Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    addikt

    válasz Lenry #31929 üzenetére

    oké és akkor mi az amit én nem tudok? :)

    pontosan tudom hogy mire van, és ahogy bambano is írta, ez egy koncepcionálisan hibás megközelítés. nyilvánvalóan a látássérült polgártársak esete egy másik kérdés, azonban gépjárművezetőként egyrészt alapdolog hogy figyelsz a gyalogosokra, másrészt meg ez az egész koncepció arra alapoz, hogy a belsőégésű motoros autóknak van egy hangja ami egy nemkívánatos folyománya a motor működésének, és most úgy csinálunk mintha ez valammi kötelező feature lenne.

    ahogy tope is írta, kiegészítenémm: pont időszerű lenne elkezdeni átszoktatni a társadalmat arra hogy végre nem feltétlenül zajosak az autók, enm azt a faszságot erőltetni hogy szándékosan elrontjuk azt amit végre ennyi év után sikerült megjavítani csak azért mert mindenki a hibás működéshez van hozzászokva.

    a társadalom szerves része a változás. akinek ezzel panasza van annak javaslom béreljen fel egy rikkancsfiút aki fut az autó előtt, piros zászlót lenget és rákiabál mindenkire aki az autó elé lépne, pont annyira korszerű megoldás mint a beépített zajkeltő.

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák