Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Na, már úgyis megtalál a baj, hogy nem keresem...

    Decemberben az egyik utcabeli kért egy tanácsot, hogy laptopot venne olyan 80-90 körül. Mivel se kedvem sem időm nem volt vele elmenni (és mint leírtam meg sem éri) így azt tanácsoltam neki, hogy ennyiért használtat nézegessen.
    Már el is felejtettem az egészet.
    Tegnap keresett, hogy megvette a gépet, vessek már rá egy pillantást, meg jajj egy GTA5 nagyon szuper lenne rá, "nem lenne hálátlan". Ez az utóbbi mondat tetszett, bár volt amikor ez 30db tojást jelentett, de ha egy üveg pálinka, nekem az is jó.
    Na most a gép egy érettségire készülő amúgy nagyon is dekoratív csajé (és igen, ő GTA5-özne), szóval úgy voltam vele, egy megpillantást megér a dolog.
    Nos mikor megláttam a gépet balsejtelem kezdett el gyötörni, ugyanis a designja alapján láttam, hogy sikerült egy igencsak régimódi darabot kifogni.
    Elindítottam a gépet és elhűltem. egy egymagos 2GHZ-es Pentium processzor 1GB RAM (egyetlen egy gigabyte) társaságában, valami integrált VGA-val, ami mindössze 4MB-ot szakított ki magának a rendszer memóriából, 120GB HDD és mindehhez Windows XP.
    TÁVOZZ TŐLEM SÁ(N)TÁN! Gondoltam magamban, és igyekezetem a továbbiakban hozzá sem érni a géphez(!), miközben a szülő csillogó szemmel ecsetelte nekem, hogy milyen remek ötlet volt ez a használt gépes tipp, hát végül 50-ért is milyen jó kis gépet talált. (Ezt 50-ért? Kérdeztem magamban, ugye ennyiért a polcot is megkapta hozzá amiben a kereskedésben tárolták?)
    Közöltem h örülök, hogy örül (csak ez maradjon is így), majd mondtam a kis csajnak, hogy amúgy a GTA egy olyan sorozat, hogy az elejétől kell kezdeni, úgyhogy szerezze be a GTA1-et először és játszon azzal, meg használja tanulásra a gépet sokat. Ezután közöltem, hogy roppant elfoglalt ember vagyok, de tuti h oda lesznek az osztálytársak hogy letölthessék neki a játékot, szal intézze velük, én pedig távozok. Kifelé menet legalább egy kis sütit fogadjak el, címen kaptam egy jó tenyérnyi süticsomagot.

    Valami azt súgja, hogy fogok még róluk hallani...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák