Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Szép napot! Ide is hoznám a problémámat az okosóra topikból miszerint.
"
Van egy 1,5 hetes Garmin 2 Venu órám és az érdekelne mi lehet a gond akkor ha nem minden mert pulzus számot ment el pl ma volt egy hosszabb sétám ami alatt mutatott 123 at az óra de a diagrammon nem tüntette fel .
-----------
Teszt ma[link] 133 bocsi kicsit elmosódott
[link] képernyőkep mikor abbahagytam
[link] eredmény ( nincs rajta az edzés közbeni se a kepernyokepi edzés vége )MI lehet a gond? Természetesen firmware stb legjobb, szinkronizálás is megtörtént
[link] Galaxy S3 rögzitette másik kezemen
-
pruzsi
őstag
válasz farkas26 #175 üzenetére
Igen így kezdtem teljes reset. mivel ez egy felbontott termék az emagrol ,április óta állhatott náluk mivel volt benne egy akkori adat de mivel jóval olcsóbb volt ezt vettem meg...
------
Másodpercenkentire állítottam már rögtön első beuzemelesnel az adatrogzitest így nem ez lehet a problema.
----
Többször is megpróbáltam már így ezt a tesztet egyszer sem rögzítette a max adatot,akár edzesprogramkent sem.Írtam a magyar garminnak és a külföldi fórumba is hátha ....
Még van pár napon hogy elálljak a terméktől ha nem lesz megoldás. Egyéb problémám nincs vele de mivel pont pulzusmeresre vettem ez így nem ok. -
pruzsi
őstag
Igen tudom nem 100% pontos .
Most újból próbálgattam a letöltött alkalmazás felejtős az sem rogzit.
Gyári alap grafikonozott egy 107 et 2 perc múlva ránéztem a grafikont nincs ott csak egy 93 As írt maxnak .Igy sajnos visszaküldöm az órát.
Pedig fél évig nézegettem mire raszantam magam . -
pruzsi
őstag
[kép] [kép] [kép]
Sajnos ez van nincs rögzítés nem próbálkozom tovább.Lehet hibás ... De nem fogom megtudni mert pénzt adnak vissza , és nem tudom utánna akkor milyen órát vegyek megint egy ilyet és teszt vagy már rögtön mást bár hogy milyen fogalmam sincs .
[link] e videó miatt esett erre a választás
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD