tesztet csak itt a hozzaszolasokat, anyagminosege a muanyag miatt szerintem sem olyan mint az iphonenak bar ez megitiles kerdese mert lehet h valakinek ez jobban bejon, de az osszeszerelesevel nagyon is meg vagyok elegedve, tenyleg nagyon jol osszeraktak..
Kameraval nekem speciel semmi gondom, jobb mint az s4em legalabbis, pedig ez csak nexus..
[ Szerkesztve ]
-
dr. Kind
aktív tag
Ha nincs olyan nagy hiba, akkor az azt jelenti, hogy kis hiba azért van. Ez tényleg érdekel, mondd már meg légyszíves, mire gondolsz
A cikk egyébként azért csak 4 oldal, mert (mint azt le is írom) a szoftveres részt nem mutatjuk be, hiszen ott van a KitKat cikk. Nem láttuk értelmét ugyanazt bemásolni még egyszer, szerintem ez érthető.
-
törölt tag
válasz rolcsibácsi #57 üzenetére
Ja értem.
Akkor a Samsung meg a HTC, meg még pár nagyobb gyártó szar telefonokat csinál, akad meg minden, de ezt kompenzálja a magas pontszám. Magyarul neked minden telefon szar, akad...Erre annyit mondok bátyja: User ERROR!
-
Ali G.
senior tag
válasz #13110016 #53 üzenetére
hát igen, azért ez is kicsit eléggé fura, hogy senkit sem érdekel, de minden telefontesztelős cikkben minimum van egy benchmark eredmény amivel összehasonlítsák minimum 1 vagy 2 másik készülékkel és odaírják hogy higher is better aztán egy laikus nézi azt lássa hogy ha jobb eredményt ért el a szeretett készüléke akkor jobb szívvel veszi meg szerinte az biztosan a legmenőbb azért elég sok benchmark huszár van még és sokszor ezekkel a benchmark eredményekkel szivárogtassák ki az új készülékeket
-
rolcsibácsi
őstag
válasz #13110016 #62 üzenetére
Nemtudom egesz pontosan mirol beszelsz, ez mar koztudott hogy benchmarkokra vannak raallva az egyes gyartok.. Nyilvan egy nagyobb orajelen ketyego processzor tobb pontot kene elerjen, jobb videochippel meg minden, sokszor megsem ez van..
Van s4em is kepzeld es az igenis meg megakad.. Meg stock androiddal is, touchwizzel meg foleg.. Hiaba kapott kiraly pontokat benchmarkokban... -
Ali G.
senior tag
válasz rolcsibácsi #64 üzenetére
android megakad akármilyen hárdver alatt is és ezt nem a benchmark fogja neked megmondani hanem a napi használat
-
GALARDO
addikt
Ahhoz képest, hogy LG, egész patent lett. Viszont mi ez a 10 pontos anyaghasználat?
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
jampop
tag
Szerintem is jók. A 14. hidas mellett kiemelkedő a 13-on épület részletessége és a 3-on pedig teljes méretben hihetetlen részletgazdagság mutatkozik , különösen az úton közeledő villamosra gondolok.
Nem lesz ez rossz...
[ Szerkesztve ]
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
margithid
veterán
Szeritnem nem éri meg cserélni nexus 4ről.
Amúgy meg ha most vennék telefont egyértelműen G2-t venném ,szebb, nagyobb aksi, szoftverezettség meg úgyis lesz arra is. (cm például)
Google helyében amúgy kiadnék egy olcsóbb nexus-t is, 2 maggal, 1 GB Rammal. -
Zoli0726
aktív tag
válasz rolcsibácsi #57 üzenetére
Persze, hogy hallottam, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire durván befolyásolva vannak az eredmények, 10-50 % még csak-csak hihető, de ez azért nem semmi.
-
törölt tag
Pont ezt akartam írni.
rolcsibácsi - Androidnak nincs elég memória, csak kevés. Fog az akadni 16 giga ram-al is, ha van kint X widget. Gondolom te is olyan ember vagy, aki, ha egyszer látja hogy egy ezredmp-re megakad a teló, (amit más észre se venne, mert van jobb dolga) akkor ütöd a falat, hogy nem ezért fizettél annyit.
Van egy tanácsom neked: vegyél WP telefont.Zoli0726 - ne foglalkozz vele. El van tájolva a gyerek. A csalás kb 500 pontot jelenthetett. Volt is erről cikk.
Itt meg kb 5k-val kapott kevesebbet az N5, szóval itt valami komolyabb gebasz van.[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
A 4.1.1-re frissult antutu nekem miert csak 21700 pontot hoz a nexus5-on?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Módosítottam az anyaghasználatra vonatkozó pontszámot, köszönjük a visszajelzéseket.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Dzsuri89
őstag
Ebbe a telefonba már akkor beleszerelmesedtem, mikor az első hivatalos képeket megláttam róla. Tuti, hogy a Galaxy Nexusomnak ez lesz az utódja. Külsőre jobban tetszik, mint a Nexus 4. Sose a kamerával készített fotók minősége érdekelt egy telefonnál, szerintem teljesen vállalhatóak a képek minőségei. Galaxy Nexus-nál jobbat csinál az tuti, úgyhogy ilyen téren is előrelépés lesz számomra. Egyedül a hangszóróra leszek kíváncsi, hogy az mit produkál. Galaxy Nexus se valami hű de hangos, de annál azért csak erőteljesebben szól remélem, legalább a vibert meghalljam.
Amit hiányolok belőle, az az Amoled kijelző, nehéz lesz majd másfél év után nélküle étezni. Tény, hogy az IPS-t jobban látni napfényben, de az Amoled színei jobban megtetszettek, főleg az erőteljes feketék miatt.Azért az "Ajánlott" plecsni mégis befigyel!
Ha valaki váltott Galaxy Nexusról már Nexus 5-re, az legyen szíves leírni, hogy zenei minőségben mit produkál fülhallgatón keresztül PowerAMP-pal? Jobb, rosszabb vagy egy kategória a két telefon hangzásra? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De most nézem jobban a benchmark eredményeket.
Itt valami komoly hiba van, nem? Az SP-m alig kap kevesebbet. -
BDave
őstag
Én is ezt érzem, elég rövid lett (csak úgy, mint a 4.4 bemutató, jó pár újdonság kimaradt a cikkből), nincs benne nagyon szubjektív vélemény, max csak a kameránál. A végén említve vannak az "extrák", azok mik? Ez nem derül ki.
Illetve milyen "killa sample" videóról van szó a cikk elején?
-
Reaper
őstag
Meg lehet kövezni, de nekem tetszett a teszt tömörsége, nem mindig van az embernek ideje, és/vagy energiája végigolvasni egy technikai részletekbe belemenő 8 oldalas tesztet. Szigorúan saját vélemény, de szerintem ez így jó.
A teló egyelőre nem győzött meg, még vacillálok a G2, ez, és ha talán megjelenik a Z1s között, de az is lehet, hogy idén is kimarad a telefon vásárlás, mert nincs olyan gép a piacon ami felkeltené bennem a must-have érzést. Aztán ki tudja, elmegyek megtapizni párat, és lehet megváltozik a véleményem -
kovadika
őstag
válasz #13110016 #75 üzenetére
[moderálva] Volt már a kezedben N5? Ha nem, akkor próbáld ki vagy nézz meg egy-két speedtestet(Pl.: G2). Az oldalak betöltése, görgetés folyamatossága, alkalmazások megnyitása, kezdőképernyőn, vagy alkalmazások közti bóklászás. Ez mind gyorsabb és simább egy Nexuson. Ha pontok alapján veszed a telefont, akkor veled hatalmas probléma van és pontosan az a mókus vagy, akit a gyártók és tesztek el tudnak vakítani, közben az egyetlen dolog, amire tudod verni a melled az hogy egy táblázatban több pont van a készüléked neve mellett.
Ne személyeskedj!
[ Módosította: Qru ]
-
Xero
nagyúr
Ezt az anomáliát kicsi boncolgattam.
A készülék tetszik.
Továbbra is erősen érik a gondolat, hogy cseréli a 6310i-t nálam.
Azért várok még, hátha valamilyen bolygó együttállásból kifolyólag lesz hivatalos magyar Play Store-ban is. -
rolcsibácsi
őstag
En is kivancsi voltam mar..az elso a quadrant standard volt ahol nekem 5000pontot sem ert el ketszer lefuttatva sem.. Egyertelmuen latszik hogy nincsenek optimalizalva a 4.4hez...
Nekem akadasmentes ez a rendszer, masfel het alatt meg nem lattam egy crasht vagy lagot sehol.. Leszarom a benchmarkokat.. Tobbit le se szedem.. -
zola-
őstag
válasz rolcsibácsi #85 üzenetére
B@mmeg mar azt hittem valami klon telot kaptam....antutu 18000, quadrant 6900 pont. Majdnem kivert a viz.:-(
Leslien: van mar fozelek valami?[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
140k ért baromi sokk a tudáséhoz képest,g2 jobban megéri mint ez többet is tudd semmit nem ér egy ilyen nexus ennek arról kéne szólni hogy kedvező áron bivaly hardver erre mi van kihozzák amcsiból azt majdnem 2x olyan drága majdnem
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Ali G.
senior tag
sokat nem érsz vele mert nekem xperia s van, antutun adott most 12258 pontot, holott a régi antutun még a 9000-et sem értem el ugyanezzel a gyári 4.1.2-es ROM-al azért ez érdekes hogy nekem is honnan került majdnem 4000 plusz pont? kb ennyit érnek a benchmarkok, ne törődj velük semmit sem érnek
rolcsibácsi: ne aggódj mert úgyis használat közben derül ki mit bír a teló, nem a benchmark fogja neked megjósolni soha...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kár is.
Nem fogok itt neked magyarázkodni, nem pontszám alapján veszek telefont, de a tesztből látszik,h a két konkurens telefon, ami majdnem csontra ugyan azzal a HW-vel rendelkezik, mégis 7-8k-val több pontot kap.
Manipulálják a számokat, de nem ennyivel, mint írtam S4 esetében vmi 500 pont volt.
És, ha ennyivel kevesebbet mér a szoftver, ott bizony teljesítménybeli különbség igen is van.Ne válaszolj, ne reagálj semmit, nem érdekel.
halkow - egyetértek. G2 szerintem is jobb.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Jo idozites, epp most hozta meg a postas
Ranezesre eleg rovidnek tunik amugy a teszt.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Graphics
Jómunkásember
Linpack és Quadrant biztosan jo?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
törölt tag
Emberek, kérdésem lenne. Remélem, tudtok segíteni. Nos, már korábban is kerestem, hogy hogyan tudnám a Google Keep-ben lévő idő beállítási felületet megszerezni alapértelmezettnek (pl. a naptáram tudja használni a sajátját ill. a launcherét). Most látom, hogy ez a KitKat része, és nagyon kíváncsi lennék, hogy nem lehet-e ezt valamilyen módon beszerezni, hamár a samsung nem frissíti a telefonjait. Nem tudom, érdemes-e olyan külsős romot keresni, amiben benne van...
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest