Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz Metal213 #19595 üzenetére
C romot nem ajánlom. Saját kernelével folyton leáll a rendszer, van hogy újra kell indítani. Teljesen friss telepítés volt, semmit nem hagytam a régi rendszerből.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
rolcsibácsi
őstag
nekem az a fura ezekben az 5 oras es afeletti kijelzoidokben hogy a tulajdonosuk altalaban valami mokolt rommal, feszultseget allitgatva agyoncustomizelve nem hasznaljak semmire..
mi ment itt is, kijelzo meg a dolphin..
en ugyan gyarin hasznalom de sokkal tobb mindenre es igyis megvan a 4, 4es fel ora kijelzo meg a 15-20 ora koruli keszenlet pedig nekem mindig 3g-n van mert nincs is 2g-je a halozatnak amit hasznalok, 4g-t neha hasznalom, ha van wifi akkor meg azon van, a foto backup mindig megy es eleg sokat is fenykepezek, netezek, zenet hallgatok a cloudbol, a telon nincs is semmi kb az appokon kivul, megy az osszes szinkron, kb kozepes fenyeron.. nekem a google plusz is sokat zabal es akkor ottvan meg vagy 30 program amiket hebe hoba hasznalok a google-os cuccokon kivul.. szoval nekem ez igy nem jelenti azt hogy mennyire jo ez az elemental meg a magdi -
Buster17
addikt
Amúgy ha beszarik az akksi vagy már csak 1 órát bír akkor mi van? Kuka a telefon vagy azért szervizzel kilehet azt cserélni?
-
Buster17
addikt
Akkor nem vészes. köszi
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
A gyári fotós alkalmazásokban (főleg a Photos-ban, mert a Gallery egy rakás szemét) lehet valahogy mappákat létrehozni vagy muszáj ömlesztve tárolni minden képet? Ha nem lehet megoldani, akkor ki milyen fotós alkalmazást ajánl, ami szép GUI-val rendelkezik, automatikusan látja a telefonon lévő fotókat és mappázni is lehet benne?
-
L.L.
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #19615 üzenetére
Ezt használom.
-
bzs73
őstag
válasz rolcsibácsi #19614 üzenetére
Én ezzel aksi dologgal mindig úgy voltam, hogy az 1 napot bírja ki rendesen, ha keményen használom akkor is. Most norm használatra értem ezt, nem folyamatos gps, vagy játék. Azt meg bírja. Ha egész nap megy wifi, szinkron,internet,kis zene-video, pár fénykép, pár hívás-üzenet, stb, kis gps, bírja estig. Este meg még lefürdök-eszek,stb, feltölti szinte teljesen, de ha nem, akkor tölti éjszaka még alszok. Ha meg gyengébben használom, mert van olyan hogy nincs rá se idő, se kedv, akkor meg 2 napot is simán húzza, de ha pl csak napi pár hívásra használom, és tényleg semmi más, akkor 4-5 nap is meg van. Na persze ez csak kipróbálásra volt, mert akkor meg minek ilyen telefon.
Persze régen nokián pl N8 én is megszoktam a 4-5 nap üzemidőt, de nem gond ez se. Azért nagy kijelző, erős hardver, és most tényleg. Ha bírja lazán az 1 napot, nem mindegy hogy 1-2-vagy 3 nap? Te is alszol nem?Alvin_ti4200:QuickPic a legjobb.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
rolcsibácsi
őstag
Dehogynem, eleg ez az akksi napi hasznalatra persze, csak ha kicsit megnyomja az ember a hasznalatot valamire akkor mar szopas van, ha lenne lehetoseg venni egy nemtudom 3000est vagy neadjisten megtobbet akkor lehet hogy akar meg jatszanek is a telon, vagy mehetne a facebookban a helymeghatarozas meg mittudomenmicsoda meg, igy azert figyelni kell hogy ne legyen minde kutyafasza bekapcsolva ahogy azt a google megalmodta. Ha pl a google location history meg a masik be van kapcsolva ugy mar neccesen birna ki az egy napot is, igy egy belakas azzal kezdodik nalam hogy a felesleges appokat "megbenitom" hogy ne futhassanak, kikapcsolom ezt meg azt, igy nincs vele bajom, de ha mar elnavigalok valamerre fel-1orat akkor mar delutanig se birna
Na mindegy, azert fura mert eddig a teloimhoz ha nagyon kellett talaltam ebayen vagy valahol gagyi utangyartottakat amik ha nem is olyan megbizhatoak mint a gyariak( viszont nagyobb kapacitasuak) azert ki tudjak huzni az embert a szarbol. -
BDave
őstag
Jól látom, hogy nincs arra megoldás, hogy ne kapcsolódjon folyton vissza a Google+ és a Google Fotók szinkronizációja? Topicban és neten is kerestem, de nem találtam megoldást.
-
bzs73
őstag
válasz rolcsibácsi #19619 üzenetére
Hát persze, azért jó lenne, nem mondom hogy nem venném meg, de ha nincs, akkor nincs.
Na majd az L is javít állítólag az aksi használaton, legalább is akik a bétát használják ezt írják.
Az meg hogy kilősz dolgokat, én is így teszem, de hidd el, ha jobb lenne az aksi, akkor is kilőnénk a felesleges dolgokat. Szerintem.BDave: xposed+Prevent Running állítólag jó rá.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
rootkiller
őstag
Srácok! Akkor a telenor 2 év LG garanciát ad?
Egyetlen baj hogy csak fekete van...áldozhatom be anyámnak a Ringke Fusion-t
Artengo TR 990 Pro
-
BDave
őstag
válasz rootkiller #19628 üzenetére
Igen.
-
slice14
veterán
Ez a Ringke Fusion mien anyagú? A hátulja gondolom szilikon, de az oldala milyen? Könyü lehámozni, ha kel?
Ja éds milyen tapintású A cucc?
#19632 BDave: Köszi
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
rootkiller
őstag
válasz slice14 #19631 üzenetére
Ahogy a kolléga mondja, eléggé masszív, plusz extra hogy adnak sablont amivel a plexi és a telefon közé tudsz magadnak faragni képet mondjuk a csajod v***nájáról...
Nekem az a baj vele hogy ha száraz a kezem mondjuk fürdés után akkor a gumi fogása számomra elég hidegrázós. Plusz nagyon kicsi a lyuk a jack körül...
Artengo TR 990 Pro
-
Mennyire jellemző, hogy csak úgy használat közben újraindul a telefon? Már kétszer előfordult, igaz eléggé le volt terhelve és melege is volt a töltőn még.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
DeathAdder
veterán
Üdv újra
Majdnem beleestem a hibába h eladtam a N5 -öt (igazából nemtudom miért, változásra vágytam), hálisten most h nem vagyok pesti, különben el is vitték volna.
Tegnap este pattant ki az agyamból, amikor szinte az egész délutánt a telómmal töltöttem h mia fenéért is akarom én ezt eladni, ennél jobbat, gyorsabbat (és ami nekem nagyon fontos holo ui) nem vehetek.
nem hiányzik a bloatware, knox meg a szarságok..Szóval megjött az eszem, és remélem egy ideig meg is marad
Mostmár várok egy QHD és rendes SoC -ra, akkor majd váltok
Amúgy nemtom tapasztalta már-e itt valaki, de nekem a 4 napig tartó hirdetésem alatt meg sem ugatták a Nexus -t
Értem ezalatt, hogy jött 2 csereajánlat és ha pesti lennék elvitték volna (talán) ott helyben.Eddig akármilyen szar telót is árultam naponta jöttek az ajánlatok, lehetőségek, de ekkora pangást talán még sosem tapasztaltam. Más is volt már így ezzel?
Szerintem az embereknek fogalmuk nincs h mi az a Nexus, legalábbis az körülöttem levő emberekből kiindulva nincs. 3 (!) -nak volt fogalma erről a többi nem is érette, hogy mi ez most... pedig elhihetitek találkoztam már néhány emberrel amióta megvan a teló
Az S4-re özönlöttek az ajánlatok, én meg alig vártam h megszabaduljak tőle pár nap használat után...Szóval van egy olyan érzésem h nem lesz könnyű eladni a Nexust, de egyelőre most nem is érdekel..
