Új hozzászólás Aktív témák

  • pn4hvq

    senior tag

    Tegnapi történet:
    Mindenkinek előre mondani szoktam a munkahelyen, ha szabadságra megyek (07.30-31), hogy előre jelezzék, ha szükségük lesz valamire, mert akkor mindent előkészítek. X mondta, hogy szüksége lesz egy laptopra, nyomtatóra a mai napra (07.31), mert kora reggel mennie kell vidékre. Oké, szerdán mindent megcsináltam neki, megmutattam, kipróbálta, mindenki boldog. Erre ma reggel mit látok a telefonon? Tegnap 19:48-kor hívott X, majd pár perccel később Y is, de mivel nem vettem fel (a telefon már DND-ben van, csak családtag csörög ki), így Y küldött egy sms-t, hogy X-nek "kéne egy laptop". Az más kérdés, hogy ezt az egész történetet csak ma láttamoztam, de:
    -mi a büdös$&@°%!-ért nem jutott előbb az illető eszébe, csak este 8-kor?
    -mégis mi a bánatot várt? Hogy még este berohanok és egy másik laptopot is előkészítek (levelezés, és egyéb akkor kitalált extra igények)?

    Konklúzió: az illető is így járt...
    Az utolsó 6 nap szabadságomon egyetlen nap nem volt semmi kommunikáció a munkahellyel. Ezen kívül egyszer bent voltam röpke 3,5 órát, két nappal később fél órát. És miért? Mert hetekkel előtte szóltam már, hogy csináljuk meg, beszéljük meg, nézzük meg előre, mert kelleni fog. De feleslegesen koptattam a számat... :W

Új hozzászólás Aktív témák