Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz pn4hvq #7966 üzenetére

    nekem is volt olyan munkahelyem, ahol szabadnapomon kellett beugorjak 4(!) órányit, meg olyan is, hogy szombaton kellett mindezt megcsináljam.
    Viszont én cserébe másik oldalról is használtam ezt a rugalmas munkaidőt, volt olyan (reggel 9kor kezdtem elvileg) hogy reggel fél 9kor szóltam be, hogy ma "nem érek rá" bemenni, meg olyan is, hogy reggel negyed tízkor közöltem, hogy ma csak délig vagyok, mert utána dolgom van. Nem sűrűn, de megtehettem. Tehát a dolog működött vica-versa is.

    Na most gondolom X meg Y neked nem főnököd, így az efféle "bartel" nemigazán működik. De meg lehet nekik mondani, hogyha te szabadságodon nekik ugrálsz, akkor az a minimum, hogy 2-3 liter jóminőségű házi pálinka / 10/20 ezres a zsebedbe / hétvégén meg ő megy hozzád betonozni... Szerintem eléggé hamar leszoknának rólad.

    Vagy rengeteg mindent kapnál. Most erről bevillant még egy story, amikor a nyelviskolában dolgoztam, az 5-e környékét mindig imádtam. Ugye akkor jöttek a diákok befizetni mindig az órákat, aztán olyankor volt aktuális a különféle szívességek megjutalmazása is, ami legtöbbször csoki / üveg bor / 500-1000ft pályán mozgott. Egy idő után már táskával kellett járjak olyankor munkába, mert nem volt ritka, hogy 2-3 üveg borral és ugyanannyin csokival tértem haza.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák