Új hozzászólás Aktív témák

  • tabletgenius

    tag

    válasz bl4ze #42415 üzenetére

    Nem akarok hitvitakat szitani, de ... meglepo, hogy kik anno befektettek az akkori legfejlettebb andoridos okostelefonok egyikebe (N5), masfel ev utan a keszulek legemlitesremeltobb jellemzojet az aksisporlasban velik megtalalani. Elhangzanak itt "napi hasznalat" , meg "mersekelt piszkalgatas" stb. mondatok, es vegetnemerosen konkuralnak a kulonbozo irrelevans SOT-ertekek, meg aksi-%ok. Ertem en, hogy ido, meg toltottseg milyensege/szama fuggvenyeben romlik a gyari akkumulator kapacitasa es elojohetnenk bosszanto jelensegek, de azt mar nem tudom felfogni, hogy egy okostelefonnak nevezett kutyunel milyen use-modban kellene lenni ahhoz, hogy az ilyen masfel, ketnapos aksiidot elerje az ember, s ha lehet, meg akkor se meruljon 33.33% ala.
    Felreertes ne essen, nem ketlem, hogy ki lehet hozni az emlitett sporlos ertekeket, de akkor el lehetne gondolkodni, hogy minek is kellett a negymagos, szuzandroidos kutyu..
    Roviden meg csak annyit, nem normalis ki attol frusztralja magat, hogy intenziv hasznalat mellett a nexusa akar napi ketszeres toltesre is szorul. Marpedig simman elerheto ez az tenyallas is. Nekem szinte mindennapos ez. Sot, mondhatnam akar aksikapacitastol fuggetelnul is! Csak az kell, hogy parhuzamosan tobb szalon fussanak az appok. A minap 2.5Aes toltesu autos fejjel - 100%rol indulva, NEM tudtam szinten tartani a keszuleket akkor, amikor orakon at be volt kapcsolva a bluetoothos parositas az auto audio-rendszerevel es a TUNEin-en at szolt a netradio, ehhez persze mukodnie kellett a gsm adatkapcsoaltnak, a WAZE miatt a gps lokalizacio is aktiv volt, es hatterben futott a google my tracks nyomvonalrogzitese, s mi tobb, a fenyerot is 60%osra kellett allitanom. A keszulek szakadas-mentes mukodest produkalt, csak epp folyamatosan csokkenoben volt az aksi %os kijelzettsege. Ez tenyleg egy eleg igenybevevos hasznalat volt, de a mindennapokban is kozel ennyire intenziven hasznalom. Igy kell jo esetben csak haromszor toltore tennem ket nap alatt. Amugy a SOT-rol is hiaba beszelunk, ha kozben nem emitodik a GSM lefedettseg, hasznalat milyensege, a hangero, lcd-fenyero allapota, stb.stb. Vegul is ertheto, hogy hova akarok kilyukadni. Elismerem, hogy a gyari akkumulator alulmeretezett, de lehetne akar a duplaja is, akkor sem erenenk be vele. En biztosan nem. Akik jelenleg is 8 oras SOT idokrol regelnek, ok talan igen.
    NO offense!))

Új hozzászólás Aktív témák