Amúgy valami hír van már, lesz következő nexus, vagy silver? (boccs több mint 500 hsz-t a távollétem alatt nem olvastam végig)
Már lassan 1 éve h kiszivárgott ez a valami
[ Szerkesztve ]
-
FeRkE
őstag
válasz DeathAdder #19637 üzenetére
Lehet, hogy túl drágán hirdetted?
-
dnelb
veterán
Már lassan 1 éve h kiszivárgott ez a valami
szerintem a köviről is majd valamikor szeptemberben lesz info de szerintem csalódás lesz.[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Én az iPhone 4-et árulom (makulátlan, nulladik naptól kezdve plüss belsejű tokban van) és oké, hogy majdnem 4 éves, de kutya baja, karcmentes, dobozos meg minden, amit akarsz. Eddig két darab 30 ezres ajánlatot kaptam és mindkettő hozzátette, hogy tudja, hogy pofátlan, de... Ezek szerint, ha az egy hetes Nexus-t akarnám eladni (mert a kettő közül csak az egyik marad), akkor se lenne több sikerem, ez szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Hát ha nem baján lennél akkor már vittem volna.
Szerencsére itt "falun" 7 kilométerre lévő másik "faluba" van egy nexusos hirdetés és úgy néz ki, hogy sikeres üzlet lesz.
-
rootkiller
őstag
-
DeathAdder
veterán
Nem hirdettem drágán, szerintem reális árat kértem érte, de alkudni se jött senki szal...
Buster17 - helló, sok sikert akkor az üzlethez
Alvin_ti4200 - nem lenne könnyű, sokan hírből sem ismerik a nexust. Ha valami samsung galaxy...... lenne akkor sorban állnának a vevők kis túlzással
Krisztián - miből gondolod h csalódás lesz? G3 SoC lesz alatta és QHD? (ha egyáltalán LG lesz)
-
atillaahun
veterán
Szerintem a 2 év LG garancia nem létezik. Most nincs előttem a telenyomoros jótállási jegyem, de arra emlékszem hogy telefonon többször is beszéltem az LG-vel és mindig azt mondták, hogy ők 1 évet vállalnak, a 2.-at pedig mindig a forgalmazó adja. Mondjuk a telenyomornál ez nem feltétlen hátrány, mert a szolgáltatói gari is majdnem olyan jó mint a gyári (valszeg 1 szervizbe is küldik), csak aki külföldről veszi 2 évvel, az szerintem a 2. évben küldözgetheti.
(#19643) DeathAdder
Mennyit kértél érte (milyen garival)?
Az én N4-em se érdekel a kutyát se, pedig mikor pár hónapja 80-ra tartottam még 70-et ajánlottak érte. De van egy olyan érzésem, hogy most már 60 felett nem viszik majd el bármilyen jó is.[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
válasz atillaahun #19644 üzenetére
Én a megboldogult DiTech-nél vettem még, nekem 24 monat herstellergarantie van ráírva a papírosra.
Annyit b*sztak el csak, hogy az IMEI nem került rá a számlára, így a magyar LG-hez nem tudom küldeni futárral. De Bécsbe senkit nem érdekel az IMEI, nem feltételezik hogy átb*szod őket. Cserébe autózhatok 80km-t, visszafelé meg jön futárral egyik barátom nevére és melóhelyére aki kint dolgozik.Artengo TR 990 Pro
-
atillaahun
veterán
válasz rootkiller #19645 üzenetére
Hát ha pecsét, meg aláírás van rajta én biztos találnék helyet az IMEI számnak is.
Nem tudok németül de a herstellergarantie az nem sima bolti gari? Bár ott nyilván más a hozzáállás, viszont ott az útiköltség.[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
Ez a slimkat nekem még most is tartogat ujdonságot,most fedeztem fel hogy a vakut is tudja villogtatni bejövő hívásnál.ez tök jó a zajos munkahelyemen este. :-)
OnePlus nord 2t
-
Szabo_0
csendes tag
Tényleg nem vészes az aksi csere. Elég hozzá egy mini jégkaparó Az akkuk.hu oldalon van utángyártott 3000-es egység. 8500 ft-ért ha valaki kedvet kapna a tunninghoz
Lenovo Y500 - i7 Gt650M SLI 16GB Ram //\\ Nexus 5
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest