Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarok hálátlan lenni, de nem fanfilemket akarok, hanem a fallout4-t! Most! DeMánis!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
törölt tag
válasz parandroid #792 üzenetére
Lehet az 200... Vagy akár 199... Ha jön valami legendary, akkor valami gyengét levetkeztetsz, és kiküldöd... Ha meghal remove, és van hely. Vagy rosszul látom?
-
félisten
Most újratelepítettem a játékot és meglepett, hogy teljesen más mint mikor először felraktam. Én megjelenés napján telepítettem, és nem jött frissítés idáig. Most újra letöltve egy két dolog változott. Pl a radroach támadás eddig nem fertőzte a lakókat, most már igen. A játék már nem akadozik, eddig laggos volt. Több fegyvert találok, sokkal jobbakat. Eddig tele voltam 0-2 ig sebző cuccokkal, most már olyanokat nem is találok. Csak 20 dwellerem van, de tízszer erősebb fegyvereim, mint az előző telefonon 50 lakossal. Furcsa balanszing, de nem értem miért nem jött frissítés formájában. Valaki tapasztalt ilyet?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
e=mc²
őstag
válasz Plazmacucci #804 üzenetére
En csak annyit, hogy nehany helyen olvastam, frissitessel ez lett, meg frissitessel az lett, de nekem semmi frissites nem jelent meg. Igy nem is foglalkoztam, vele, gondolvan, hogy IOS-ra tortent. Az meg nekem nincs.
Ambulimax Provider
-
félisten
-
PhilBrick
őstag
válasz Plazmacucci #806 üzenetére
Én emlékszem droidos updatere pár hete. A radroch stimmel, de a fegyvereket nem tudom megerősíteni.
-
félisten
-
cikasz
őstag
A tréningtermeket nagyon hülyén kezeli a játék! Ha mondjuk AGI meg a STR max reach-en vannak az emberek és át kezdem húzogatni őket egyikből a másikba az első megcserélődik, de a másik húzásnál az első szalad vissza !
Vagy ha van 3 max és egy nem a szobában nem a maxos szalad el hanem amelyik nem az!
Most külön el kell pakolgatni őket valahova és úgy vissza...https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
-
pandion
tag
Sziasztok!
60 emberem van kb és egszer csak előjöttek ezek a redvás patkányok, legyilkoltak vagy 5 embert. Minden pénzem elment arra, hogy felélesszem őket. Ez után kb 10 percel megint elő jöttek és legyilkoltak 15 embert. Miért jönnek elő és hogy kell ellenük védekezni? Arra gondoltam, hogy az elhagyatott szobákban jönnek csak elő és terjednek el, dehát brutál hogy kiirtottak mindenkit. -
e=mc²
őstag
Fejleszd az embereidet (lvl es special-t is), adj nekik fegyvert, ruhat, tegyel beloluk minel tobbet egy szobaba, csak annyi szobat epits, ami eppen kell, hasznalj stimpacket gyogyitashoz.
Veletlenszeruen jonnek, vagy tuz uthet ki, esetleg sikertelen rush eseten bekovetkezik az incidens.
Ambulimax Provider
-
pandion
tag
Szóval random kaptam meg őket 2x egymás után??? :S Biztos nincs valami összefüggés? Eddig azt csináltam, hogy ahol előjöttek egyből adtam nekik fegyvert és így jó volt, de mindkétaszer egy üres szobában jöttek elő, odaküldtem pár embert, de mire odaértek hirtelen vagy 3 másik szobában is megjelentek én meg csak kapkodtam, hogy most hova menjek. Így esélyem sem volt gyógyítani mindenkit. Sajnos kevés a fegyverem, hogy mindenkinél legyen. Igaz, hogy béna voltam, mert későn küldtem ki felfedezni az embereket, így csak a dobozokból volt fegyverem. Mostmár persze jobban csinálnám
-
vvega30
senior tag
Nálam most az történt, hogy 138 emberem volt, abból kint volt kiküldetésen 7. Jött egy deathclaw támadás ami leamortizálta az építmény felső 2 szintjét mire meghaltak a dögök. Felélesztettem majdnem mindenkit, de elfogyott a kupakom, maradt pár hulla. Na mondom jól visszahívok három embert azok hoznak zsét, de másfél nap amíg visszaérnek. Kb 17.54 mp mulva megint jött egy dc csoport... megint első 3 szint hulla, zsé nincs, emberek még 1.5 nap mire beérnek.. Szükségletek pirosban, hangulat 10%...
Eltelt a 1,5 nap és eltűnt a hullák fele már csak 121 emberkém van. De asszem kezdek megint egyenesbe jönni , csak már nincs kedvem rendet rakni, hogy ki hol dolgozzon
De azt a rohadt rádió állomást kitöröltem...NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
e=mc²
őstag
Igen, veletlenszeruen johetnek esemenyek.
Ezek ellen ugy tudsz vedekezni, hogy mindenkinek legyen fegyver, es eleg stimpacked a taroloban.
Ures szobaba ha jonnek lenyek/tuz, es nem tudsz azonnal(!) odavinni legalabb 1 dwellert, akkor atterjed a kovetkezo szomszedos (oldalt es alul-felul) szobakra is. Ez ellen ugy jo vedekezni, hogy ahol kipattant, akkor a mellette levo szobakba huzol embereket, akik mar megtudjak fogni a terjedest. Ha vege, akkor mindenki vissza megy oda, ahonnan elhuztad. (Tovabba ha meghal valaki masik szobaban, mint ahol dolgozik es feleleszted, akkor bolyongani fog. Ezert ujra a helyere kell huzni.)Deathclawokat a radio mukodese, valamint a vault bejarati ajto nyitogatasa izgatja. Minel tobbszor csinalod, annal nagyobb esellyel jonnek. Az elejen nem kell radio. Csak ha lesz ra szabad dweller kapacitasod es vedelmi szinted az elso harom emeleten. Tovabba nem annyira nehez / idoigenyes legalabb vadaszpuskakat es lefureszelt csovu soreteseket szerezni mindenkinek.
Ambulimax Provider
-
Joccc07
addikt
Ez mekkora szívás, hogy csak 200 emberke lehet összesen. Most dolgozhatnak a nők terhesen életük végéig!
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Hegasus
senior tag
ugye az endurancetől és a szinttől függ az életük, de az lehet, hogy fejlődés közben annyi életet kapnak, amennyi endük van? tehát ha level 1esen 10-es endről indul akkor szintenként 10 életet kap, de ha 1 endről, akkor szintenként 1-et
mert durva különbségek vannak két lvl 50-es hasonló end-el rendelkező dweller között, mintha az egyik sokkal gyorsabban meghalna egy csotány támadás alatt mint a másik, és lehet azért mert az egyik endjét korábban kezdtem el fejleszteni...Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
pandion
tag
Épp csak sikerült egyenesbe kerülnöm, mindössze 2 hulla maradt, és persze harmadszorra is jöttek a redvás patkányok!!! Most 55-ből 25 halott, kupak nulla, 1 ember volt kint, azt visszajött, hozott pár fegyvert, dehát innen nem fogok tudni felállni. Ezek szerint egy idő után eltünnek a hullák?? Természetesen a legjobb embereim fekszenek. És ami fegyver náluk volt azzal mi lesz?
A keserű tanulság az, hogy minden szobába kell legalább 1 ember pénecoljon, és minden szobában legalább 1 embernél legyen fegyver... Amikor megjelentek a patkányok próbáltam gyorsan behúzni egy embert a szomszédból, de persze ez a k****a épp akkor nem értette mit akarok, és az ember helyett mindig a képet húzta arrébb...
Még az jutott eszembe, hogy mindháromszor egy elhagyatott raktárban törtek föl a patkányok. Lehet, hogy csak véletlen, de azért furcsa.[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
nem lehet 999.999 kupak fölé menni
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
-
Hegasus
senior tag
nah az elmúlt 3 hétben csak fejleszgettem a kezdeti 50 emberemet (ez idő alatt értem el a mágikus 999.999 kupakot XD) aztán most elkezdtem szaporítani őket, felhúztam 4 reaktort, 3 nukacolát, átrendeztem a vaultot, le is ment 300.000 kupakra a píz van 42 dolgozó emberke és úgy néz ki ennyi is fogja eltartani a maradék 150et, olyan jól hoznak ezek kb olyanok az arányok mint Magyarországon XD
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
pandion
tag
3 hétig ??? Közben volt kiküldve ember? Nem gyalulták le az embereket se a betörők se a patkányok? Használtad a rush-t közben?
Na csak mert én meg vagyok áldva a patkányokkal. Nem tudom mi van, de egy rush alkalmával előjöttek, mindenkinél volt fegyver, igaz nem a legjobbak, sajnos gyógyítóm kevés volt, ez nagy hiba, mert legyilkoltak mindenkit, aztán szétterjedtek és mindenkit legyilkoltak a gyerekeken kívül, szóval ennyi volt!
Hogy a francban lehettek ilyen erősek, ezt nem értem. Az idő előrehaladtával egyre erősebbek? Vagy mitől függ?
Ja akartam még kérdezni, hogy a kóla mire jó? És a robotot hogy lehet megszerezni?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
e=mc²
őstag
Egy dwellert meghataroz a lvl (szint), amit munkaval, vagy raiddel tud fejleszteni (xp-t kap), tovabba a SPECIAL, amely tulajdonsagok mas mas szobaban (rovidebb visszaszamlalas), vagy a wastelanden mas mas felekeppen segitik (eventek).
Ha ezek magasabbak, akkor el lehet mondani, hogy erosebb az emberke. Ha ilyennek adsz jobb fegyvert, akkor konnyebben elbanik a mobokkal/tuzzel.
A kolagyarban vizet es elelmet is gyartasz egyszerre.
Robotot ladabol nyithatsz.Mas:
Egy uber (minden special es a lvl maxon) dwellerel, +5 luckos ruhaval, azert lehet jo dolgokat talalni:Ambulimax Provider
-
fi:zi'k
nagyúr
Hasonló ideje van kint egy parasztom. Csak a S,P és L a max, E és A 6-os, L ruhából +2.
Eddig 2, az az 2 darab kék tárgyat talált: Laser Pistol, Sturdy Leather Armor. Emellett ~9e kupak.
Elhasznált eddig 24 stimpackot és 6 radawayt a 2 nap és 9 óra alatt.
A vaultod milyen fejlett, mennyi ember van?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
e=mc²
őstag
Nekem a fenti emberkem 3 stimpacket hasznalt el 2 es fel nap alatt... Igy kint lesz meg egy darabig :)
183-an vagyunk 17 emeleten. A termelo egyseg kozul reactorbol, generatorbol, purificationbol van 3db 2x3-as (utobbi csak 1x upgradelve, tobbi 2x), kolagyarbol, dinerbol, gardenbol, 2db 2x3-as (utobbi upgrade nelkul, tobbi 2x), 2db 2x3-as hospital 1db 2x3-as science center. Raktarbol 9db 2x2-es (ebbol egy 2x upgrade tobbi nelkule), living quarterbol 8x 2x2-es (ebbol 7db 2x upgrade, utsot mar nem engedte a limit miatt.)
Van meg egy 2x3-as radiom, illetve minden training roombol 2db 2x3-as (longue 1x upgrade, tobbi 2x)Nincs mindegyik kihasznalva, inkabb raktarnak vannak. Altalaban 10-15 emberem raidel mindig. De a training roomok mindig folyamatosan tele vannak!
Raiderek nem jonnek tul a vault roomon (2 dweller megfogja oket 2 stimpackkal), dc-k pedig egy szintet tudnak lemenni.
Questekbol volt mar olyan, hogy oltsak el 24 tuzet, adjak el 86 ruhat vagy fegyvert, 16 dwellernek noveljek strength-et, stb, de 32 tancolo part is csinalhattam volna, ha nem x-elem ki.
Fegyverekbol 53/139, ruhakbol 52/90, dwellerbol 1/21 van meg.
Ambulimax Provider
-
-
pandion
tag
Konkrétan az endurance mire jó? Illetve a kint lévő embereknél számít a strenght vagy a többi SPECIAL? Az, hogy milyen cuccokat talál függ a szintjétől?
-
e=mc²
őstag
-
nagyúr
Igaz angol, de sztem nem jelenthet problémát (nem is illene ugye...):
Strength
Vault:
Decreased timer while working in power plants
Wastes:
Needed to pry open lockers and boxes.
May also affect damage done by guns.Perception
Vault:
Hit chance in combat
Decreases water production timer of the Water Treatment and Water Purification rooms
Wastes:
Find stuff like abandoned buildingsEndurance
General:
Health points (inside or outside vault)
Resist radiation and damage
Vault:
Food and water production timers of the Nuka-Cola bottler room.Charisma
Vault:
Improved fertility. (Reduced time to get pregnant.)
Decreases production timer in Radio room.
Wastes:
Also chance of befriending people in the wastes (Gives the xp but no damage taken)
Interaction with groups of slavesIntelligence
Vault:
Med-bay (Stims and Radaway) production timers
Wastes
Heal/help peopleAgility
Vault:
Food production timer of the Diner and Garden rooms.
Increases attack speed.
Wastes:
Run away from unwinnable fights taking less damageLuck
Vault:
Decreases chance of rush failure.
Increases amount of caps earned when resources collected from a production room (also increases chance to earn those caps)
Wastes
Amount of loot found outside vault~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
stumpjumper
csendes tag
Sziasztok! A héten kezdtem el játszani ezzel a szuper játékkal. Viszont lenne pár kérdésem
A storage roomnak (raktár szobának) pontosan mi szerepe van a játékban?
Érdemes több storage roomot építeni? Lehet benne dolgoztatni is, az miért jó?
És még. Az embereknek az életerő csíkjában van egy piros rész. Az miért van? -
pandion
tag
válasz stumpjumper #838 üzenetére
Én is 1 hete nyomom, de addict lettem.
A raktárban tárolódnak a fegyverek és ruhák. ha a jobb alsó ikonra böksz é ott a középső jelre, akkor látod mid van a raktárban és mennyi a szabad helyed még. Ez akkor fontos ha már hozzák neked az emberek a zsákmányolt holmit kintről, annak férnie kell a storage roomban. Lehet bele rakni embert, de az nem fejlődik és nem nagyon csinál semmit, viszont ha jól vettem észre akkor van akinek ott nő a boldogsága, illetve ha olyan küldetést kapsz, hogy tegyél x embert a megfelelő helyre, akkor valakinek az a megfelelő
A piros rész a sugárfertőzés, megakadályozza, hogy feljebb menjen az egészsége az embernek. Asszem akkor nő, ha kevés a víz, illetve ha fertőzött állatok vagy betolakodók sebesítik meg az embered. A science lab-ban készül az ellenszer rá. -
pandion
tag
válasz stumpjumper #840 üzenetére
Az normális, ami embernél van azt nem mutatja.
Amúgy minnél tovább van kint az ember annál jobb dolgokat talál, viszont éjszakára ne hagyd kint, mert azt nem nagyon viseli, legalábbis gondolom az elején, egy bizonyos szint fölött már túlél. Én reggel kiküldöm őket és este behívom, így 13-14 órát vannak kint. -
e=mc²
őstag
válasz stumpjumper #840 üzenetére
A raktar az raktar. Oda a nem hasznalt cuccok kerulnek. Ami az emberkenel van, az hasznalatban van.
Kuldj ki egyszerre tobb dwellert es gyorsabban lesznek cuccaid. Adj nekik stimpacket es radawayt, hogy tovabb tuleljek a vadont.
Ambulimax Provider
-
Fallout4
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
pandion
tag
Sziasztok,
A Deathclaw-okról írjatok már pár dolgot! Azok mit csinálnak? Nagyon táposak? Hogy lehet ellenük védekezni? Valaki írta, hogy 60 ember után jönnek. Én most pont ott tartok, hogy lassan elérem a 60-at de félek tőlük, talán fejlesztem még előtte kicsit az embereimet... Vagy túlparázom? -
nagyúr
Legyen kéznél sok stimpack és azokat az embereket tartsad életben akiknél a legjobb fenyítő eszköz van. ha átmennének másik szobába, akkor fogd a legjobb fegyókat és a következő szobában lévő embereknek add és szintén őket stimpackold. gyakorlatilag a legjobb fegyvereseket kell életben tartani, amík a deathclaw-k le nem mennek. A férgesét aki meg elhullott, felkelted kupaktanácsodból...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
gbela
senior tag
A DC-k jönnek, és sorbamennek a szobákon. Tehát először a bejárat utáni első szobába mennek, majd ugyanazon szinten még a mögötte lévőbe, majd visszaindulnak, és az első liften lemennek a köv szintre (már ha még élnek). Viszont nem akkor mennek tovább ha mindenki meghalt, hanem fix idő után. Tehát bemennek, marcangolnak, és mennek is tovább.
Szóval legelső szobákban mindenképp legyen max számú ember, legjobb fegyverekkel. Első DC atakkoknál nem olyan kemények még, nekem akkor nemnagyon hullottak emberek, igaz nem is ölték meg DC-ket, csak 5-6 szobával később.
Fontos, hogy csak ajtónyitásra (dwellerek ki-be járkálása), és rádióra jönnek. Tehát ha nem küldesz ki embert, meg nincs rádiód, akkor sosem jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest